Ne yapmalıyım

Ya numaradan kastım bi anda oldu plan çizdim demiyorum o anlık gelişti biraz suçlu hissetmesini istedim çünkü bu yaptığı yanlıştı bunu fark etmesi için bi itiklemenin de şiddete meyil olduğunu göstermek için şeytan gibisin demeyin sakın çok uzulurum

Ee sizde tekme atmışsınız, o şiddetten sayılmıyor mu? Hiç uykuluydum demeyin, uykulu olsanız kapıya tekme attığınızı hatırlamazdınız.

Yani şiddeti siz başlatmışsınız oda kendini savunmuş.

Bunlar eski konularınız. Sizin sorunlarınız hiç bitmemişki. Problemli bir evliliğiniz var zaten.

Eşinizin yaptığı şey insanlık hali diye açıklanabilecek bir şey değil. Öfkesini bu derece abartacağı ne olmuş ki? Ergenken annemize bile böyle yapmıyorduk. Bu kadar küçük bir şeye böyle tepki verdiğine göre daha büyük şeyler yaşamamanızı diliyorum. O öyle yapmış da siz de aşağı kalmamışsınız.Numaradan ağlamalar filan size normal geliyor mu? Bana gelmiyor. O nedenle tencere kapak olduğunuzu düşünüyorum. Ben 3 yıllık evliyim, pantolonu ıslak olduğu için eşim kapı tekmelese babasının uşağı olmadığımı hatırlatır bir güzel haddini bildirirdim, bir daha da yapamazdı. Bunların tecrübeyle filan da alakası yok. Evli olan olmayan herkes biraz mantığı varsa yaşadıklarınızın mantıksızlığını görür. Amacım kalp kırmak değil, saygısızlık içeren bir mesaj yazdığımı da düşünmüyorum.
Bu fikir yapısıyla çok zor ama mutluluklar
Belki o sizin şansınızdir eşiniz problemsiz biridir ben ailemde hiç böyle basit sorunlar yaşamadım ama evlilikte oldu eşimi daha öncede taniyordum ama bu tarz şeyleri ı görmedim eşim sinirliyken ve benim anlık yaptığım bi saçmalık bu kadar ağır yorumlanmamali diye düşünüyorum çünkü tencere kapak bizim yaşadığımız yere göre hep negatif bir düşüncedir burada da biraz ince söylenmeye çalışıyorum teşekkür ederim ayrıca sizede mutluluklar

Ee sizde tekme atmışsınız, o şiddetten sayılmıyor mu? Hiç uykuluydum demeyin, uykulu olsanız kapıya tekme attığınızı hatırlamazdınız.

Yani şiddeti siz başlatmışsınız oda kendini savunmuş.
Ya ciddi ciddi uyku sersemiydim gözümü bile açmadım ayağımı salladım ona geldi bilerek isteyerek yapmadım ki

Hayır o uyanıkti fark etti zaten hatasını ama fark etmesi yetmiyor
Ironi yapmıştım aslında ben.esiniz hatalı kesinlikle ama sizde "uyku sersemi " ayağına baya çocukça şeyler yapmışsınız ikinizi birbirinizden farklı görmüyorum benzer oranda çocuk benzer oranda hatalısınız bana göre

Ben bunu anneme yapıyodum küçükken :110: uyumlu bi çiftsiniz demekki yoksa benim tanıdığım bazı erkekler sevmez böyle çocuksu durumları 😊
İşte bununda anlatamıyorum acı günler oluyor tabiki ama çok güzel hiçe sayılmayacak günlerimizde var benim tek sorunum bu ileriye gidermi bunu evli çiftlere soruyorum ki varsa bildikleri öneride bulunsunlar burasıda bi yardım bence

Böyle derken . Sey benimki biraz dikkatli giyim konusunda hani illa yakışan düzgün bişey giyme kafasında

Benimki de 5 pantolondan 1 ini yikatir yikatir giyinir. 15 tshirtinden 5 tanesini yikatir giyinir. Disari cikacaksa mutlaka pantolon giyerm şortla asla cikmaz ya da eşofman altiyla.
Ben hamileyken markete polarli pijamamla gitmiştim bana demedigini birakmadi 😂

Ironi yapmıştım aslında ben.esiniz hatalı kesinlikle ama sizde "uyku sersemi " ayağına baya çocukça şeyler yapmışsınız ikinizi birbirinizden farklı görmüyorum benzer oranda çocuk benzer oranda hatalısınız bana göre
Hak veriyorum böyle guz3l güzel açıklayınca tam diyorum keşke o numaraya girmeseydim ama oldu bir jere

