ne yapmalıyım? :(

toka

iddiacı :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
51
0
86
42
Diğer
nihayet evlenmeyi düsündügüm kişiye gecen gün "kimseyle yattın mı" sorusunu sordum. o da yatmıs oldugunu ima etti. ben de o zamandan beri ani bi soguma oldu.bi de üstüne eski kız arkadasının araması üzerine bi tartısma yasadık.şimdi kesinlikle ne konuşasım ne de göresim geliyo.

benim sorunum daha cok önce baskasıyla bişey yasamıs olması. kimle yasamıs nedir, ne degildir bi fikrim yok ama ben mi cok problem ediyorum? bunu yasamamıs erkek bulmak bu kadar mı zor?

siz de fikirlerinizi paylasırsanız mutlu olurum.. tşkler şimiden

bence zor cnm :umursamaz:
bende senin gibi çok takıyordum bu konulara ama şimdi nişanlıyım ve nişanlım üniversite döneminde sevgilisiyle 3 sene aynı evde yaşamış ve yaşanılan herşeyi biliorum kendinden ve 3. bir şahıstan dinlediğim kadarıyla eski ben olsaydım anında terk ederdim ama :asigim: AŞK bence sende gercek aşkı ara dokunulmamış bir erkeği deil

kimle yasamıs nedir, ne degildir bi fikrim yok demişsin?böyle boş birşeye neden kafanı yoruyorsun?sevgilinin hayatının bu kısmı seni hiç ilgilendirmez.evet düşünürsen üzer elbet ama herkesin bir cinsel hayatı var bu hıımmm artık sevişebilirsiniz diyerek evlilik imzasını attıktan sonra insana cip takılır gibi yüklenmiyor ki..doğasında olan birşey.ister kendi kendine halleder ister karşı cinsle yaşar.bu kişinin tercihi.ne var bunda....
bence bundan sonra sağlıklı bir erkek arkadaşınız olduğu için kendinizi memnun hissedin böyle şeyleri kafanıza takmayın.

senden önce yaşamış bunu bu dogal erkekler kadınlar gibi degil şimdi hoşş şimdiki bayanlarda degişti herkesle herşeyi yaşıyolar . seninle ilişkisi varken se tamam kıza bilirsin madem ilişkisi var beklemeliydi ama öncesine bozulmaya hakkın yok

seni simdiye kadar bu konuda kandirdi mi yani boyle bisi yapmamis oldugunu soyleyip de sen sorunca yaptim dedi mi?
karisik bu konular bence..
yani tamamen senin icinden ne geliyosa onu yapmalisin.. bu konuda dogru yanlis egri cart curt yok arkadasim senin felsefen nedir bakis acin nedir hic bilmiyorum eger sen yanlis bulmuyosan bunu devam et.. yok kabullenemiyorum diyosan hayatina yeni bir yon ver..

yok daha önceden yapmadım tarzında bişey demedi. sorunca en azından yalan söylemedi. iyi olan bu kısım ama ne bileyim işte..
aslında dediginiz gibi gecmişi sonucta ama, bizden bu anlamda temizlik beklenirken, onların bu denli rahat olmaları cok sacma..

ben bi anda sogudum işte anlamadım kendim bile

nihayet evlenmeyi düsündügüm kişiye gecen gün "kimseyle yattın mı" sorusunu sordum. o da yatmıs oldugunu ima etti. ben de o zamandan beri ani bi soguma oldu.bi de üstüne eski kız arkadasının araması üzerine bi tartısma yasadık.şimdi kesinlikle ne konuşasım ne de göresim geliyo.

benim sorunum daha cok önce baskasıyla bişey yasamıs olması. kimle yasamıs nedir, ne degildir bi fikrim yok ama ben mi cok problem ediyorum? bunu yasamamıs erkek bulmak bu kadar mı zor?

