Ne yapmalıyım ? :/

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
meraba arkadaslar
uzun süredir takip ediyordum bu siteyi ve yeni üye oldum
kafama takılan bir sorun var ve bunu sizlerle paylaşmak istedim
Çok hoşlandığım birisi vardı onunda benden hoşlandığını sanmıştım ama yanılmışım önce bu kişiyle bir süre tanıştık görüştük ben güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir diye düşünmüştüm ama yanılmışım . Yavaş yavaş yakınlaşmaya başlamıştık ama aniden eski sevgilisine döndüğünü öğrendim ve çok sinirlendim bir süre hiç konuşmadık . Daha sonra tekrar mesaj atmaya falan başladı biraz konuşmaya başladık beni buluşmaya çağırdı gittiğimde hemen yakınlaşmak falan istedi bende sevgilin duysa kızmazmı napıyosun dedim duysa tabi kızar ama söylemezsin dimi şeklinde bi karşılık aldım yani resmen beni kullandığını söylüyo açık açık sinirlendim gittim sonra söylemezsin dimi diye mesaj attı bende bilmeye hakkı var sen neden söylemiyosun bu kadar korkakmısın falan dedim yok ben sevgilimi seviyorum bizi ayırma onu benden alırsan senden çok şey alırım bilmemne birsürü şey söyledi sizce napmalıyım boşveriym gitsinmi yoksa sevgilisine anlatıymmi ?:18:

Durduk yere iş alma başına boşver bence
Bi de ispatlayamazsan sen suçlu durumuna düşersin.

Son düzenleme:
Amacı neymis bu adamın yaaaa!!
Madem seviyor diger kızı neden aldatıyor?
Bu sevgimi simdi?
Kendinizi kullandırtmayın lütfen..

Amacı neymis bu adamın yaaaa!!
Madem seviyor diger kızı neden aldatıyor?
Bu sevgimi simdi?
Kendinizi kullandırtmayın lütfen..

Benide en çok üzen bu ben ona inanmıştım böyle biri olduğunu hiç düşünmemiştim başkalarına sorduğumdada çok duygusaldır iyi biridir demişlerdi aklıma bile gelmezdi böyle olucağı :( ama ben kullanıldığımı hissediyorum oda dersini alsın diye sevgilisine söyliym diyorum bi yandan ama bi yandanda boşver diyorum of :(

Benide en çok üzen bu ben ona inanmıştım böyle biri olduğunu hiç düşünmemiştim başkalarına sorduğumdada çok duygusaldır iyi biridir demişlerdi aklıma bile gelmezdi böyle olucağı :( ama ben kullanıldığımı hissediyorum oda dersini alsın diye sevgilisine söyliym diyorum bi yandan ama bi yandanda boşver diyorum of :(

Böyle birseyi kesinlikle bilmek isterdim.
Cıktıgım insan , gönlünü eglendirmek isteyecek baskalarıyla ve sonrada beni seviyor olacak. Daha neler!
Ben olsam söylerdim sen olmazsan bir baskasıyla yapacak yapacagını.
Ucuz atlatmıssın bu arada.

Bu kişiliksizin ne seni nede o kızı sevdığını sanmıyorum.

senı sevse sana sevgılıyle olmazdı,sevgılısını sevse senınle aldatmaya kalkmazdı.

Böylelerı anca uçkurunu sever anlıcan.

Gidip kıza desen ne olacak ,bız kadınlar bunu kıskançlık olarak algılar

karsı tarafın haklı olabılme ıhtımalıne inanmak ısterız.

seviyoruzya aptallaşmamız şart !

Kız sana ınanmaz senı basit kız ,onun gönül eğlencesı olduğunu hanı su eğlenılecek kız

evleneılecek kız saçmalığında senı ,eğlenecek kız olarak gördüğünü düşünür,onu sevdiğini sanar.

