Ne yapmalıyım?

1 yıllık evli ve 7 aylik hamileyim. Benim evliligim jet hızıyla oldu 4 ayda evlendim.
Tanıştığınızın 9. ayında adamdan çocuk yapmışsınız, ben buraya takıldım.
Nasıl o kadar çabuk güvendiniz?
Hadi nişan, düğün, çabuk oldu diyelim hiç mi gezip tozmak istemediniz sevdiğiniz adamla?

Ayrı şehirlerde ara ara buluşarak 1 yıllık bir tanışma süremiz oldu.Cocuk konusunda da dr kontrolü olmadan olmaz diye düşündüm yaş ve hastalığım nedeni ile ki doktorumun söylediği de mucize..inanın bilseydim korunurdum çünkü evet erkendi bu konuda haklısınız ama oldu.1 yılda tanıdığım adamla aynı evin içine girince yillarca sevgili olup evlenince bosananlar neden boşanıyor anladım.Ayni eve girmeden anlaşılmıyor bazı şeyler.inanin her sorduğunuzu bende düşündüm ama dediğim gibi nerelerde yanlış yaptım yada başkaları nasıl bakıyor olaylara onu görmek istedim.O yüzden yorum yapan herkese teşekkür ederim

Bazen dalga geçildiğini düşünüyorum yada insanlar çok vicdansız. Çocuklu insanla evlenipte çocuklarla muhattap olmak istememek ne demek. O zaman bekar biriyle evlenin kardeşim. 2 çocuklu adama yeni çocuk yapmakta saçma.
Eşler boşaninca annelik babalık görevinden de bosanmiyorlar.14 ve 10 yaşında 2 küçük çocuk, beş para etmez kalitesiz bir baba, vicdansız bir üvey anne görüyorum.

Keşke önce tüm yorumları ve yaptığım açıklamayı okusaydiniz ama yine de teşekkür ederim

Ne demek beni cocugunla muhatap etme.Sinir oldum zorunuza gidiyorsa evlendiginiz kişinin çocuğu bekar adam bulun.Senin karnindaki çocukta 14 yaşındaki ne ? Madde alıyormuş zaten bosanin gitsin.

Keşke önce tüm yorumları ve yaptığım açıklamayı okusaydiniz ama yine de teşekkür ederim
Yorumları okudum merak etmeyin fikrim aynı. Yazdıklarınızı lütfen dönüp dışardan bir göz olarak okuyun.
14 yaşında küçük bir çocuk ve başka şehirde yaşayan babasının yanına geliyor. Siz 2 hafta gece bizde kaldı yok kahvaltı yaptık diye anlatıyorsunuz. Sokakta yatıp parkta çimlerimi yiyecekti. Sizde hamileymissiniz Allah gönlünüze ferahlık versin. Sınanmayin

Yok parkta kalmayacak tabi burda calistigi yer kalacak yer ve 3 öğün yemek veriyor babası ile aynı yerde çalışıyordu neyse teşekkür ederim gerçekten yanlış yaptıysam dediğiniz gibi Allah yüreğime ferahlık versin

Sen şimdi karnındaki bebeğin babasını boşayınca, onun karşısına yine “beni o çocukla muhatap etme” diyen biri çıkacak. Çocuk baba diye ağlayıp sana sorduğunda hatırlarsın bu dediklerini. Neyse seni daha fazla üzmek istemiyorum.

İnanın üzülmüyorum sadece farklı düşünenleri gözlemciler ve sentezliyorum.Ben ayrılınca çocuğumu başkasına emanet edemem hele de başında annesinin olması gereken yaşlarda..Ha ben ölürüm mecbur kalır takdiri ilahi..Aynı şey bu çocuklar içinde geçerli annelerine bisey olur yada evlenecem çocukları al der o zaman tamam.Ama her fırsatta bize saldırırken çocuklarının sorumluluğunu ben alamam hele ki 14 yaşında bir erkek çocuğunun..Yine diyorum yanlış bakıyor olabilirim o yüzden yorumlarınıza ve elestirilerinize açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…