ne yapmalıyım? :(

nihayet evlenmeyi düsündügüm kişiye gecen gün "kimseyle yattın mı" sorusunu sordum. o da yatmıs oldugunu ima etti. ben de o zamandan beri ani bi soguma oldu.bi de üstüne eski kız arkadasının araması üzerine bi tartısma yasadık.şimdi kesinlikle ne konuşasım ne de göresim geliyo.

benim sorunum daha cok önce baskasıyla bişey yasamıs olması. kimle yasamıs nedir, ne degildir bi fikrim yok ama ben mi cok problem ediyorum? bunu yasamamıs erkek bulmak bu kadar mı zor?
siz de fikirlerinizi paylasırsanız mutlu olurum.. tşkler şimiden

bu zaman da bunu yaşamamış kız bumak zorlanmışken sen neden bahsediyosun.senden önce ne yaşamışsa yaşamıştır. ve olgun belli bi yaşa gelmiş erk in senden önce biri ile yatması çok olağan bişi.hatta yaşamamış olması olağan dışıkaydirigubbakcemile3

ewet erkeklerin bu konuda hos gorulup kizlara bakirelik kontrolu yapilmasi zaten sacmalik ve igrenc..
gecmisi sorgularsan hic mutlu olamazsin bence sen mutlusun takacak dert ariyorsun kendine..
gecmisi geri getirebilir miyiz hayir...
gereksiz seyleri takip kendine dert yukleme..
senden once bisey yasamamis olsa senleyken baskalariyla yasasa daha mi iyi yani???
hem soruyorsun hemde cevaba katlanamiyorsun cocugu kendi elinle yalanci yapacaksin..
sen uzerine gittikce emin ol duymak istediklerini soyleyecektir..
bos seylerr..bunlar yuzunden uzme sevgilini..a.s.

ya geçmişinde cinselliği yaşamayan erkek bulmak çok zor... bence bunu boşuna sorun ediyorsun evet toplumumuza göre kadında cinsellik evliliğe kadar yaşanamaz diye bir ön yargı var ama unutulmamalı ki yemek ve su nasıl bir ihtiyaçsa cinselliği yaşamakta aynı ölçüde ihtiyaç..... bu kadından temizlik bekleniyor erkek neden yapıoyr tartışması olmamalı bence herkes kendi hayatından ve bedeninden kendi sorumludur..

garip düşünüyorsunuz...ya da ben garip düşünüyorum..
eşime ben böyle bir soru soramazdım... bilakis yattım demesinden değil yatmadım demesinden korkardım... normal gelmezdi bana...
bahsettiğiniz anlamda temizlik beklentisi olan bir adamda normal gelmez bana... böyle adamlarla hiç işim olmadı... çok şükür onların da benimle olamadı....

cok dogru malesef ki ulkemizde halen cinsellik nedir bilmiyoruz..
iliskinde mutlusun ama bastirilan duygular yuzunden cinsel sorunlar suruyle..
kadin oyle giyinemez boyle giyinemez sevisemez,opusemez..neden peki??
isin gunahi varsa neden erkek yapiyor ve neden ulkemizde ihtiyac karsilamak icin yerler var??
kadinlarimizda istiyor ama cevre yuzunden ve ya biterse diye baktigindan hakli olarak kendini garantiye aliyor..
keske kadin erkek ayrimi olmadan herkese insan gozuyle bakilsa toplum baskisi olmasa..
bu herkes her istedigini yapsin anlamiina gelmez..isteyen yapar istemeyen yapmaz anlamina gelir..ve herkes kendinden gercek anlamda sorumlu olur..baskalari birsey diyecek diye hayata ikiyuzlu bakmaz..kadin olmanin degerini anlayarak bilincli yasamak gerekir..bu konular olunca tutamiyom kendimii:))))

Son düzenleme:
nihayet evlenmeyi düsündügüm kişiye gecen gün "kimseyle yattın mı" sorusunu sordum. o da yatmıs oldugunu ima etti. ben de o zamandan beri ani bi soguma oldu.bi de üstüne eski kız arkadasının araması üzerine bi tartısma yasadık.şimdi kesinlikle ne konuşasım ne de göresim geliyo.

benim sorunum daha cok önce baskasıyla bişey yasamıs olması. kimle yasamıs nedir, ne degildir bi fikrim yok ama ben mi cok problem ediyorum? bunu yasamamıs erkek bulmak bu kadar mı zor?

sana bağlımı seviyormu o önemli geçmişi deşmenin hiç bir yararı olmuyor şimdikinden daha çok üzülürsün yapama derim:teselli:

kararlarınızın ardında durun lütfen
sormuş olduğunuz sualin belli iki yanıtı var.. evet birlikte oldum. hayır birlikte olmadım.
ya, "hayırhayır, birlikte olmamıştır" iç sesiniz ile "sormadan" devam edin..devam etseydiniz..
ya da, beklenebilen "evet, birlikte oldum" yanıtında ki size huzursuzluk veren iç sesiniz ile başetmeyi bilin..
nasıl derler, uçurumdan atlarken canım yanıyor denmez..

