- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
n sen altı üstü markete gidiyorsun falan diye o anda kapıya da vurdum ayağımla o sırada oda ordaydı ve sanırım biraz ona gelmiş ayağımkomik geliyor çünkü farkında bile değildim oda o refleks le beni iltti o an zaten uyku falan kalmadı sonra ben ağlamış Hınıs numara yaptım açıkçası acımadı ama bunü yapması gerekmezdi diye biraz bozmak istedim sonra bi anda kapıyı yumrukladı ben döndüm yattim bir yarım saat ya geçti ya geçmedi geldi şöyle böyle şunu yapalım şuraya gidelim falan hiç bişey olmamış gibi kastım bana da ciddi gelmedi ama bi iltikleme ilerde şiddete kadar gider diye düşünüyorum o dereceye gelirmi sizce bu konuda fikir istiyorum.
Sordum sınırlı adammış sabahları sinirlerini kontrol edemiyormusYani ne var iticek kapıyı yumruklayacak anlamadım giy eşorfmanı git markete
Hayır o uyanıkti fark etti zaten hatasını ama fark etmesi yetmiyorAdam da uyku sersemi iteklemis nolcak canım
Keşke noktalama işareti kullansaydınız da bir solukta okumasaydık. İkiniz de olgunlaşmadan evlenmişsiniz
[/QUOTE
Olgunlaşmamış olmayı kabul etmiyorum eğer uyku sersemi olmasaydım kalkar verirdim ne istiyorsa yada ciddi bi açıklama yapar bi seçenek bulurdum eşim konusunda birşey demiyorum ama kendi adıma kabul etmiyorumKeşke noktalama işareti kullansaydınız da bir solukta okumasaydık. İkiniz de olgunlaşmadan evlenmişsinizayrıca yayınlandıktan sonra fark ettim mesajlaşır gibi bi anda yazmışım kusura bakamayin
Kıyamam sana deseydinSordum sınırlı adammış sabahları sinirlerini kontrol edemiyormus
"nişancılık " döneminizinde öğrendiklerinizi pekişiriyorsunuz ne güzelHerkese selam arkadaşlar. 10 aylık evliyim eşimle 3 yıllık bir flört dönemim oldu flört ve Nişancılık döneminde de sorunlarım vardı ama pek ciddi ye almadığım o anlık sıkıntı yaptığım şeyler diyebilirim. SimDi ise konu farklı dün sabah eşim uyandığında dışarı çıkacaktı markete gitmek için pantolon istedi bende uyku sersemi ile yok ıslak yeni yıkadım dedim sorun şu ki devamlı istediği şeyi giymek istiyor bende temiz olan dolapta dedim ona sinirlenip bunu giymek istemiyorum diye söylendi söyledi giydi ben o sırada uyku sersemi ile bağırdım be diyorsun sen altı üstü markete gidiyorsun falan diye o anda kapıya da vurdum ayağımla o sırada oda ordaydı ve sanırım biraz ona gelmiş ayağımkomik geliyor çünkü farkında bile değildim oda o refleks le beni iltti o an zaten uyku falan kalmadı sonra ben ağlamış Hınıs numara yaptım açıkçası acımadı ama bunü yapması gerekmezdi diye biraz bozmak istedim sonra bi anda kapıyı yumrukladı ben döndüm yattim bir yarım saat ya geçti ya geçmedi geldi şöyle böyle şunu yapalım şuraya gidelim falan hiç bişey olmamış gibi kastım bana da ciddi gelmedi ama bi iltikleme ilerde şiddete kadar gider diye düşünüyorum o dereceye gelirmi sizce bu konuda fikir istiyorum.
Ya numaradan kastım bi anda oldu plan çizdim demiyorum o anlık gelişti biraz suçlu hissetmesini istedim çünkü bu yaptığı yanlıştı bunu fark etmesi için bi itiklemenin de şiddete meyil olduğunu göstermek için şeytan gibisin demeyin sakın çok uzulurumnumara yaptım denince butun saygı gidiyor bende...
söylemek istedim.
Büyük kavgamız da oldu orda ben daha çok şiddete meyil ettim diyebilirim eşim genelde kaçma taraftarı zaten bi tarz şeylerin sonunda hep kendimi sucluyorum sakın kalkmayi basaramiyorumKıyamam sana deseydinkontrol edemiyormuş ozaman büyük bir kavga da ne yapar sen düşün
Ya olay kötü de olsa burda nedense kendimi buluyorum bazı mesajlar bana yaşadığımı unutturuyorSiz de az değilsiniz hani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?