Ne yapmalıyım

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Eşimin bi arkadaşı var karısıyla da biz arkadaşız bi sorunları vardı ve çözmemizi istedi eşim konuştu çocuk keşke boşansam falan demiş daha önce de eşimden arabayı istemiş kızla buluşacam diye eşimde ben veremem evlisin sen demiş şimdi kız beni yarın arayacak ne konuşmuşlar diye ben ne diyecem bu arada 1 çocuğu var birine de hamile 5 aylık

Yahu utanması sıkılması da yok..
Karisini tanıdığınızi bildiği halde aldatmak için sizden araba mi istiyor birde üzerine.
Hayır bu cesareti nereden buluyor.
Bildiğin serseri.
Söylesen de farketmez ki.Adamin cekincesi yok zaten.
Ayrıca size nasıl söyleyebiliyor bu kadar rahat bir şekilde arabaya kız atabilecegini ; ben ona takıldım.
Kocandan daha önce de almış demek ki.
Ben olsam karışmam.Arayi bozan siz olursunuz.

Yanımda konuşmadılar bilmiyorum anlatmadı de.
Huylu huyundan vazgeçmez ama sen gerçekleri gösterirsen kötü sen olursun. Zaten kendisi görür kocasının gerçek yüzünü.

Yarin barisirlar kotu siz olursunuz. Bilmiyorum deyip gecin. Yerinizde olsam esimin boyle biri ile arkadas olmasindan rahatsiz olurdum.

Söylediklerine tamamen katılıyorum. Ama bir ilave yapmak istiyorum. Benzer sorunda ben müdahale ettim olan bana oldu o zamanlar. Arkadaşım kocası ile barıştı, fakat o zamanlarda Mayıs aylarında adam metresinden ayrılmıştı. Sonra Aralık ayında mı ne Metresi ile de barıştı. Şerefsiz adam her iki kadını da idare ediyor. Eşimde ona 1-2 kez yardım etmiş metresi ile buluşmasında vb delirdim o zamanlar. Kavga ettik eşimle ama salak arkadaşım hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. Bende ne hali varsa görsün dedim. Adamın şu an her ikisiylede ilişkisi var. Allah belalarını versin.

Hayır daha önce hiç böyle bişey için istemedi hep çocuğu götürmek için istedi

Aslında kız bana eski sevgilisiyle konuşmuş dedi ama kötü bişey konuşmamış dedi özür diledi falan dedi bilmiyorum ben mi abartıyorum ama ben olsam her halde burnundan getirirdim sonra eşim eve gelip bunları anlatınca iyice şok oldum

her kadına kız her adama çocuk diyeceğinize eşimin erkek arkadaşı arkadaşının eşi arkadaşının sevgilisi gibi sıfatlarla tanımlasanız okuyanlar da anlayabilir

her kadına kız her adama çocuk diyeceğinize eşimin erkek arkadaşı arkadaşının eşi arkadaşının sevgilisi gibi sıfatlarla tanımlasanız okuyanlar da anlayabilir
Anlayan yorum yapıyor zaten herkes anlamasa da olur uzun uzun yazmanın bi anlamı yok anlamıyosanız yorum yapmazsınız olur biter

Anlayan yorum yapıyor zaten herkes anlamasa da olur uzun uzun yazmanın bi anlamı yok anlamıyosanız yorum yapmazsınız olur biter

Sonuç olarak ne yaptınız veya neye karar verdiniz ?

Eşinize tepki göstermediniz mi ? Evli bir adamın , karısı dışında bir kadınla buluşmak için ; eşinizden araba isteyecek samimiyete ve rahatlığa sahip olması sizi rahatsız etmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…