Ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esmeryaram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

esmeryaram

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim işin içinden çıkamadım bir derdim var gönül meselesi söz konusu olunca insan mantıklı düşünemiyor ben vanda üniversite öğrencisiyim güzelde bi kızım yani herkes öle diyor işte sorun nerde diyeceksiniz herşey güzellik ya da iyilikle olmuyor ben farklı bir şehirde birini seviyorum ögretmen çocuk biz 2 hafta falan çıktık arada başkalarının etkisiyle bitti ama aradan 1,5 sy geçti ben onun yanına gittim 4 gün beraberdir ilk 2 gün çok güzeldi o da beni sevdiğini söledi sonra 3.gün durduk yerde sabah kalktık morali bozuk dünkü gibi değil ne oluyor dedim bu başta sölemedi sonra ısrarcı oldum bana olamayacağını söledi tek yaşamaya alışmış bu sorumluluğu alamazmış beni üzmekten beklentime cevab vermemekten korkuyormuş aşk agırmış onun için dedi ve ben donup kaldım ya 2 gün süper sonra gel bunları dedi ertesi gün bavulumu alıp hemen gittim ama şu an knedime gelmiş değilim yemek yiyemiyorum sürekli ağlıyorum tek isteğim onun bana dönmesi ama benim ona verecek bi cevabımın olması beni kandırdı resmen ne yapmalıyım onun bana dönmesi için yani aynı şeyleri yaşasın istiyorum halen kendime gelemedim ne olur akıl verin

ben onun yanına gittim 4 gün beraberdir ilk 2 gün çok güzeldi o da beni sevdiğini söledi sonra 3.gün durduk yerde sabah kalktık.......

Mesajındaki şu cümlende, anladıgım kadarıyla sen onunla beraber kalmışsın, sakın yanlış anlama beni, bunu eleştircek degilim sonuçda kararlarını verebilcek yaştasın. Anlatmak istediğim;

anladıgım kadarıyla bu insan seni, kısa bir süreliğine kullanmış yada biras vakit geçirmek istemiş gibi görünüyor. Bu yüzdende, mantıklı açıklamalar yapamamış sana.

Hem nerden bilebilrsin ki, onun yaşadıgı sehirde başka bir kız arkadası olmadıgını ?

Canım benim, üzgünsün biliyorum, inan seni üzmek içinde yazmadım bunu, sadece benim çıkardığım sonuç, düşüncem böyle, ki inşallah umarım yanlışdır...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar benim işin içinden çıkamadım bir derdim var gönül meselesi söz konusu olunca insan mantıklı düşünemiyor ben vanda üniversite öğrencisiyim güzelde bi kızım yani herkes öle diyor işte sorun nerde diyeceksiniz herşey güzellik ya da iyilikle olmuyor ben farklı bir şehirde birini seviyorum ögretmen çocuk biz 2 hafta falan çıktık arada başkalarının etkisiyle bitti ama aradan 1,5 sy geçti ben onun yanına gittim 4 gün beraberdir ilk 2 gün çok güzeldi o da beni sevdiğini söledi sonra 3.gün durduk yerde sabah kalktık morali bozuk dünkü gibi değil ne oluyor dedim bu başta sölemedi sonra ısrarcı oldum bana olamayacağını söledi tek yaşamaya alışmış bu sorumluluğu alamazmış beni üzmekten beklentime cevab vermemekten korkuyormuş aşk agırmış onun için dedi ve ben donup kaldım ya 2 gün süper sonra gel bunları dedi ertesi gün bavulumu alıp hemen gittim ama şu an knedime gelmiş değilim yemek yiyemiyorum sürekli ağlıyorum tek isteğim onun bana dönmesi ama benim ona verecek bi cevabımın olması beni kandırdı resmen ne yapmalıyım onun bana dönmesi için yani aynı şeyleri yaşasın istiyorum halen kendime gelemedim ne olur akıl verin
2 haftalık bir ilişki ve sabah kalktık dediğinize göre bir beraberllik, sanırım cinselliği de yaşamışsınız... keşke bunu yaşarken o kişiyi daha bir tanısaydınız...erkek arkadaşınız madem sorumluluğu alamıyordu da ne diye beraber oldu....ne diye duygularınızla oynadı....evet , eğer gerçekten cinselliği yaşamışsanız, erkek arkadaşınızın bu yaptığı resmen şerefsizlik. beraber oluyor sonrada sorumluluğu alamam diyor. madem öyle kendini biliyor ne diye sizi yanına çağırıp, birde bazı şeyleri yaşıyor...olan olmuş artık....bu adamdan hayır gelmez size... sorumluluğu alamam diyip sizle beraber olduğunda zaten, bu sorumluluğu almış olmuyor mu. duygularınızla oynamış olmuyor mu.... unutmaya çalışacaksınız. her zaman bu türler var, işte etrafta. biraz daha temkinli ve tedbirli olmayı da öğreneceksiniz.....2 hafta da tanıdığınız bir insana güvenilemeyeceğini...
tabii bütün bu yazdıklarım sadece bir varsayım üzerine. net bir açıklama yapmadığınız için bu şekilde düşündüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence resmen kandirildin daha dogrusu kullanildin canim...:delphin:

