Ne yapmalıyım?

ay bende yanimda biri yatarken illa onun yastigina hatta tepesine cikarim...annem ve babam yatinca illa bi yanlarina gider o sekilde yatarim..

yattigmiz yeri degisitirim yani mesela ben sag tarafta yatiyorsam yanimdaki kisinin tepesine cikiyorum ama solda olunca ters geliyor..annemle yatarsak beni sola atiyor artik

ben de eşimin üstüne bacağımı atmadan uyumam çok rahat ederim valla

benim eşimde sarılıp uyumak ister ben de öyle uyuyamam darlanırım. ama bacağımı da atarım
belki eşinde darlanıyordur çok yanaşınca

sıkboğaz etmiyorum zaten. aramızdaki mesafe küçük oluyor sadece

Büyütülecek birşey yok bence. kafana takma. Anlattığına göre eşin uykusu bölününce sabah sinirli oluyor. sen öyle diyince oda uyku siniriyle öyle demiştir.

Bende mesela yatarken darlanırım. eşim sarılsa ağır gelir kolu falan çektiririm. Yada mesela yatarken birinin ayağı değsin o an tüm sinir sistemim harekete geçer. Dayanamam birisinin ayaklarının ayaklarıma değmesine. Tik olmuş. O an cidden onun o bacaklarını alıp kırasım gelir:)

İnsanların çeşit çeşit huyları oluyor. Kocanda olsa napacan kabullenecen. Tek derdin bu olsun. ama inananıyorum ki eşin kötü niyetle bakarız dememiştir. Laf olsun diye. yatak ayırmayın sakın. Havalar ısındı zaten. 2 pike ört gitsin.

çok teşekkür ederim ilginize. ayırmıyorum yatağı. uykuda da kontrol etmeye çalışacağım artık kendimi

bazı erkekler uykuda çok agresif oluyolar bunun birçok örneklerini görüyorum. bunun için sakın yatağını ayırma aksine sana sarılmadan uyuyamıyorum de ikiniz ayrı örtüler örtün en iyisi sorun etme canım

Son düzenleme:
sorunun tek bu olsun:)) canım sen de kendine battaniye ya da bi tek kişilik yorgan al yani ikinizin yorganı da ayrı olsun...eşim de yorganı çook çeker kendine uykusunda ayağını bi atar ya benimüstüme ya da yorganı bacaklarının arsına sıkıştırır o yorganı var ya alamazsın kitlemiştir ayaklarını ;ancak sesli söyleyince kızınca uyandırıp alırım:)) hele bu aralar..hamilelikten zaten sinirliyim son günler zor..bilmeden uyku sersemliliğyle karnıma bacağını atacak oluyor haşlıyorum vallahi!!hakikaten ben de sinirli halimle çekilmez oldum 6 yaşındaki kzım söyleynip duruyor sinirlisin sen anne die..inşallah geçer doğurunca hemen.....ama sizin çözüm çok kolay al bi battaniye kendine sıcacık ohhh..ne adamı uyandır ne yorganı çekiştir ne de yatakları ayırmak gibi bir yanlışa düş:)))

Son düzenleme:
uyku agresifliği yoktur aslında. son zamanlarda çıktı bu konu.

Allah başka dert vermesin tabi. Gün içinde insanın sinirini bozabiliyor böyle bir konu. Asık suratın sebebine bakıyorum üzülüyorum. O yüzden acabalarım. içim rahatladı biraz ya yorumlarınızı okuyunca

Yatakta uyuma seklının sevgıyle bır bağlantısı yok bence bu tamamen huy meselesi..
Mesela ben uyuyacakken yatagın her tarafını kaplarım kolum bıyerde ayagım bıryerde olur ama bırı dokunacak olsa acaıp sınırlerım
Herkez arkadasıyla sarmaş dolaş yatardı ben yer yoksa bıle yere serer yatardım yeterkı kımse yanasmasın kımseyle dibdibe olmayayım dıye :)))
Belkı esınızde böyledır , rahat hıssetmıyordur kendını ve en ufak bır harekette uykusundan uyanıyorsa sabah doğal olarak sınırlı oluyordur,
Ama yatakları ayırmak yerıne daha buyuk bır yatak yada ayrı pike-yorgan cozum olur inş,uzulmeyın..

Ay bende uyuyamıyorum öyle dipdibe. Uyurken mutlaka yorganı altıma doğru çekip yüzümü duvara dönüp duvara yanaşmam lazım, daralıyorum sarmaş dolaş ya da yüzyüze karşımdakinin nefesini dinleyerek uyumaktan. Erkek arkadaşım da tam tersi dipdibe uyumayı seven bi tip, sinir oluyorum ona beraber yattığımızda. Yarın öbürgün evlenirsem kendime uyuma anlayışı bana benzeyen bi koca bulmam lazım. Bir de yer olduğu halde gelip aynı yatakta uyumak isteyen kızları da anlamıyorum niye yahu? Birşey de diyemiyorum bi de aynı yatağı hazırlıyorum ama uyuyamıyorm sonra bütün gece.