bu tür şeylere çok takılmayın..şu an sizin yanınızda ve sizinleyse geçmişi bi kenara bırakın...
tamam bende kabullenemiyorum aynı şeyi erkek kıza sorcak kız..beraber oldum biriyle dicek
sonrasını düşünmek bile istemiyorum...delikafadulden:mymeka: tamam her erkek de bu tür şeylere
takılmayabilir ama türkiye burası ve en takılmam diyen erkek bile yeri gelir başına kalkar...
ama erkekler için durum malesef farklı onlar her şeyi yaşayıp gayet de güzel evlenebiliyorlar...
bakir erkek bulmak çok zor...az çok bişeyler yaşıyorlar...
o yüzden sen seviyorsan geçmişi bırak... didiklemeyi bende severim...ince ince sorular sormayı
ama artık bırakdım ...ne yaşandıysa yaşandı önemli olan şimdiki güven ve gelecek...
:içelim:

ya ben böyle şeylere çok kızıyorum. erkekler evlenmeden önce birileriyle beraber oluyolar ama kızlarında bakire olmasını istiyorlar:kızgın: o zaman biz niye bakir erkek aramıyoruz onlar bizi böyle kabul etmiyolar erkekleride neden biz böyle kabul ediyoruz

gecmıs gecmıste kalmıstır neden bukadar ustune dusunuyorsunuzkı.. hem size karsıda durust davranmıs ..
ben sadece eskı kız arkadaslarının araması kısmına takıldım okadar sadece bu konuda size hak verıyorum...

ben sanslıyım ozaman eşim acısından; ıkımızde bırbırımızın ilkgozagrısıyız, herşeyin ilklerini birlıkte yasadık :asigim:

canım üzüleceksen neden soruyorsun ki...
senden önce olmuş olanları kafana takma...kendini yıpratırsın sadece,senden sonrası önemli...

bende eşime sormuştum kaçamak cevaplar vermişti
çok üzülmüştüm ve kızmıştım ama yapmayan erkek yok evlenmeden
hatta bazılarının yakınları götürüyor milli olsun oğulları die
böle bir kavram var türkiyede göğüs gerilecek bi olay sanıyolar

haksızlık kadınlara onlar tertemiz isterler ama kendileri yatar kalkarlar kadın aynı şeyi yapınca farklı bir sıfat veriliyor erkeğin neden elinin karası oluyor ama bence bunu düşünme

çünkü yapmamışını bulamazsın nede olsa gelmiş geçmiş unutmaya çalış insan düşündükçe çok sinirleniyor çünkü

öncelikle seni tebrik ediyorum onurlu davranışından dolayı
sen kendin gibi birini istemişsin bu da senin hakkındır
erkeğin daha önceki ilişkilerini normal sayan zihniyet malesef sıra kadına geldiğinde giyotine dönüşüyor
anlamak mümkün değil
erkekte kadında ilişkisini milat almalı
öncesini silmeli sonrasına bakmalı

sanırım ben zor olanı başarmışım ne mutlu bana :asigim:

canım hiç kafana tama bunlar doğal şeyler doğanın kanunu diyeyim sana.
hem önemli olan seninle birlikte olduğundan itibareni değilmi, göm geçmişi gitsin :delphin:

Şimdi bu kondua söyleyecek çok şey var aslında ama fazla söze gerek yok.. sana yapmadım demiş olsaydı da yapmıştııııııı, yaptım dediyse de yapmıştııırrr!!! en azından dürüst olduğu için mutlu olmalısın.. senden önceymiş,olmuş bitmiş. önemli olan seninle yaşadıktan sonra bi daha böyle bişe yapmaması.. şu anda kafana taktığın şey için ilişkini yıprattığına değmez. değerini bil, aynen devam!!!

arkadaşım haklısın ama sana şunu söyliyim bu devirde el değmemiş kız kalmadı afedersin diktirip evlenen bi sürü kız var tanıdığım insanlardada var,bırak el değmemiş erkeği...

tabiki herkes senin gibi ister ama dediğim gibi işte...

bence bukadar takma bunu kafana...

insanın hoşuna gitmez tabi ki böyle bişeyi yaşadığını bilmek.. ama kız da olsa erkek de olsa yaşayabilir diye düşünüyorum.. senden önce olmuş bişey bu ve onun hayatı sana tabi değil.. çok kafaya takan bi yapın varsa sormicaksın, sorgulamicaksın..
bence takılma çok.. bakir erkek iyidir gibi bişey de yok zaten.. bi insanı değerlendirirken daha fazla kriteri gözönünde bulundurmak daha sağlıklı olacaktır..

yaşamamıs erkek bulmk zor ve bence yasamısını bulmak gerek...yanı ben cınsel ılıskı yasmaayan bı kızla cınsel ılıskı yasamayan bı erkegın ılk gecesını dusunemıorm cok zor...yanı erkegın bılgısı olmalı bızım bılgısılıgmz karsıısnda bence.......

bu devirde kullanılmamış erkek bulmak zor anacım az kullanılmışı bulduk mu sükür etmek lazım :teselli:

Back
X