Aci ama gercek! Senin ona olan duygularindan istifade etti!!
2 haftalik bir iliski icin cok cabuk yasadiniz bazi seyleri galiba, cabuk güvendin...:teselli:

Olan olmus söylenen söylenmis üzme kendini unutmaya calis, hayat tecrübeden ibaret buda sana bir ders olsun...:delphin:

Erkeklere güvenme helede 2 hafta icinde:1no2:

tatlım benim; geç olsa da öğrendiğim bir numaralı kural erkeklere asla güvenmeeee
bi tanem bu çocuk sana sağlam bir gerekçe sunamamış. gerçekten seven insan neden böyle eften püften bahaneler sunsun ki sana..
hayatta yaşadığın pek çok zorluktan sonra insanların çok rahatça arkalarını dönüp gittiğini ve seni bir başına bıraktıklarını göreceksin. o yüzden kendinin kıymetini bil. güçlü ol.
sen böyle ağlarken bu çocuk sence seni zerre kadar düşünüyor mu?
seni üzdüğünü incittiğini sence bir an olsun geçiriyor mu aklından?

çok seven taraf olmak daima kötü.
cinsellik yaşamış ol ya da olma.. bu çocuk her şekilde seni kullanmış. duygularını kullanmış senin ilk başta. beğenilmek, egosunun okşanması hoşuna gtmiş. madem böyle bahaneler sunacaktı bunu neden en baştan söylemedi?

tabii egosunu tatmin edecek senin ilginle. senin ilgini kullanmış.

pişmanlık duyma tatlım. çok zor olacak ilk zamanlar ama sana bu tavrı layık gören adamı silmeye çalış ve seni hak edecek erkeklerin de karşına çıkacağını unutma.

pişman olacak bir gün elbet merak etme.

er geç adalet buluyor yerini.

dilerim sana döktürdüğü her gözyaşı, onun da gözünden aksın günün birinde.

Eğer gerçekten cinsellik yaşayıp bunları söylediyse dönmesin bence sana.Adam karakterini başta ortaya koymuş.Ne demek ilk 2 gün iyi olupta sonra bir gerekçe bile göstermeden olmuyor demesi.Hepimiz hayatta bazı hatalar yapıyoruz ama hatalar yapıp öğreniyoruz birşeyleri.Sende bir erkeğe hemen güvenmemeyi öğreneceksin belki bu olayın sonucunda.

aranızda geçenleri günübirlik ilişki olarak görmüşse, yapacaklarınla onu geri döndüremezsin.
bundan sonra daha dikkatli olmalısın. erkeklere hemen güvenme.

