Ne yapmalıyım?

ylnzkadn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
217
42
13
Uzun bir ilişkim vardı. Ayrildik yeniden konuştuk ama sevgilim şuan belirsiz yeniden kavga edip yine aynı şeyi yasicaz diyip duruyor herkes kavga ediyor bir şeyler yaşıyor bir şekilde barışıyorlar. Kendisi aşırı sınırlı bir insan kavga ettiğimiz zaman çok ağır ve acımasız oluyor bu sefer bende ister istemez agir konuşuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi gelmiş bu ilişki için belirsizmis beni istiyormuş ama yeniden üzülürüz yine aynısını yaşarız diye korkuyor ne yapicam hiç bilmiyorum

Hadi yallah yol orda uğraşamam diceksin keyfine bakcaksın bu kadar sevgilin sinirli biri değil ağır ve acımasız da değil sadece sana bunu yedirdiği için bütün sinirini sende atabiliyor o sevgilin bir patron karşısında askerlikte görmek isteriz bakalım diş geçiremediğine bırak havlamayı miyavlamaya başlar

Şu anki aklım olsa ilişki aşamasındayken anlaşamadığım mutsuz olduğum biriyle asla zorlamazdım. Tabii ki kimsenin tecrübesi kimseye fayda etmiyor herkes bir şeyler kendi yaşayarak öğreniyor ama size tavsiyem öyle olduracam filan diye ite kaka yaşanılan ilişkiden ne şimdi ne de ileride hiçbir fayda gelmez.

Bırakın canım hala olgulasamamissiniz zaten balık baştan kokar çocukca işler gibi aynı eğer evliliğe ciddi bir adıma götürmüyorsa hala aynı dongudeyse bısı birseyler gelişmemiş bunun nısanlılık evresi evlilik vs var o süreçler daha zor ne istediğini bilmeyen ınsanlarla olmaz bırakın bence siz yiprqnirsiniz

Doğru diyorsunuz

Ayrılacaksınız. Kocanız değil, çocuğunuz değil (ki olsa bile) niye katlanıyorsunuz böyle bi ilişkiye? Sizi el üstünde tutacak, prenses gibi hissettirecek biriyle olun. Kendinize değer verin.

İpleri tamamen onun eline vermişsiniz yazınızdan anlaşılıyor.
Yeniden üzülürüz korkusunu taşıyorsa ya isteksizdir ya da gerçekten korktuğu başına gelecektir.
akışına bırak demekten başka yorum yapamam

Erkeğin isteksiz olduğu ilişkiden asla hayır gelmez. Eninde sonunda biter böyle ilişkiler.
Şuan yenisini bulmadığı için kafası karışık numarası yapıyor yenisi bulduğu anda 'biz yapamıyoruz' diyip çeker gider sizde vermiş olduğunuz zamana ve emeğe üzülüp durursunuz. Bu yüzden yüzden duygusal davranmayı bırakıp yol verin.

yol ver gitsin ne uğrşıyorsun. sinirini yesinler

Of
Bırakın ya çekemem

Kolay değil işte

Bende öyle düşünüyorum

Kolay değil işte

Kolay olmadığını biliyorum. Şu zamanlarda yaptığınız yanlış bir seçim bütün geleceğinizi etkiler. Ayrıca ilişkide isteksiz olan erkeklere tolerans tanımanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Ne istediğinize karar verip yoluna bakmak her zaman daha doğru.

Evet

Kesinlikle ayrilman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…