Ne yapmalıyım :(

angel14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
30
0
36
Bursa
Herkese merhaba. Öncelikle benim 3 senelik bi ilişkim var fakat sevgilim uzakta. Bu sene üniversiteyi kazandı bana yakın olmak için yakın bi şehri seçti. Tercihler açıklandığından beri bi farklılık görüyorum. Ben çok kıskanç bi insanımdır oda aynen çok kıskançtır. biz geçen sene ayrılmıştık daha sonra tekrar barışmak istedi bensizliğe dayanamadığı için yanı dayanamadı ikimizde birbirmizi çok seviyoruz. Tercihler yeni açıklandı ve onda bi değişim oldu face ile alakası olmayan insan kazandığı üniversitenin ismini yazıp paylaşıyor falan kızlarda bunu beğeniyor yorum yapıyor diye rahatsızlığımı belli ettim. Saçmaladığımı söyledi, kestirip atan cümleler kurdu. ertesi gün kızın teki duvarına ilerde birlikte çalışırız :)) falan diye yazı yazmış bunu görünce deli oldum resmen ama hiç birşey söylemedim sonradan benim bozuk oldugumu farkedince yine kestrip attı.Ben hiç kızla konusmıcak mıyım ot gibi mi yaşıcam diye söyledi. Bende baya bi sert çıkıştım. ertesi gün hiç tanımadığı kız eklemiş oda hemen kabul etmiş 6. sınıftan beri görüşmediği kız resmini beğenmiş. Bana böyle şeyler çok ters. Rahatsız olduğumu belirttim fakat o rahatsız olmuyormus. İlişkisi var yapmasını istedim anneleri yüzünden yapamadı ertesi gün annesine resmimizi gösterdiğini söyledi bu sefer engel kalktı ilişkisi var yap o zaman dedim bu sefer de yapmadı. Bana sürekli o kızları koruyor o ikimizin face i diyor bende ikimizinse tanımadığın bi insanı istemiyorum diyerek kızı sildim. çok ileri gidiyosun dedi. bugunde o kızları koruduğu için artık kendisine güvenmediğimi söyledim ben senin için tanımadığın kızlardan bile daha sonra geliyorum dedim oda umrumda değil güvenmezsen güvenme diye söylendi. ben bu durumda ne yapmalıyım yardım edin

öncellikle şaşırdığım ifade edeyim,sen kıskandığını belli ettikçe, o sana daha soğuk ve cins davranmış..halbuki tam tersi davranması lazımken sonuçta o da kıskançmış ,seni anlaması lazım aslında...aynı şeyi,sen ona yapsan eminim ayrılalım bile derdi..kendileri yapınca iyi,bizler yapınca öyle değil..sinir olurum bu duruma:84: bence canım,al karşına tüm içinden gelenleri söyle sakince ama..tüm bu olanlardan rahatsız olduğunu ve kendisinin, sana umursamaz şekilde davranmasına çok üzüldüğünü söyle,neden öyle davrandığını sor.ben seni sevdiğim için böyle davranıyorum de..eğer halen anlamıyorsa,sende onun kıskandıracak şeyler yap(kısas a kısas) umarım her şey düzelir canım

tatlım bak feysi ortak kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla,ilşkisi var diye sen yapabilrsn ikinize ait bir sayfaysa ama.. bukadar dert etme guzelim kendine,ne kadar sıkarsan okadr gidiyor bu erkek milleti

sende ona ilgisiz davran çünkü üstüne düştükçe şımarıyorlar. aynı şeyi sen yaparsan onun tepkisi ne olur acaba. bu erkek milletini anlamıyorum ya ot gibimi yaşıcaz
diyolar. alla alla madem kız arkadaşın var uslu durucaksın

Sakince konuştum defalarca üzüldüğümü zaten çok açıkça belli ettim telefonda konustuk 1.30 saat sonra feysi kapattı her gün bu konular yüzünden tartışmak istemiyomuş benimle. Şimdide söyledim tek kişilk bi ilişki değil seninde güven sağlamaya çalışman gerekiyo diye oda feysi kapattım daha ne yapayım dedi. Bu kdar odun olmaz bi insan ya .:85:

Ayrıca ebru ilişkisi var diyede 3 ekimde yapıcakmış ben değil onun yapmasını istiyorum
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

aaa neden 3 ekim????

onun yaptığının aynısını yap
sen de erkeklerle konuş
ama üste çıkmamasını sağlamak için tanıdığın erkeklerle arkadaşça konuş
bırak o çıldırsın

sen bir erkek olsan ve bir sürü seçeneğin olsa ne yaprdın?kendini bir erkeğin yerine koy bi kaç dakka düşün göreceksin ki seçenekleri ne kadra çok.ve bir erkek olsaydın o kadar seçeneğin içinde neyi seçerdin düşün?!sonra ne yapman gerektiğine karar ver.

Onun seçenekleri çok fazla falan değil üniyi kazanmadan önce hiç bi kızla konusmuyodu ama birden kazandığı için değişti herşey..

canım ben hiç bir kızla konuşmayacak mıyım demesini anladım da ot gibi mi yaşayacağım deyince sanki aklından başka şeyler de geçiyor gibi. kızlarla tabi ki samimi olacağım diye düşünüyor sanırım. bence sakin olmaya çalış akışına bırak üstüne gitmek çözüm getirmez ama o gibi durumlarda sakin olmak da kolay değil tabi ki..

sen de bi face hesabı aç , muhtemelen sorun eder aynı anda kapatırsınız sonra

Benim face hesabım vardı ama kapatmamı istmişti sonra onunkini birlikte kullandık şimdi açıcam diyorum istersen aç diyor :S

Evet gerçekten sinirlerime hakim olamıyorum o ot gibi mı yaşıcam dediğin de zaten çok büyük bi olay çıkmıştı.. artık dedğin gibi akışına bırakmaya çalışıcam yüz yüze konusmayı denicem bakalım nasıl olucak ..

Yine bir face sıkıntısı.

Aslında kapatın sizinde onunda kafası rahat olsun.

Ama şunu belirtmek isterim erkek arkadaşınız üni ye yerlerştirme sevinci ile facesinde paylaşmak istemiş olabilir büyütülecek pek birşey yok.

faceler ortaksa kiminle ne konuştuğunu biliyosundur zaten. mesajlar kaydediliyo artık çünkü. sen en iyisi facenin şifresini değiştir. dondur. bi süre ikinizde kullanmayın bakalım hala ot gibi yaşamaktan şikayet edicek mi sevgiliniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…