Ne yapmalıyım?

bence sorun yok canım.
uykusunu alamadığı için sinirli kalkıyor doğal olarak.
sonra üzülüyordur surat yaptığına

asıl sebebi buldum ben. bu aralar canı sıkkınmış nelere sarmış benim canım kocam

Boşver canım ya! Bazı kişiler çok keyifsiz uyanır.
Eşin değil mi, o sızlandıkça sen sarılmaya devam et.
Hiç alınıp çözüm arama, başka yolu yok alışacak.

Bence esınız rahatına duskun ve beraber yatmaya henuz alısamamamıs sakın yatak ayırma zaman gectıkce alısacak hatta sana canım nıye uzak durdun yaklassana bıle dıyecek zamanla araya sogukluk gırmesın sarılmaya devam

benim eşimde çekiyor yorganı ben de bir bakmışım dibine gelmişim sonra bi çekiyorum ben de yorganı.
uyansırsa uyansın canım :))
hatta bi ara uyandırdım ben bak yorganı nası çekion açıkta kalıyorum dedim:))
buarada eğerki huylu huyundan vazgeçmiyorsa şöyle yapın:
iki tane tek kişilik yorgan kullanın artık o çeksin kendi yorganını sana bişey olmaz herkes mışıl mışıl uyur.
bence en iyi çözüm bu
yatağı ayırmak olmaz

biz de yattıgımızda benım başım eşimin göğsündedir sarılır yatarız veya eşim arkamdan sarılır öyle uyuruz ben gene
onun kolunda akşam ne şekılde yatarsak yatalım sabaha bı bakarız o bi tarafta ben bı tarafta
yanı uyurken napıyosak artık bılmıyorum :) gece bi şekılde üşümüş uyanmıs isem aynı sizin gibi ayaklarımı ayakalrına dolar
sarılırım :) ısınmak ıcın...ama benım esım bır basak burcu azcık zor bi adam :) aynı sizin eşiniz gibi bazen yataga girdikten

bi müddet sonra kendı ıstedıgı gıbı rahatca yatmak ıstıyor bunu ılk söyledıgınde ben de sizin gibi kırılmıstım nedne böle yapio
bunun lafı mı edılrı aşk olsun die düşünmüştüm ama sonra dıkkat ettım her zaman yapmıyo bunu ya cok yrogun oldugunda
ya uykusu gelmedıgınde ama sabah erken kalkması gerektıgınde uyumam lazım stresıyle yapıyo onun ıcın ben bazı akşamalr

yatağa girdikten sarılıp iyi geceler diledikten sonra aşkım eğer daha rahat olucaksan böyle yatmayabılırız dönebilrisin diyorum
eşim hayır canım rahatım ben böyle diyor veya evet aslında şöyle dönmemın sakıncası var mı dıyor yani bunu
aramızda hallettık zamanla sonucta yatakta ınsan rahat olmak ıstıyo gunun stresı yorgunlugu vs vs siz de eşinize sarılmak
koyun koyuna yatmak ıstıyorsunuz anlıyorum cunku ben de öyleyım....bahsettıugım gibi siz de böyle çözebılrısınız durumu

o da bı zaman sonra sizin onu analdıgınızı düşünüp bazı zamanalr o da kendı rahatından fedakarlık etmeye baslıycaktır :)
bir de ben yorıgan üstü battanıye yorgan üstü pike alırım ki biri o tarafa toplanırsa biri ben tarafta kalsın diye ki öle de oluyor
ayrıca eşiniz uyurken yaptıkalrınızdan sizi mesul tutuyorsa bu suclamalrı kabul etmeyın :)

çok mecbur kalmadıkça (bulaşıcı hastalık gibi) yatağınızı ayırmayın. yatağı ayırmak eşler arasına soğukluk yapar.

büyük bir yorgan, yada iki tane tek kişilik yorgan ve ayaklarınız için çorap giymek gibi çözümler üretebilirsiniz.

eşiniz sizi seviyordur. sadece uykusunu alamadığı için huysuzluk ediyordur. (aynı çocuk gibi)

Son düzenleme:
bizde de buna benzer sorunlar vardı. çözüm basit. iki yorgan kullanıyorum. gayet mutluyuz şimdi:) hoş eşim o kadar deli yatarki bazen kendi üstündekini yere atıp benimkinide alıyor üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…