Ne yapmalıyim

fkrvrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
10
2
1
40
Merhabalar eşimin erkek kardeşinin nikahı var ve eşime giyecek kıyafet yok dedim ama eşim kendimin sözde kınada yada nikahta giydiğim kiyafeti giy diyor oda oyle yapcakmiş ama ilk defa elti oluyirum sizce ne yapmalıyım yeni kıyafet konusunda ısrar mı etmeliyim yoksa onun dedigi gibi kendiminkinde giydiğim kıyafetlerden mi giymeliyim fikir verirseniz sevinirim

ayrıca bir düğün yapılacaksa nikaha tekrar masraf yapmanın manası yok bence de olanı giyebilirsiniz. ama düğün yapmayacaklarsa ve durumunuz varsa alıverin bir kıyafet

Nikah bence çok da alış veriş yapılacak birşey değil, düğüne yatırım yapabilirsiniz

Var olan duz bir elbiseyi aksesuarlarla yenilestirin. Bi sonraki gun kimsenin umrunda olmayacak seyler icin fazla dert edinmeyin. Nedir yani eski pusku bi sey olmasin yeter, ozellikle maddi durum yoksa.

nikah için ayrı alışverişe gerek yok 15 dakikalık mevzu. Düğün de olsa evde olanlar değerlendirilebiliyorsa değerlendirilmeli. He benim çok param var bir giydiğimi bir daha giymem diyorsan ayrı

Eşine neden kıyafetim yok diyosunki?
Git al neyi istiyosan.

İlk defa elti olmak ne demek? Size herhangi ekstra bir özellik katmayacak eltinizin olması, baştan kendinizi kurmayın

Ben dolaptaki elbiseleri döndürüp dolaştırıp farklı takı ve ayakkabılarla giyiyorum özel günlerde. Giymenizde bence sakınca yok

Nikah için gerek yok bence. Ama bu duruma takildiysaniz, durumunuz varsa alabilireiniz bir elbise.
Sadece nikah icin kina gecesi elbiseniz cok fazla olmaz mi? Basit ve sik bir bluz, etek, ceket, pantolon ya da elbise giyilebilir

Bende isterim sormadan gidip almayı ama bana verdiği bütçe sınırlî

Kendi sözünde filan giydiğini giyme başka elbisen yok mu düz filan
Var olan duz bir elbiseyi aksesuarlarla yenilestirin. Bi sonraki gun kimsenin umrunda olmayacak seyler icin fazla dert edinmeyin. Nedir yani eski pusku bi sey olmasin yeter, ozellikle maddi durum yoksa.
Bak bu öneri çok güzel

Onun dediği gibi mi şöyle mi böyle mi değil. Bütçenize bakacaksınız.

altustu nikah abartmaya gerek yok 5 dk surcek zaten nikahta.kimse sizin kiyafetinizle ilgilenmeyecek bile.yeni kiyafet bence gereksiz evdekilerden şık birsey giyin gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…