Nikah bence çok da alış veriş yapılacak birşey değil, düğüne yatırım yapabilirsinizMerhabalar eşimin erkek kardeşinin nikahı var ve eşime giyecek kıyafet yok dedim ama eşim kendimin sözde kınada yada nikahta giydiğim kiyafeti giy diyor oda oyle yapcakmiş ama ilk defa elti oluyirum sizce ne yapmalıyım yeni kıyafet konusunda ısrar mı etmeliyim yoksa onun dedigi gibi kendiminkinde giydiğim kıyafetlerden mi giymeliyim fikir verirseniz sevinirim
Merhabalar eşimin erkek kardeşinin nikahı var ve eşime giyecek kıyafet yok dedim ama eşim kendimin sözde kınada yada nikahta giydiğim kiyafeti giy diyor oda oyle yapcakmiş ama ilk defa elti oluyirum sizce ne yapmalıyım yeni kıyafet konusunda ısrar mı etmeliyim yoksa onun dedigi gibi kendiminkinde giydiğim kıyafetlerden mi giymeliyim fikir verirseniz sevinirim
Eşine neden kıyafetim yok diyosunki?
Git al neyi istiyosan.
Kendi sözünde filan giydiğini giyme başka elbisen yok mu düz filanMerhabalar eşimin erkek kardeşinin nikahı var ve eşime giyecek kıyafet yok dedim ama eşim kendimin sözde kınada yada nikahta giydiğim kiyafeti giy diyor oda oyle yapcakmiş ama ilk defa elti oluyirum sizce ne yapmalıyım yeni kıyafet konusunda ısrar mı etmeliyim yoksa onun dedigi gibi kendiminkinde giydiğim kıyafetlerden mi giymeliyim fikir verirseniz sevinirim
Bak bu öneri çok güzelVar olan duz bir elbiseyi aksesuarlarla yenilestirin. Bi sonraki gun kimsenin umrunda olmayacak seyler icin fazla dert edinmeyin. Nedir yani eski pusku bi sey olmasin yeter, ozellikle maddi durum yoksa.
Onun dediği gibi mi şöyle mi böyle mi değil. Bütçenize bakacaksınız.Merhabalar eşimin erkek kardeşinin nikahı var ve eşime giyecek kıyafet yok dedim ama eşim kendimin sözde kınada yada nikahta giydiğim kiyafeti giy diyor oda oyle yapcakmiş ama ilk defa elti oluyirum sizce ne yapmalıyım yeni kıyafet konusunda ısrar mı etmeliyim yoksa onun dedigi gibi kendiminkinde giydiğim kıyafetlerden mi giymeliyim fikir verirseniz sevinirim
altustu nikah abartmaya gerek yok 5 dk surcek zaten nikahta.kimse sizin kiyafetinizle ilgilenmeyecek bile.yeni kiyafet bence gereksiz evdekilerden şık birsey giyin gidinMerhabalar eşimin erkek kardeşinin nikahı var ve eşime giyecek kıyafet yok dedim ama eşim kendimin sözde kınada yada nikahta giydiğim kiyafeti giy diyor oda oyle yapcakmiş ama ilk defa elti oluyirum sizce ne yapmalıyım yeni kıyafet konusunda ısrar mı etmeliyim yoksa onun dedigi gibi kendiminkinde giydiğim kıyafetlerden mi giymeliyim fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?