Ne yapmalıyım?

Magnum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
152
0
66
Benim uyurken yatış şekillerimden eşim şikayet edip duruyor. Uyurken ona çok yaklaşıyormuşum.O da gece uyanıp duruyormuş benim yüzümden.Kendisi yorganın çoğunu üzerine çekiyor.Ben de ona kıyamıyorum uyandırmamak için yorgana doğru yaklaşıyorum.Yani ona doğru.E bir de insan üşüyor.Bayanların çoğunun olduğu gibi benim de ayaklarım üşüyor.O da sıcak oluyor.Ayaklarımı ister istemez ona yaklaştırıyorum.Onunsa şikayetine bak, ben çapraz yatışıyormuşum.Sabah kalkıyor surat asık.Soruyorum ben de noldu diye, gece uyutmadın ki diyor. Dayanamadım bugün artık dedim ki, ayrı yatalım istersen diye.O da, bakarız dedi. Ya kızlar bana bunları konuşmak, dile getirmek sorun olarak görmek bile çok tuhafıma gidiyor. Bunlar şikayet edilir mi ya Ne yapmalıyım ben?

bnce de ..
senin bu anlattklarn gce yaptgın hareketler bna cok tatlı geldi ya...
ne bileyim ya eşin sonuçta...

hmm daha buyuk bir yatak tercih edin diycem ama bulunabilirmi tek bir yorgan yerine tek kisilik iki tane yorgan alın uzeriniz acılmamıs olur hem

Aynen öyle eşim sonuçta, ama gel gör ki şikayete bak. Kaldım öyle...

Ben de aynen senin gibiyim.

Hatta bazen benden önce uyuduysa ve arkası dönükse sarılırım, hisseder ve bana dogru döner sarılır.

İlginç geldi eşinizin tavrı. Bir insan sevdiğinden rahatsız olmamalı bence

Kaç yıllık evlisiniz?

İki tane yorgan geldi aklıma aslında, ona doğru yanaşma sebebim sadece yorgan değil ki, sevgiden kaynaklanıyor

hava sıcak olduğu zamanlarda bende nefret ederim bana yapışılmasından. ama kocama biişey demem üzülmesin kırılmasın diye. o yüzden ayrı pike/battaniye/yorgan örtmek daha mantıklı. henüz ayrı örtüye geçmedik ama yakındır....

1 buçuk yıl sadece. ilk yatağa girince sarılır zaten sonra yani uykuya dalınca başlıyor sorun onun için.

İki tane yorgan geldi aklıma aslında, ona doğru yanaşma sebebim sadece yorgan değil ki, sevgiden kaynaklanıyor

iki yorgan olmasin ayri ayri, biz o yontemi uyguladik bir ara ama uzaklik yaratiyor bilesin:)
cook buyuk bir yorgan bulun, bizde cok buyuk bir tane var yatagin kenarlarindan sarkiyor baya kocaman bisey:)) genelde o pakliyor bizi...

eşimle nerdeyse hergece bu yüzden tatlı talı atışırız benimde ayklarım üşür ve bende eşime sarılırım bazen der çapraz yatıyosun düz yat feln der am çokta büyütmedi bugüne kadar o bana söyleiği zamn bende ona söyleniyorum senin yerin neden geniş benim yerim dar felan der onun rahatsızlığının üstüne bende kendi rahatsızlığımı söylerim

esinizin tepkisi biraz garip geldi.
insan uyku halinde ne yaptiginin,nasil yattiginin farkina varabilir mi yahu?
bi gece araniza evdeki tum yastiklari dizin,yer belirleyin kendinize
bakalim napicak o zaman.

Büyük bir yorgan bakıyım ama ben yine ona ister istemez yaklaşacağım. Sabah kalkınca sırf bu yüzden surat asılır mı yaa ? Aramız bozuk işte sabahtan beri.Ayrı yatayım diyorum rahat uyusun hem de biraz beraber uyumayı özlesin diye?

Bİrgün dedim ki, araya yastık koyayım o zaman yerimiz belirlensin diye.O zaman da, olmaaaaz diyerek gülüyor.

Sırf bunun için de yatak ayrılmaz ki.

O halde evliliğin ne anlamı kalacak. Büyüklerimiz bile yataga küs girmeyin derler. Yani küs bile olsanız barışın beraber yatın.

Yorgan vs işin bahanesi bence. Siz sevginizden sarılarak huzurla uyumak istiyorsunuz, o rahatsız oluyor ve henüz evliliğiniz çok yeni

Son düzenleme:
Ben onunla ayrı yatmak istemiyorum. O benim eşim ya. Onu ne kadar sevdiğim uyku halinde bile belli oluyor işte.Buna sevinmesi lazımken, şikayet ediyor. Uzak dursam daha kötü değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…