• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Merhaba söylemeye bile çekiniyorum ama benim eşim çok isteksiz biri biz evleneli 3.5 sene oldu ilk günden bu yana hep bu problem vsrdı ben başta bunun normal olduğunu zannediyordum daha sonrasında çevremde evlenen arkadaşlarım evliliklerinin ilk zamanlarını anlatınca öyle zoruma gitti ki biz 3 hafta boyunca hiç birbirimize yaklaşmadığımız bile oldu. İlk zamanlar ben yaklaşıyordum eşim kaçıyordu sonrasında utandım artık ve bende üstüne gitmemeye başladım o canı isterse geliyor kısa süre sonra hiçbişey olmamış gibi gidiyor bu meselenin canımı sıktığını dahi anlatmama rağmen yine haklı çıkacak bir yol buldu ve ben yerin dibine girdiğimle kaldım ne yapmalıyım bilemiyorum surat asmaktan başka bişey yapamıyorum 4 gündür hiç konuşmadık
Başka konularda da saygı sevgi anlayış şefkat arkadaşlık yoksa boşa bence

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun evlilik içi böyle sorunlar yaşamak gerçekten can sıkıcı aynılarını bende yaşadım. Bence araya küslük sokmaktansa derdini öğrenmeye çalışın belki bi sorunu vardır sizden çekiniyodur mesela eşimde sertleşme sorunu vardı bu sebepten kaçıyomuş benden ben beni istemediğini düşünüp çok üzülüyodum haliyle. bi ara üstüne gittim sorguladım o zaman söyledi sertleşme sorunu olduğunu. Utana sıkılada olsa doktora gittik ilaç yazdı eşime ismi lifta onunla birlikte çözüldü sorunumuz. Aranızı bozmadan sorunu çözmeye çalışın derim seks evliliğin büyük bi kısmını olşturuyo çünkü.

Tedavi olmaya ikna edin, ikna olmuyorsa da basın tekmeyi gitsin.

Çocuk yapmayın bu arada pişman olursunuz.

Bu hayat böyle geçmez.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun evlilik içi böyle sorunlar yaşamak gerçekten can sıkıcı aynılarını bende yaşadım. Bence araya küslük sokmaktansa derdini öğrenmeye çalışın belki bi sorunu vardır sizden çekiniyodur mesela eşimde sertleşme sorunu vardı bu sebepten kaçıyomuş benden ben beni istemediğini düşünüp çok üzülüyodum haliyle. bi ara üstüne gittim sorguladım o zaman söyledi sertleşme sorunu olduğunu. Utana sıkılada olsa doktora gittik ilaç yazdı eşime ismi lifta onunla birlikte çözüldü sorunumuz. Aranızı bozmadan sorunu çözmeye çalışın derim seks evliliğin büyük bi kısmını olşturuyo çünkü.
Bu ilacın bi yan etkisi oldu mu acaba? eczacı tanıdık da bunu önerdi ama henüz almadık

Merhabalar eşimde herhangi bi yan etki yapmadı diğer sertleştirici ilaçlara kıyasla çok daha güvenli bi ilaç olduğunu söyledi doktor.
Çok teşekkürler.. uzun süre erekte kalındığı söyleniyo ilaçlarla bu doğru mu peki böyle bi durum çok mantıklı gelmedi bana çünkü

Back
X