Ne yapmalıyım?

Merhaba. 22 yaşında 4 aylık evli 2 aylık gebeyim. Eşimle anlaşamıyorum sürekli tartışıyoruz çok sinirli kendisi. Arada şiddet uyguluyor kapıya atıyor. Bu sabah en ufak birşeyde tuttu kolumdan yaka paça annemin evinin kapısına attı beni. Annem kesinlikle barışmamı istemiyor. Babamda barışmamı. Ne yapmalıyım sizce? Dönmek istemiyorum. Ama bebeğe tek başıma bakamam. Aldırmayı düşünüyorum sizce ?
Çocuk aldirmayi akliniza getirmeyin. O bir can yaşam veren sen değilsin sadece taşiyan sensin. Alan da sen olmamalisin. Manyak babanin varligi o kadar mi onemli? Boşanirsam bakamam diyorsun? Evet masraf gerektirir ama ailen yardim etsin. Hele seni kendi bulduklariyla apar topar evlendirdilerse paşa paşa da bakarlar.

Evlendiniz ve adamın içinden birden canavar mi çıktı?evlenmeden öncede böyle şeyler yapıyordu büyük ihtimal..bebeği istemiyorsanız doktorla konuşmanız daha iyi olur

Yahu Allah aski icin ne vardi bu kadar acil hamilelik oldu..

Merhaba. 22 yaşında 4 aylık evli 2 aylık gebeyim. Eşimle anlaşamıyorum sürekli tartışıyoruz çok sinirli kendisi. Arada şiddet uyguluyor kapıya atıyor. Bu sabah en ufak birşeyde tuttu kolumdan yaka paça annemin evinin kapısına attı beni. Annem kesinlikle barışmamı istemiyor. Babamda barışmamı. Ne yapmalıyım sizce? Dönmek istemiyorum. Ama bebeğe tek başıma bakamam. Aldırmayı düşünüyorum sizce ?
Çock kararını çok erken almışsın ve hayatını mahvetmişsin aldır aldırma sen bilirsin ama bu adamdan hızlıca kurtul belliki henüz olgunluk seviyesinde değilsiniz ikinizde aklı başnda olan evlenip ilk aydan çock yapmaz

Evlendikten sonra 360 derece döndü kesinlikle öncesinde öyke değildi
Yapmayın ne olur?illaki açık vermiştir.bu sözünüze kesinlikle inanmıyorum..zaten yaş 22..yaşınız küçük..evlilik yürür mi yürümez mi bir bakıp sonra hamile kalsaydınız.

Kimse size burda aldır/aldırma diyemez de kürtaj da bir doğum kontrol yöntemi olmamalı. Tecavüz/taciz/sağlık sebebi vs ayrı tutuyorum. Ama bu adamdan bir cacık olmayacağını siz de gördünüz heralde, aileniz de arkanızda.
Sorduğunuz için söylüyorum, isteğe bağlı kürtaj için yasal sınır yanılmıyorsam 10 hafta.

Evet hamile kalmadığım için bana psikolojik baskı yapıyordu her ay regl olduğumda konuşmuyordu trip atıyordu😔 anlayamazsınız beni farkındayım ama bu kadar üzücü kırıcı olmayın zaten moralim sıfır yaşadıklarımdan dolayı
Adet oldugnda sana trip atan adamı baba yapmaya çalışıyorsun özür dilerim ama kafayı yemişsin

Bebeciğe yazık olmus.

Bebeği babasız nasıl bakarım😔 teşekkür ederim inşallah sağolun 😔
Bebeği babasız kalan milyonlarca kadın nasıl baktılar acaba? İlah falan değiller, onlar da insan ya hani. Bebek doğduğu gün ölse eşiniz, eyvah babasız kaldı, alın bunu bakamam mı diyecektiniz? Off niye evlenmeden ve anne baba olmadan önce bir test falan yapılmıyor bizim insanımıza?

Artırıyorum, insan anlaşamadığı, dayak yediği, kovulduğu evlilikte nasıl sevişir?
Belki bu da bir fantezidir. Bugün haberlerde gördüm esra Erol da bir olay varmış. Adam karısnın üstüne 19 yaşında bir sevgili getiriyor. Adamın evde bide 3 çocuğu var. 6 kişi yaşıyorlar ve karısı hala boşanmayacağım diyordu. Mutsuzum çünkü Salih’le (kocası) tartıştım diyordu. Ahahaha tek sorun Salih ile tartışmakmış. Hatta adam da diyormuş ki ne sevgilimden vazgeçerim ne karımdan. Bu nasıl bir ruh dünyasıysa. Devamını izleyemeye dayanamadım zaten

Evet hamile kalmadığım için bana psikolojik baskı yapıyordu her ay regl olduğumda konuşmuyordu trip atıyordu😔 anlayamazsınız beni farkındayım ama bu kadar üzücü kırıcı olmayın zaten moralim sıfır yaşadıklarımdan dolayı
bu yaşadıklarından sonra hamile kalmaya çalışacağına keşke bu adam bana her konuda baskı yapıyor, şiddet uyguluyor diyip o kolundan tutup götürmeden kendin gitseydin annenin yanına. o bebeğin suçu ne şimdi.

Back
X