yaş kaçç
Sakince konuştum defalarca üzüldüğümü zaten çok açıkça belli ettim telefonda konustuk 1.30 saat sonra feysi kapattı her gün bu konular yüzünden tartışmak istemiyomuş benimle. Şimdide söyledim tek kişilk bi ilişki değil seninde güven sağlamaya çalışman gerekiyo diye oda feysi kapattım daha ne yapayım dedi. Bu kdar odun olmaz bi insan ya .:85:
Ayrıca ebru ilişkisi var diyede 3 ekimde yapıcakmış ben değil onun yapmasını istiyorum
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
aaa neden 3 ekim????
sen bir erkek olsan ve bir sürü seçeneğin olsa ne yaprdın?kendini bir erkeğin yerine koy bi kaç dakka düşün göreceksin ki seçenekleri ne kadra çok.ve bir erkek olsaydın o kadar seçeneğin içinde neyi seçerdin düşün?!sonra ne yapman gerektiğine karar ver.
sen de bi face hesabı aç , muhtemelen sorun eder aynı anda kapatırsınız sonra
canım ben hiç bir kızla konuşmayacak mıyım demesini anladım da ot gibi mi yaşayacağım deyince sanki aklından başka şeyler de geçiyor gibi. kızlarla tabi ki samimi olacağım diye düşünüyor sanırım. bence sakin olmaya çalış akışına bırak üstüne gitmek çözüm getirmez ama o gibi durumlarda sakin olmak da kolay değil tabi ki..
üniye başlıcak o gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?