Paşa paşa onla devam eder.Boş ver deme en ıyısımı ...

Allah bir yerde bir şekilde ona sopasını gösterırı.

kendını üzersın .

bence bulaşma
sevgilisi olduğunu biliyorsan buluşmamalıydın bence.
ama doğru olanı yapıp izin vermeyip uzaklaşmışsın
ama şimdi kıza söylesen seni suçlu çıkarır bizi ayırmaya çalışıyor der vs vs
bi de kız uğraşmaya başlar senle bence hiç gerek yok
o çocuğa da seni rahat bırakmasını söyle sen de bir daha yüzüne bakma karaktersizmiş..

Bu kişiliksizin ne seni nede o kızı sevdığını sanmıyorum.

senı sevse sana sevgılıyle olmazdı,sevgılısını sevse senınle aldatmaya kalkmazdı.

Böylelerı anca uçkurunu sever anlıcan.

Gidip kıza desen ne olacak ,bız kadınlar bunu kıskançlık olarak algılar

karsı tarafın haklı olabılme ıhtımalıne inanmak ısterız.

seviyoruzya aptallaşmamız şart !

Kız sana ınanmaz senı basit kız ,onun gönül eğlencesı olduğunu hanı su eğlenılecek kız

evleneılecek kız saçmalığında senı ,eğlenecek kız olarak gördüğünü düşünür,onu sevdiğini sanar.

Paşa paşa onla devam eder.Boş ver deme en ıyısımı ...

Allah bir yerde bir şekilde ona sopasını gösterırı.

kendını üzersın .

bence bulaşma
sevgilisi olduğunu biliyorsan buluşmamalıydın bence.
ama doğru olanı yapıp izin vermeyip uzaklaşmışsın
ama şimdi kıza söylesen seni suçlu çıkarır bizi ayırmaya çalışıyor der vs vs
bi de kız uğraşmaya başlar senle bence hiç gerek yok
o çocuğa da seni rahat bırakmasını söyle sen de bir daha yüzüne bakma karaktersizmiş..

evet size katılıyorum kimseyi sevemiycek bi insanın gelipte sevgilime çok aşığım duyarsa beni bırakır demesi çok sinir bozucu zaten sevgilisini daha öncedende aldatmış diye duydum sevgilisinin verdiği son şans bu belliki bu şansıda bozmak vardı ama söylersem adım çıkarmış kendimi düşüniymmiş bilmemne aklınca beni tehdit etmeye başladı sırf inadına söylmek istiyorum hemde kıza acıyorum bi yandan ama söylememeye karar verdim ne hali varsa görsün keske böyle bi insana bulaşmasaydım ama artık insanlara güvenmeden önce çok daha iyi düşünücem

cnm sen kesinlikle görüşme onunla
ve söyleme...seni kullanmak istemiş resmen bian önce hayatından çıkar kurtul

Uzun uzadıya birşey yazmayacagım , merak ettiğim tek soru :

Neden eski sevgilisine döndüğünü bile bile tekrar görüşmeye gittiniz ? !

Bu erkeklerin çoğu şehvetinin sapkınlığından iyie aptallaşmış. Laflara bak yaa 'ulan sen kimsin be,defol karşımdan' derdim ben olsam. Pişkinliğe bak ya.

O kızla sevgiliyken pat diye size tutulup(!) onu bırakıp size koşsa ,sevdiğini mi düşünecektiniz? Yapmayın Allah aşkına,bugün ilişkisi henüz bitmemişken bir başkasına yakınlaşmayı düşünen insan yarın bir gün 2.sine 3.süne 4.süne.. hepsine aynısını yapar. 'Ayyy beni seçtiii' saflığına düşmeyelim lütfen.