Bende aynı dertten muzdaribim sabaha kadar üstümü hep açarmışım eşim öyle söyluyor çok dengesız yatıyormuşum .. amam sabaha kadar abartısız 10 kere kalkarmıs üstümü örtermiş( evlenmeden önce annem cok yapardı) sabahda söylenır şakayla karışık 2 dk önce örtüyorum hemen açıyorsun dıye ama hiç ters çıkışmadı .. kış bitti artık ama gelecek kışa tulum diktirmeyi düşünüyorum ama böyle birşey için yata ayırmak biraz fazla abartı gelıyor...

Ayy benim canım kocacım :)) Benim sadece kafam ve belim yatakta oluyor ayaklar felan kocamın üstünde :)

Sıcak olsa bende istemem ama soğukta birbirinizi ısıtın ne güzell

Bende dip dibe uyumayı sevmem ilk saatler tamamda
gecenin ilerleyen saatlerinde sıkıyor bu durum
Zaten çok hassas bir yapım var annem beni uyandırmak istediğinde asla seslenmez yanıma yanaşır
o nur cemalini suratıma diker onu hemen hissedip uyanırım o kadar hassas uykum var:)
Yanımda ki sevdiğimde olsa gece sürekli dürtecek dokuncak sarsacak
boğazlarım heralde
Eşinde belki seni kırmamak adına pek birşey demiyordur
Ama bana göre haklı
Eş sevgili demek illaki dip dibe olmak değil ki
Bari uykuda rahat bırakın adamları yahu

Ben eve gıdınce esıme bı tesekkur edeyım barı..
Ben kısın cok usurum ayaklarımı alırım onun ayaklarının arasına koyarım..olmadı ılla bı ayagım adamın ustundedır butun gece.
Bazen bana der bobreklerım agrıyor dıye bende acık yattın aksam ondandır derım onla alakası yok tum gece ayagın hep belımde ondan agrıyor der..
Şımdı hamıleyım o kolunu karnıma koysa cekerım elını kolun agır karnıma koyma dıye bıde gun ıcınde soylerım bak aksam kolunu atıyosun atma dıye adamcagız gık demez...
her cıft arasında da vardır ıllakı

dikkatimi çeken bişey var , burda arkadaş kafasına takıp kendsiine problem yaptığı bi durumdan bahsederken baazı arkadaşlar ayyy benm canım kocam şöly eyapar böyle yapar gibisinden düşman çatlatmak tarzı konuşmalara kaptırıyo kendini bu bana anlamsız geliyo açıkçası. burdaki kişi küçük de olsa önemsz de olsa bişeye takılmş o noktaya odaklaıyken bu tarz konuşmak ateşe körükle gitmeye benzemiyo mu arkadaşlar????* sadece bu konu için biçok konuda buna şahit oluyorum da. bri konu açıyo mesela eşim beni dövdü ya da boşanıyoruz gibisinden öyle şeyler yazıyolar ki yazan kişinin psikoljisini daha da alt üst edecek tarzda. hani herkes bu kadar mutlu bi ben şanssız bahtsızım gibisinden düşüncelere yöneltebilecek...bu bnm naçizane fikrim tabi

ayy yerim yaa seni ayacıkları üşüyüp yaklaşıyor sonuçta

kedi gibi yazık sanaa haliyle yorgansız üşüyorsunda çok tatlısın ya

eşine şirinlik yaparak anlat üşüdüğünü kıyamadığından uyandırmadan yorgana yaklaştıgını

söyle....yazık sana yaa üzüldüm bu durumdan eşinin sabah asık suratını çekmene

ne biliyim eşinin seni sabah büzüşmüş vaziyette görüp sevmesi lazım ama herkes farklı işte

Üsüdügünüzde yorganin cogunu kendi üzerinize alin, biraz da o üsüsün. Sabah kalkinca surat asin, insanin üstünde yorgan
birakmiyorsun ki vs. deyin. O gün boyunca nazik ama mesafeli davranin.
Arada bir rolleri degistirmek iyidir.

uykusuzluk bende de asabiyet yapıyo eşinde o durumda sanırım,,ama sizin durum biraz farklı hani üşümesende insan eşiyle sıkıfıkı yatmak isteyebilir açıklaman yapmana bile gerek yok bence eşine yakın olman çok normal... ne diceğimi bilemedim,uykusuz kalıyosa gerçekten eşin açısından da durum zor senin içinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…