- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.464
- 798
- 35
Doktora gitsin32 yaşında 2 haftada bir falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitsin32 yaşında 2 haftada bir falan
Başka konularda da saygı sevgi anlayış şefkat arkadaşlık yoksa boşa benceMerhaba söylemeye bile çekiniyorum ama benim eşim çok isteksiz biri biz evleneli 3.5 sene oldu ilk günden bu yana hep bu problem vsrdı ben başta bunun normal olduğunu zannediyordum daha sonrasında çevremde evlenen arkadaşlarım evliliklerinin ilk zamanlarını anlatınca öyle zoruma gitti ki biz 3 hafta boyunca hiç birbirimize yaklaşmadığımız bile oldu. İlk zamanlar ben yaklaşıyordum eşim kaçıyordu sonrasında utandım artık ve bende üstüne gitmemeye başladım o canı isterse geliyor kısa süre sonra hiçbişey olmamış gibi gidiyor bu meselenin canımı sıktığını dahi anlatmama rağmen yine haklı çıkacak bir yol buldu ve ben yerin dibine girdiğimle kaldım ne yapmalıyım bilemiyorum surat asmaktan başka bişey yapamıyorum 4 gündür hiç konuşmadık
esiniz bi doktora gozuksun32 yaşında 2 haftada bir falan
Çok iyi biri kopuk Bi ailemiz yok fakat bu sorun benim günlük yaşantımı etkiliyor eşimin yüzüne gülemiyorum artıkBaşka konularda da saygı sevgi anlayış şefkat arkadaşlık yoksa boşa bence
Eğer erken boşalma probleminden dolayı kendini geri çekmiyorsa, cinsel tercihi farklı olabilir.Biraz oldu bittiye getiriyor
Bu ilacın bi yan etkisi oldu mu acaba? eczacı tanıdık da bunu önerdi ama henüz almadıkMerhaba, öncelikle geçmiş olsun evlilik içi böyle sorunlar yaşamak gerçekten can sıkıcı aynılarını bende yaşadım. Bence araya küslük sokmaktansa derdini öğrenmeye çalışın belki bi sorunu vardır sizden çekiniyodur mesela eşimde sertleşme sorunu vardı bu sebepten kaçıyomuş benden ben beni istemediğini düşünüp çok üzülüyodum haliyle. bi ara üstüne gittim sorguladım o zaman söyledi sertleşme sorunu olduğunu. Utana sıkılada olsa doktora gittik ilaç yazdı eşime ismi lifta onunla birlikte çözüldü sorunumuz. Aranızı bozmadan sorunu çözmeye çalışın derim seks evliliğin büyük bi kısmını olşturuyo çünkü.
Merhabalar eşimde herhangi bi yan etki yapmadı diğer sertleştirici ilaçlara kıyasla çok daha güvenli bi ilaç olduğunu söyledi doktor.Bu ilacın bi yan etkisi oldu mu acaba? eczacı tanıdık da bunu önerdi ama henüz almadık
Çok teşekkürler.. uzun süre erekte kalındığı söyleniyo ilaçlarla bu doğru mu peki böyle bi durum çok mantıklı gelmedi bana çünküMerhabalar eşimde herhangi bi yan etki yapmadı diğer sertleştirici ilaçlara kıyasla çok daha güvenli bi ilaç olduğunu söyledi doktor.
Uzun sürüyo ama uzun süre erekte kalmıyo tabiki. o süre boyunca istediğin zaman ilişki yaşabiliyosun 2 gün falanÇok teşekkürler.. uzun süre erekte kalındığı söyleniyo ilaçlarla bu doğru mu peki böyle bi durum çok mantıklı gelmedi bana çünkü
Şimdi anladım tamam o zaman.. Eczacı arkadaşla tekrar bi konuşsun eşim bu ilacı o zaman. Çok teşekkürler..Uzun sürüyo ama uzun süre erekte kalmıyo tabiki. o süre boyunca istediğin zaman ilişki yaşabiliyosun 2 gün falan