Ben sivri zekalı eski sevgilim(!) kızın tekiyle birlikte olmuş ve beni aldatmıştı, diyor ki hiç arlanmadan : 'Onu sadece kullanacaktım ve atacaktım, ben seninle evlenmek istedim ve sevdim' :)))))))))))) Üzerine yorum gerekir mi?Eminim ruh tedavisi görenler bunlardan sağlıklıdır.:)

cnm sen kesinlikle görüşme onunla
ve söyleme...seni kullanmak istemiş resmen bian önce hayatından çıkar kurtul
o beni kullandı bende ona bişey yapmalıyım psikolojisi var üstümde ama en iyisi dediğin gibi yapmak...

Uzun uzadıya birşey yazmayacagım , merak ettiğim tek soru :

Neden eski sevgilisine döndüğünü bile bile tekrar görüşmeye gittiniz ? !

eski sevgilisine döndüğününü öğrendiğimden beri görüşmemiştk tekrar ayrılmış olabilirler diye düşündüm hatta onu öğrenmek için sevgilin kızmazmı dedim ve verdiği cevap karşısındada çok şaşırdım ve hala bi hoşlanma vardı üzerimde ama yinede gitmemem gerekirdi

Bu erkeklerin çoğu şehvetinin sapkınlığından iyie aptallaşmış. Laflara bak yaa 'ulan sen kimsin be,defol karşımdan' derdim ben olsam. Pişkinliğe bak ya.

O kızla sevgiliyken pat diye size tutulup(!) onu bırakıp size koşsa ,sevdiğini mi düşünecektiniz? Yapmayın Allah aşkına,bugün ilişkisi henüz bitmemişken bir başkasına yakınlaşmayı düşünen insan yarın bir gün 2.sine 3.süne 4.süne.. hepsine aynısını yapar. 'Ayyy beni seçtiii' saflığına düşmeyelim lütfen.

Ben sivri zekalı eski sevgilim(!) kızın tekiyle birlikte olmuş ve beni aldatmıştı, diyor ki hiç arlanmadan : 'Onu sadece kullanacaktım ve atacaktım, ben seninle evlenmek istedim ve sevdim' :)))))))))))) Üzerine yorum gerekir mi?Eminim ruh tedavisi görenler bunlardan sağlıklıdır.:)

aynen öyle cnm ben saflık yaptım resmen maalesef sevgiden ne anlar böyleleri ama insan bilemiyo işte

eski sevgilisine döndüğününü öğrendiğimden beri görüşmemiştk tekrar ayrılmış olabilirler diye düşündüm hatta onu öğrenmek için sevgilin kızmazmı dedim ve verdiği cevap karşısındada çok şaşırdım ve hala bi hoşlanma vardı üzerimde ama yinede gitmemem gerekirdi

Ben olsam benim de içimden söylemek geçerdi, ama bence hiç bulaşmayın.. Yaptığı bu haksızlık hiçbişekilde yanında kalmaz, hiç tereddüt etmeyin.

Bir daha ararsa sizi işte o zaman söylersiniz..

o densizi alıcaksın erkeklerden canı yanan kadınların arasına atıcaksın bak bidaha kadınları küçük görmeyi onlarla oynamayı kolay mı sanıyor gerizekalııı :47::47::47::47::47:

ben senin yerinde olsam sewgilisine sölerim ama oda nasıl bir kişilik tabi o varr :26:

Aslında karşındaki kızın gerçekleri bilmeye hakkı var,sevgilisinin ne mal olduğunu öğrensin ama bir yandan da acaba söylerseniz başınıza bela olur mu diye düşünüyorum.o kişiyle bir daha kesinlikle görüşmeyin eğer kız arkadaşını tanıyorsanız ve iyi biri olduğunu düşünüyorsanız o kızcağızın da canı yanmasın söyleyin.Size inanmaz diye bir şey yok inanmak istemese bile içine bir kurt düşüecektir.Söylemezseniz o karektersiz erkeğin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

Asaleti olmayan insanlardan uzak dur yoksa pislikleri sana bulaşır, o kızda zeki olsun !

Back
X