ne yapmalıyım? :(

benim bu konuda kalıplarım hiçbir zaman olmadı.
kadın da erkek de istiyorsa yatar dedim,
herkesin özeli, erkek kadar kadın da yatabilir vs dedim.
ki tutucu bir insan değilimdir.
bakir erkek fikri de tuhaf gelmiştir bana.. sanki tecrübesiz toy olacakmış gibi gelir hep.

amaaaaaa gel gör ki..
eski sevgilime ( çok aşıktım) bu soruyu gayet rahat sordum,
ki birkaç kızla yattığına adım gibi emindim. uzun ilişkileri,birlikte yaşadığı kizlar vs vardı.
bana bir sayı söyledi işte
şu kadar kızla yatmışmdır diye.
ekstrem bi sayı değildi. üç yada dört demişti yanlış hatırlamıyorsam.
cidden çok kıskandım..
ama sadece kıskançlık tabii benimki..
soğutacak kadar büyük gelmiyor ben yokken yaptıkları bana..

nihayet evlenmeyi düsündügüm kişiye gecen gün "kimseyle yattın mı" sorusunu sordum. o da yatmıs oldugunu ima etti. ben de o zamandan beri ani bi soguma oldu.bi de üstüne eski kız arkadasının araması üzerine bi tartısma yasadık.şimdi kesinlikle ne konuşasım ne de göresim geliyo.

benim sorunum daha cok önce baskasıyla bişey yasamıs olması. kimle yasamıs nedir, ne degildir bi fikrim yok ama ben mi cok problem ediyorum? bunu yasamamıs erkek bulmak bu kadar mı zor?

siz de fikirlerinizi paylasırsanız mutlu olurum.. tşkler şimiden

tatlım adı üztünde erkek yaşamıştır veya yaşamamıştır adı üstünde senden önce bence takıntı yapmamalısın yoksa canın çok yanar kuruntulunun teki olursun benden söylemesi

hayır efendim bence öyle namuslu erkek bulmak o kadarda zor değil bekarken hiç ilişkide bulunmamış bayan bulunabiliyorsa erkekte bulunur sonuçta erkek kendi kendine yapmıyor bir bayanla yapıyor bunu yapan bayanla erkek sayısıı eşit oluyor yani. ben yapmamışsam erkeğinde yapmamış olmasını isterim bende.ama aşk her şeye değer diyorlar bilemeyecem o yüzden

Evlenmeden önce cinsellik konusunda birkaç defa fikirlerimi yazmıştım. Ben kız ya da erkek herkesin kendinden sorumlu olduğunu düşünenlerdenim ve bekarete de inanmıyorum kendi adıma.
Bunun yanında ve bundan daha önemli olmak üzere; herkesin geçmişinin geçmişte kaldığına ve birlikte geleceğe bakmak gerektiğine inanıyorum. Geçmişte şimdiki sevgiliniz yoktu ki. Bunu sadece cinsellik anlamında söylemiyorum. Kimse geçmişinde yaşadığı iyi veya kötü ilişkiler nedeniyle bugün değerlendirilemez. Şunu demek istiyorum, geçmişte başkasını sevmesi veya sevişmesi bugüne taşınan birşey olmamalı. Hatta geçmişe teşekkür edilmeli bugün sizin yanınızda olan insanı tecrübelerle sizin aşık olduğunuz insan haline getirdiği için. (Arada hafif kadınsal kıskançlıklar doz aşılmamk kaydıyla, içten içe normaldir.:))) )
FAKAT; bir erkek sevgilisinin bakire olmasını istiyorsa, kendisi bakir olmak ZORUNDADIR. Evlilik öncesi cinsel ilişki sadece kadınlara mı yasak dinizimizde ya da sadece kadınlara mı ayıp? Eğer buna inanıyorsa, kendi de inandığı şeyi uygulamalı ki karşısındakinden bekleme hakkı olsun. Bu bağlamda konu sahibi arkadaşımı kendi inancı çerçevesinde haklı buluyorum.
Ne demek o erkek yapar, normaldir.

Back
X