Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne çekiciliğin var mesela ? ben arkadaşlarımda belli kriterler ararım sende ne var ?Kizlar arkadasim yok ailemlede arada anlasamadigim oluyor neden kimse arayip sormuyor. Hicbir erkekte istemedi zaten.?
Oylede degersizlik duygum var insanlarin davranislari tetikliyor malesef.Önce sen kendine değer ver kendini sev sonrası düzelir zaten. Bakış açın yanlış
Terapi al bunu düzeltmeye çalış senin kendine verdiğin değer değişirse çevrende değişirOylede degersizlik duygum var insanlarin davranislari tetikliyor malesef.
Neden?Neden acaba.![]()
Bende birsey yok sen demistin bir erkek benimle cinsellik icin bile birlikte olmazne çekiciliğin var mesela ? ben arkadaşlarımda belli kriterler ararım sende ne var ?
eee kendine bir şeyler kat , oturup ağlamana mı aşık olsunlarBende birsey yok sen demistin bir erkek benimle cinsellik icin bile birlikte olmaz
Arkadaşlık kurmak için çabalıyor musun? Neler yapıyorsun mesela ?Kizlar arkadasim yok ailemlede arada anlasamadigim oluyor neden kimse arayip sormuyor. Hicbir erkekte istemedi zaten.?
Arkadaslik kuruyorum arada ama devamli olmuyor.Arkadaşlık kurmak için çabalıyor musun? Neler yapıyorsun mesela ?
Peki arkadaşlık neden devam etmiyor senceArkadaslik kuruyorum arada ama devamli olmuyor.
Bilmiyorum canimPeki arkadaşlık neden devam etmiyor sence
açtığınız konular hep bu şekilde. insan hayatında birilerini arar bu çok normal ama sürekli bu şekildeyseniz öncelikle bir destek alın kendiniz düzelinKizlar arkadasim yok ailemlede arada anlasamadigim oluyor neden kimse arayip sormuyor. Hicbir erkekte istemedi zaten.?