Belki o sizin şansınızdir eşiniz problemsiz biridir ben ailemde hiç böyle basit sorunlar yaşamadım ama evlilikte oldu eşimi daha öncede taniyordum ama bu tarz şeyleri ı görmedim eşim sinirliyken ve benim anlık yaptığım bi saçmalık bu kadar ağır yorumlanmamali diye düşünüyorum çünkü tencere kapak bizim yaşadığımız yere göre hep negatif bir düşüncedir burada da biraz ince söylenmeye çalışıyorum teşekkür ederim ayrıca sizede mutluluklar
İyi dileğiniz için teşekkür ederim ama nasıl başlarsa öyle gider unutmayın. Küçük diye nitelendirdiğiniz bu olayları normalleştirmemeniz gerektiğini düşünüyorum. NEticede evlilik hem eşiniz hem sizin için beraber paylaşacağınız bir ömür geçirmek üzere çıktığınız bir yol demek öyle değil mi? Bir süre sonra bunlar katlanılmaz gelmeye başlayabilir. Şansa inanmıyorum, insan tercihlerinin sonuçlarını yaşar. Bu olayı tekrar yaşamamak için atacağınız ilk adım buna gülecek kadar normalleştirmemeyi tercih etmeniz olacaktır. :super:

Benimki de 5 pantolondan 1 ini yikatir yikatir giyinir. 15 tshirtinden 5 tanesini yikatir giyinir. Disari cikacaksa mutlaka pantolon giyerm şortla asla cikmaz ya da eşofman altiyla.
Ben hamileyken markete polarli pijamamla gitmiştim bana demedigini birakmadi 😂
Ay aynı ya yeminle asla çıkmaz giymeden kuşanmadan bende aynı sizin gibiyim rahatlığı seviyorum belki dışarıdan hoş karşılanmaz ama pijama ile benimde çıktığım oluyor😊😉😉

Ay aynı ya yeminle asla çıkmaz giymeden kuşanmadan bende aynı sizin gibiyim rahatlığı seviyorum belki dışarıdan hoş karşılanmaz ama pijama ile benimde çıktığım oluyor😊😉😉

O gun iyi hissedersem giyinir suslenir cikarim iyi hissetmiyorsam pijamayla da cikarim yani. Ama esim oyle degil 2 dklik mesafeye pantolon giy cikar 🤦🏻‍♀️

İşte bununda anlatamıyorum acı günler oluyor tabiki ama çok güzel hiçe sayılmayacak günlerimizde var benim tek sorunum bu ileriye gidermi bunu evli çiftlere soruyorum ki varsa bildikleri öneride bulunsunlar burasıda bi yardım bence
Ben evli değilim ama yardım gelir herhalde diğer arkadaşlardan 💐

İyi dileğiniz için teşekkür ederim ama nasıl başlarsa öyle gider unutmayın. Küçük diye nitelendirdiğiniz bu olayları normalleştirmemeniz gerektiğini düşünüyorum. NEticede evlilik hem eşiniz hem sizin için beraber paylaşacağınız bir ömür geçirmek üzere çıktığınız bir yol demek öyle değil mi? Bir süre sonra bunlar katlanılmaz gelmeye başlayabilir. Şansa inanmıyorum, insan tercihlerinin sonuçlarını yaşar. Bu olayı tekrar yaşamamak için atacağınız ilk adım buna gülecek kadar normalleştirmemeyi tercih etmeniz olacaktır. :super:
Gülmekten kastınız emoji ise o benim alışkanlığım her yere atasım geliyor aslında sorun başlı başına benim 😄 size hak veriyorum belirli konuda ama kimse kimseyi bir bakışta tanımaz eğer ilerisini görebilen biri olsam zaten burda bunu sizlere sormaz derdim ki eşim bana bunu yapabilir ama bilemediğim için bir nevi yardım alıyorum fikir sahibi olanlardan teşekkür ederim yorumunuz icin

Siz yaptığınız her yanlış hareketin sorumluluğunu almamak adına kendinize bir sebep bulmuşsunuz farkında mısınız? Uyku sersemliği, refleks, anlık tepki...
Yani siz benim için hata sizde yapıyorsunuz ama ona bi kulp buluyorsunuz mu diyorsunuz şimdi okudum da düşünüyorum öyle olmuş ama herşey öyle gelişmezmi bir sebeb var ortada bunu yapmışım çünkü bu yüzden hani. Şöyle diyim eğer sabah bağırmadan çağırmadan tam dese giyse gitse ne ben refleks derim ne uyku serserilik derim oda gelişmiş bi olay . Şimdi bana da soru işareti gönderdiniz düşünüp dururum artik😊

Siz de az değilsiniz ama kapıya tekme attım diyorsunuz ama eşinizin orada olduğunu biliyordunuz yanlışlıkla ayağına gelmiş gibi değil siz tekme atarken birşey yok o itince devamı gelir mi falan bir de ağlama nımarası yapmak ucuz numaralar erkekler bunları yemez o da yemediği için basmış gitmiş çocuk gibi samimiyetsiz yapmacık şeylere gerek yok karşılıklı olmuş olan bir olay.

Back
X