çok fazLa takıyorsun bence...fazLa deşersen daha çok üzüLürsün..bırak senden önce napmış oLursa oLsun seni bağLamaz...

yok daha önceden yapmadım tarzında bişey demedi. sorunca en azından yalan söylemedi. iyi olan bu kısım ama ne bileyim işte..
aslında dediginiz gibi gecmişi sonucta ama, bizden bu anlamda temizlik beklenirken, onların bu denli rahat olmaları cok sacma..

yok hayır olmadı diye bilirdi napçaktın adamı yalan makinesinemi baglıyıp ögrenicektin seninde dediğin gibi dürüst davranıp dogruyu söylemiş . Bu tabu malesef kadınlar için geçerli erkekler için degil ama bunu sen degiştiremezsin böyle gelmiş böyle gider yanii

Canım senden önce yaşamış olduğu bişey sonuçta.Bu kadar takılma çünkü hiçbişey yaşamamış biri artık yoktur diye düşünüyorum ben.Önemli olan şimdiden sonrası.Hiçbirşey için arkana bakma hep ileriye bak.Çünkü arkada bıraktıkların hep aynı kalır ve düşündükçe sen üzülürsün...

kadın için ne düşünüyosam erkek için de aynıdır.
insan kendi bedeninden kendi sorumludur.
yaşanan yaşanmıştır.
temizlik ya da pis olmak demeyelim buna..

eğer duymak istemiyorsan sormayacaksın, soruyorsan da cevabını hazmedebileceksin..

ben ne sordum ne de kendime sordururdum.

öğrenecem de elime ne geçecek?

kendime sorulmasını ayıp kabul ettiğimden sorulmasını da yanlış buluyorum..

artık bunu da yapmayın. bırakın geçmişi. insanların, artık erkeğin demiyorum ne kadının ,nede erkeğin geçmişinde yaptıklarını sorgulamayın. nedir bu. sizden önceymiş. bırakın sizden sonrasına bakın.

öncelikle ALLAH ım hayırlısıyla sizi mutlu mesut etsin
canım önemli olan seni sevip sayması ve seninde onu aynı şekilde sevip saymandır, yaşanan yaşanmıştır bir kere hem bu senden önce olan bir mesele takma bence bu kadar kafana

ben bakire erkek tanıyorum ama
açıkçası komik geliyor...

sen zot ben zot kim verecek keçiye ot demişler :roflol:

bu sorunun sorulması hiç hoş değil ama sorulmuşsada her türlü cevaba hazırlıklı olmanız gerekirdi. geçmiş geçmişde kalmış sonuçta. önemli olan sen varkenki zamandır. ama soğumuşsan bişey diyemem. hayırlısı olsun.

sen sormadan anlatsaydı bu kez de belki unutamamış mı acaba da bana anlatıyor derdin...

sormuşsun o da dürüstçe anlatmış, geçmiş sonuçta...

Peki bu soru size sorulsa ne yapardınız. Muhtemelen kıyametleri koparırdınız değil mi? Ama sevgiliniz bunu yapmamış genede size dürüst cevap vermiş.
Şimdi kimseyle yatmadım deseydi inanacakmıydınız. Ben olsam inanmazdım. Eskiyi kurcalamakla elinize bir şey geçmez.

yaaa bu soru neden soruLur anLamam ki...erkekLerin %95 i mutLaka başka biriLeriyLe beraber oLmuştur...yani kaç kadınLa yattığını biLmek hoşumuza mı gidiyor biLmiyorum ki..
ha eğer sizin sewgiLiniz/eşiniz vs. %5'Lik kısımdaysa yani gerçekten bakirse,o zaman ne mutLu size yani ne deniLebiLir ki...
ama sormak bence çok saçma...
geneLde size dürüst dawranıLıp açıkLama yapıLdığı zaman doLayısıyLa istediğiniz cewabı aLamadığınız zaman daha çok üzüLüyorsunuz...deşmeyin,2 taraf da rahat etsin...

soğudum demen bencede çok mantıklı çünkü bende sennle aynı düsüncedeyim yani erkeklerın bu konuda hoş görülmesi bencede cok sacma

Back
X