ilk seferinde baskalarinin etkisi ile bile bitmis olmasi bence bu adamin degerini sizin gozununde azalmaliydi ama anladigim kadari ile fena tutulmussunuz ve adam da bundan istifade etmis.
bundan sonra acele etmemenizi oneririm..

ne çocukmuş bu böyle...2 hafta çıkıyorsunuz ve sen ona sırılsıklam aşık oluyorsun ve bırakamıyorsun...2 haftada böyle olduysan 1 ayda saçını süpürge eder,yerlede sürünürsün onun için...sen kendini hemen kaptırmışsın olaya ama kaptırmaman lazımdı..istemiyorsa bırak gitsin..boşver

yanlış bir insana rastlamışsın bence canım.herkesin başına gelebiliyor.yani hayatta malesef yanlış insanlarla da karşılaşıyor insan:çok üzgünüm:
senin şimdi yapman gereken kendini toplayıp güçlü durmak bence

arkana bıle bakmadan kaççççççççç.tecrubeyle sabıttır.ben aynı hatayı yaptım.yalnız yasamya alısık bırıyle evlendım.evdekı bır objeden farkın olmuyo.gozu senı gormuyo.herseyın batar rahatsız olur.olmuyo sonucta cok kotu oluyo.

işte birdaha kimseye tam anlamıyla güvenmeden bukadar yakınlaşmıcaksın bu olayın sana tek getirisi insanlara güvenmemeyi öğrenmiş olman olacak.
ben aşka hazır değilim falan bahane.iki gün geçirincemi birden kafasına saksı mı düştü?işte karaktersiz biriymiş.
illede seviyorum o olsun diyorsan kendini geri çek.çünkü sen onun üstüne düştükçe o senden uzaklaşır.kimseyide hiçbirşeye zorlayamazsın.bence ona kırgınlığını öfkeni dile getir ve arama.varsa gönlü o zaten seni arar.hayırlısı olsun canım hakkında........

bence aklını basına topla ve saflıgı bırak.. guzelım falan dıoyrsun. sorun zaten burada degıl mı guzelsın ve safsın.. ortada da bır suru kurt!!! daha 21 yasındasın.. yapma canım ya.. bu kadar kolay degıl bır anda herseyı yasayabılmek ve vermek.. hemen tuketmemek lazım bazı seylerı.. beyeefendı senı basından savmak ıcın gece boyunca dusunmus galıba.. çok yazık çookkkkkkk :oklava::oklava::oklava::oklava: daha kım bılır karsına kımler cıkar.. bıraz agırdan sat kendını.. erkeklerın suyu cıkmadı daha nesıller de tukenmedı henuzzzz....... sevgıler... a.s. :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

beraber olacağınız kişiye daha özenle seçmeniz gerektiğine inannıyorum artık devir öyle bir devirki insanlarrrr herşeyi yapabilecek kapasitede bırakk sen kendi yoluna devam ettt sakın arkanıda dönüp bakmaaa derimmmm unut yaşanılanlarıda hata yapma ama bi dahaa

ıssız adam ayakları:delphin:
aynen katılıyorum sana canım

geri döndürmeye uğraşma canım onun geri dönmüşünden de hayır gelmez...unut gitsin arayıp sorup da daha da küçük düşme onun gözünde..belki de arkadaşlarıyla senin hakkında dalga geçiyor..değmez de gitsin..2 haftalık bir ilişki için fazla acele davranmışsın.cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığınızı bilmiyorum ama değil cinsel ilişki yaşamak böyle bir ilişki için bu kadar kısa süreye bilmem kaç tane ayrılık sığdırmışsınız başka şehirden kalkıp gelmen bile doğru değil...hakkında hayırlısı olsn canım üzülme..

