Ne yapmalıyım

Onun için doğruysa benim için doğru değilse dilemez demeniz bile özetliyor bence. Sizin hayatınızın umarım hep mutlu olursunuz ve güzel bir evlilik geçirirsiniz ben sadece söylemek istedim dusuncemi. Hersey gönlünüzce olsun

Bunları zaten ben söyledim yalan söylemiyorum evet eşimden çok ben meyilliyim. Ben burda fikir almak istedim ama eşim hakkında diyorum ki ben suçluyum oda böyle yaptı bu hayat bu yaşam her zamn bir hatamız oluyor eşim bunu tekrarlayıp daha da büyük bir boyuta gidermi diye sordum kapı hakkında yorum istemedim kapıya vurmuş olmamiz kapının hemen yanında iletişime geçtiğimiz için en başta da belirttim isteyerek esime hareket yapmadım tekrar diyorum uyku sersemi ileayağımı salladım belki bu bu refleks belki de bilinçsiz yaptım hala farkında deilim .öfke problemi olduğunu da kabul ediyorum bunu nasıl yenebiliriz mesela bunun la ilgili varsa bir öneri sevinirim yoksa da teşekkür ederim cevap icin

Siz biraz büyüyün.
Eşinizde ne yaptığının farkina varsin
Sorun çözülür.

14 yasindaki oglumun giyecegini ben vermiyorum. Gardrobu onun sorumlulugu. Aradigi birsey yoksa bilir ki kirli seletinde. Siz de gardrop sorumlulugu vermelisiniz esinize.

Baya komik bizde yasadik bu durumdan bende aglama numarasi yapardim valla artik beni taniyinca sadece gülerdi

14 yasindaki oglumun giyecegini ben vermiyorum. Gardrobu onun sorumlulugu. Aradigi birsey yoksa bilir ki kirli seletinde. Siz de gardrop sorumlulugu vermelisiniz esinize.
Dolabının yerini elbette biliyor içindekini elbette biliyor ama bir giysiye takmış durumda o nerde onu giymek istiyorum kafasında illaki ne varsa onu giyip çıktı ama o nerde diye laf yaptı ıslak dedim bana niye kurutmadin niye yıkamadin demedi kendi kendine söylendi ben bunu giymek istemiyorum diye o sırada ben bağırdım sahah sabah konuşma diye konu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…