Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yalnız biz dalga geçiyoruz da konu sahibinin eski konularına baktım, durumu hiç parlak değil. yaşı gerçekten de baya küçük.

@ M Morrxlx12 canım şaka bi yana kız üniversitesi diye bişey yok. ama üniversite lise gibi bir yer değil. sana kolay kolay istemediğin kişi bulaşmaz. okuduğun bölüme göre de bazen erkeklerle hiç muhattap olmuyorsun. istersen özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Düşüncelerini sıkıntılarını anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız tabiki

Evet saka bir yana yardimci olmak isteriz. Kizlarin cogunlukta oldugu bolumler var onlardan tercih edebilirsin. Muhendislikler de genelde erkekler olur mesela. 1+1 apartlar var. Pansiyon tarzindansa mutfagin ve banyonun sadece sana ait oldugu apartlari tercih etmen daha iyi olur. Kendi halinde dersini calisir kafani dinlersin. Oyle teyzeler falan gerek yok derim ben. Onlar kadar her seye karisan bir kitle daha yok.

Diger konulariniza soyle bir goz atinca ortada dalga gecilemeyecek kadar ciddi bir sorun oldugu acikca goruluyor.
Psikolojik destek aliyor musunuz?
Umarım dalga geçmiyorsunuz neden önceki konularima bakıyorsunuz anlamıyorum benim gibi düşünen kişiler var bana bu konuda yardımcı olucaniza psikolojik destek aldınız mı diyorsunuz

Umarım dalga geçmiyorsunuz neden önceki konularima bakıyorsunuz anlamıyorum benim gibi düşünen kişiler var bana bu konuda yardımcı olucaniza psikolojik destek aldınız mı diyorsunuz

Turkiye Cumhuriyeti sinirlari icerisinde 12 sene egitim almis, 18 yasina gelebilmis bir insanin ulkemiz sinirlarinda egitimin KARMA olarak yapildigini bilmemesi icin ortada bir sorun olmasi gerektigini fark ettigimiz icin onceki konulariniza bakiyoruz.

Turkiye Cumhuriyeti sinirlari icerisinde 12 sene egitim almis, 18 yasina gelebilmis bir insanin ulkemiz sinirlarinda egitimin KARMA olarak yapildigini bilmemesi icin ortada bir sorun olmasi gerektigini fark ettigimiz icin onceki konulariniza bakiyoruz.
Güzel bir cümle kurduğunuzu mu sanıyorsunuz imam hatip diye bir şey var karma değil anliycan başka gezegende yaşıyorsan orasını bilemiycem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X