ben farklı bir şehirde birini seviyorum ögretmen çocuk biz 2 hafta falan çıktık arada başkalarının etkisiyle bitti ama aradan 1,5 sy geçti ben onun yanına gittim 4 gün beraberdir ilk 2 gün çok güzeldi o da beni sevdiğini söledi sonra 3.gün durduk yerde sabah kalktık morali bozuk dünkü gibi değil ne oluyor dedim bu başta sölemedi sonra ısrarcı oldum bana olamayacağını söledi tek yaşamaya alışmış bu sorumluluğu alamazmış beni üzmekten beklentime cevab vermemekten korkuyormuş aşk agırmış onun için dedi ve ben donup kaldım ya 2 gün süper sonra gel bunları dedi ertesi gün bavulumu alıp hemen gittim ama şu an knedime gelmiş değilim yemek yiyemiyorum sürekli ağlıyorum tek isteğim onun bana dönmesi ama benim ona verecek bi cevabımın olması beni kandırdı resmen ne yapmalıyım onun bana dönmesi için yani aynı şeyleri yaşasın istiyorum halen kendime gelemedim ne olur akıl verin[/QUOTE]

vallah sen 2 hafta bu çoçukla çıktığın ama farklı şehirde oldugunuzu söledin hangi arada gördünde bu kadar aşık oldun anlamadım.1,5 ay geçmiş ayrılıgınızın üzerinden ve sen onun yanına gitmişsin resmen ayagına vallah bu kadarı bile fazla bence çocugun şımarmasına ve sana istediğini yaptırmasına sen kurtlardan birine çarpmışsın bence senin duygularınla oynamış senle oynamış sıkılmış ve sinemada izlediği numarayı yapmış (ıssız adam ayakları):delphin::kahve:
bu adam dönmez sana ayağına gitsende dönmez bence sen en önemlisi bu olaydan ders çıkar ve birdaha bu kadar güvenme erkeklere güvenirsende bu kadar kısa sürede olmasın .....:teselli::teselli::oklava:

canım bence öncelikle bu intikam duygusunu bırakyasakkelime
dediğin gibi seni kandırmış sanırım sevse bırakmazdı emin ol:kızgın:
şimdi tekrar başlasanız sen onu terketsen ona acı yaşatmış olmayacaksın o önemsemiyecek bile.. ama sen yine üzüleceksin..:1no2:
eline bişey geçmicek yani bak başta bitmiş bence unutmalısın kendine yeni uğraşlar felan bula.s.

Tekrar sana dönse, yaşamış olduğun tablo yine tekrarlanacak...Bence yaşadıklarına sünger çek, şimdi çok acı çekiyorsun ama tekrar o kişiyle devam etmek için ısrar edersen, daha da fazla acı çekeceksin... Bu sana ders olsun, bundan sonra daha temkinli olursun canım, önce tanımaya çalışır, kendine ve karşındakine zaman verirsin, buna bağlı olarak gerekli mesafeyi sağlarsın...

Neler paylaştınız, neler konuştunuz, duygularınız ne derece yoğundu, sonra ne oldu bilmiyoruz tabi, okuduklarıma dayanarak bu yorumu yapıyorum... Çok kısa sürede çok fazla şeyler gelişmiş sanırım...
Bu kişiyi kazanmak için değil bence silmek için kendine zaman tanı ve çabala; çünkü adamda hiçbir iyi niyet göremiyorum, hatta tam tersi şeyler düşünüyorum ama dile getirmek istemiyorum.. Şu anda çektiğin acı elbette geçecek, sen sadece bu olaydan ders almaya bak...

Son düzenleme:
ıssız adam ayakları:delphin:

bence de katılıyorum kesinlikle

ciddi bi ilişki istememiş ya da ilişkinin birden ciddiyete binmesi rahatsız etmiş onu ama madem öyle ne diye başladı.. evinde kalmanı o mu istedi bilmiyorum ama sen evine gelince niye kabul etti baştan belli etseydi çok ciddi bi ilişkiye hazır olmadığını

bırak geri falan dönmesin sana böyle birinden ne hayır gelir? senin şu an hissettiğin şey hırs.. yakında unutursun mantıklı düşünmeye çalış böyle biri sana sadece zarar verir

Back
X