Ne yapmalıyım?

gulsah6116

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
109
42
28
Merhaba. 22 yaşında 4 aylık evli 2 aylık gebeyim. Eşimle anlaşamıyorum sürekli tartışıyoruz çok sinirli kendisi. Arada şiddet uyguluyor kapıya atıyor. Bu sabah en ufak birşeyde tuttu kolumdan yaka paça annemin evinin kapısına attı beni. Annem kesinlikle barışmamı istemiyor. Babamda barışmamı. Ne yapmalıyım sizce? Dönmek istemiyorum. Ama bebeğe tek başıma bakamam. Aldırmayı düşünüyorum sizce ?

Merhaba. 22 yaşında 4 aylık evli 2 aylık gebeyim. Eşimle anlaşamıyorum sürekli tartışıyoruz çok sinirli kendisi. Arada şiddet uyguluyor kapıya atıyor. Bu sabah en ufak birşeyde tuttu kolumdan yaka paça annemin evinin kapısına attı beni. Annem kesinlikle barışmamı istemiyor. Babamda barışmamı. Ne yapmalıyım sizce? Dönmek istemiyorum. Ama bebeğe tek başıma bakamam. Aldırmayı düşünüyorum sizce ?
Hala soruyor musunuz gerçekten. Gidip darp raporu alın sonra boşanın. Ve ne olur seviyorum demeyin

Güzel kardesim aldırıp aldırmamak senin bileceğin iş ama 4 aylık evlilikte koşa koşa hamile kalmak yerine korunmayı da öğrenin ya. Eşimle anlaşamıyoruz diyorsun e çocuk neden o zaman? Evliliğini böyle kurtaracağını mi düşündün?

Güzel kardesim aldırıp aldırmamak senin bileceğin iş ama 4 aylık evlilikte koşa koşa hamile kalmak yerine korunmayı da öğrenin ya. Eşimle anlaşamıyoruz diyorsun e çocuk neden o zaman? Evliliğini böyle kurtaracağını mi düşündün?
Korunuyordum. İlaçlarımı aldı attı bebek istiyordu

Dönmeyin sürünsün aylarca. Ben olsam doğuma bile kabul etmem de işte köpek vicdanımız sağ olsun .

Korunuyordum. İlaçlarımı aldı attı bebek istiyordu
Çok üzüldüm.hayatini kurtar sakın geri dönme bu tipler değişmez malesef. Annen destekcin ne güzel babaniz da zamanla kabullenir bebeğini aldırma derim tabi karar senin şuan belki empati yapamıyorum.cunki deli gibi anne olmak istiyorum😔 çok gencsin dilerim ki bu kötü gunlerin geride kalır ve huzurlu mutlu bir yaşamin olur inşallah

Çok üzüldüm.hayatini kurtar sakın geri dönme bu tipler değişmez malesef. Annen destekcin ne güzel babaniz da zamanla kabullenir bebeğini aldırma derim tabi karar senin şuan belki empati yapamıyorum.cunki deli gibi anne olmak istiyorum😔 çok gencsin dilerim ki bu kötü gunlerin geride kalır ve huzurlu mutlu bir yaşamin olur inşallah
Bebeği babasız nasıl bakarım😔 teşekkür ederim inşallah sağolun 😔

İnsan anlaşamadığı, dayak yediği, kovulduğu evliliğe neden çocuk getirir sorusu ilk aklıma gelen oluyor

Daha fazla dövülmek kovulmak istiyorsanız boşanmayın
Ama aklı başında olan herkes boşanırdı kesinlikle
Artırıyorum, insan anlaşamadığı, dayak yediği, kovulduğu evlilikte nasıl sevişir?

Böyle sıkıntılı adamlarla evlilikte hemen çocuk yapılıyor nedense? ilginçtir ki her konu aynı.

Evet hamile kalmadığım için bana psikolojik baskı yapıyordu her ay regl olduğumda konuşmuyordu trip atıyordu😔 anlayamazsınız beni farkındayım ama bu kadar üzücü kırıcı olmayın zaten moralim sıfır yaşadıklarımdan dolayı

O zaman boşanmayı düşünmek yerine sürekli hamilelik sayfalarındaymışsın. Şimdi biz ne diyelim? Adam seni kapıya bırakmasaymış boşanmazdın muhtemelen. Bak yukarıda alıntıladığım postta ne güzel tavsiyeler vermişsin.

Evet hamile kalmadığım için bana psikolojik baskı yapıyordu her ay regl olduğumda konuşmuyordu trip atıyordu😔 anlayamazsınız beni farkındayım ama bu kadar üzücü kırıcı olmayın zaten moralim sıfır yaşadıklarımdan dolayı
bi de aldıracaksın şimdi , öldüreceksin yani. hamile kalmak için delirip kendi elinle öldüreceksin. pess ya bu rahatlığa pesss pesss

O zaman boşanmayı düşünmek yerine sürekli hamilelik sayfalarındaymışsın. Şimdi biz ne diyelim? Adam seni kapıya bırakmasaymış boşanmazdın muhtemelen. Bak yukarıda alıntıladığım postta ne güzel tavsiyeler vermişsin.
Ben sizden bana akıl vermenizi dilerdim. Yerin dibini sokup çıkarmanızı değil 😔

Ben sizden bana akıl vermenizi dilerdim. Yerin dibini sokup çıkarmanızı değil 😔

Şimdi sen o bebek için yanıp tutuşurken bize mi sordun? Ben kendi adına böyle bir vebal alamam. Aldırmayı düşünüyorum sizce diye soruyorsun ve annem babam donmemi istemiyor diye de ekliyorsun. Yanı onların rizası olsa sen belli ki geri döneceksin.

Boşanmaya kararlıysan ve tek başına bakamayacagini düşünüyorsan aldır çocuk kötü bir yaşam surmesin yaşın gencmis yeniden evlenirsin muhtemelen, evlenecegin kişi çocuğunu istemez vs vs çok örneğini görüyoruz çocuk ortada kalır, yazık olur. Her şartta çocuğuma sahip çıkar bakarım diyorsan doğur.

Back
X