ne yapmalıyım

berenay01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
211
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar
konuya nereden nasıl başlıcamı bilmiyorum
öncelikle kafanızı şişireceğim için kusuruma bakmayın
bana fikir verirseniz kendimi hafiflemiş hissedicem
biz eşimle yaklaşık 8 yıl aynı apartmanda altlı-üstlü oturmuşuz
ve bu süre içinde birbirimizi hiç görmedik desem yeri ben onu sadece onun düğününde gördüm
komşu oğlu ya düğününe gittik ailemle
neyse aradan 1 yıl kadar geçti ayrıldığını duydum ama ilgilenmiyoırum tabi
bi kaç ay sonra benim bi arkadasım (onunda kuzenı ) bizi tanıstırmak istedi
ben ne kadar hayır dedimsede sonra önemsemeyerek görüşmeyi kabul ettim
ve hani derler ya elektrik aldım aynen öyle oldu
görşmelerimize devam ettik aradan biraz zmn geçince ailelerde girdi araya isteme söz falan oldu
ve onun ardından epey bi nişanlı kaldık
desteğimiz yoktu maddi olarak arkamızda
herşeyi ikimiz yaptık düğünümüzde dahil
nişanımız olduktan birkaç ay sonra eski kız arkadasıyla görüşeceklerini öğrendim
ve takip ettim herhangi bir yakınlaşma vs bişey yoktu ama çok üzüldüm
neyse seviyorum die affettim
geçen ofisine gittiğimde pc de geçmişe baktım nelere bakmış falan gibisinden
ve o kişiyi aramış google da facebook ta
moralim çok bozuldu benı aldatmaz dıyorum ama karsımdakı ınsana güvenim yok eşimi çok sevmiş çünkü
ya aklını çelerse die korkuyorum
ogünden sonra hep içimde bi şüphe henüz eşime açmadım bunları
gizlice telefonunu kurcaladım kızın numarasını biliyorum çünkü ismen kayıtlı değil ama başka bi isimle kayıtlı
olduğunu gördüm
hergün aramalarını kontrol ediyorum msjlarına bakıyorum
ama herhangi birşey bulamadım
sizce neyapmalıyım
çok bunaldım

insanoğlu biraz meraklıdır. bunu sadece eşiniz değil çoğu insan yapar. merak dürtüsü yüzünden, geçmişte olan insanların naptığını,evlenmiş mi hayatı nasıl devam ediyor tarzındaki soruların merakını gidermek için bunu yaparız. illa bir sevgi taşımak gerekmiyor bunu yapmak için. fakat yine de içiniz rahat etmezse eşinizle karşılıklı bir konuşun derim ben.

merhabalar. durumunu cok yönlü düsünmek istedim cevap yazmadan önce ... sen bu kisiyle sanırım artık evli ve ondan hamilesin .hamileyken bu kadar bunalman saglıklı mı? o da tartısılır kendini yıpratmamalısın hamileligin verms oldugu bir duygusallık da vardır sende ama benim asıl takıldıgım sorun su ? madem kızın esini sevdigini düsünüp aklını celebilecegini düsünüyorsun peki niye esinle konusmadın hala onunla görüsmesinin onu goggle de aramasının gerekli mantıgını kusura bakma ben cözemedim.

onlar hatalı hele esin saklancak birseyi var ki farklı isimle kaydetmis kızın adını ,eminim sorsan sen süphelenip yanlıs farklı birsey algılarsın diye baska isimle kaydettim der.

bu zamana kadar niye sormadınnnnnnn konusmadın en önemli sorun iletisimsizlik bence iliskilerde. sen biriktirip biriktirip icine atmıssın bu nekadar mantıklı sence? bence biran önce konus. az cok yalan söyleyip söylemedigini anlarsın diye düsünüyorum..

eşimi takip ettiğimde karşılarına çıktım sadece birbirlerine haklarını helal etmek için görüşmüşler öle dediler
inanmadım pek ama öle olsun dedım
tekrar görüşüyolarmı bilmiyorum ama internette aradığınu daha bikaç gün önce gördüm
telefonunuda o akşam kurcaladım
önceden isim olarak kayıtlıydı ama silmesini söylemiştim sildi yanımda
konusmam gerekıor biliyorum ama biraz daha zmna mı bıraksam yoksa hmn mi konussam
kızıda facede takip ediyorum sayfasında sürekli iğneleyici sanki elinden almışım gibi sözler
bide kzıımız olacağını da biliyor bi şarkı paylaşmış kızına ismimi koyamazsın gibisinden
hamilelikte bu kadar stres iyi değil biliyorum kramplar giriyor karnıma
yaklaşık 1 haftadır içime atmaktan şiştim

işin kötü tarafı bu benimde 2,evliliğim
ilkinde aldatıldığım için 7 aylık evliliğimi bitrdim
herşeye katlanabiliyorum ama aldatılmayı hazmedemiyorum
acaba ben biyerde bi yanlışmı yapıorum
yuvamın yıkılmasını istemiyorum heleki bebeğim varken

İlginç...
Adamın aklı eski eşine değil eski kız arkadaşına takılmış demek ki..:ssz:
Kırıcı olmak istemem,hele ki sizi asla üzmek istemem ama bu işin sonu pek hayırlı değil sanki.
Kızın nette laf sokmaları vs. önemli değil,eşinizin aklının onda olması,nette aratması,telefonunda numarasının hem de başka isimle kayıtlı olması bunlar düşündürücü...:50:
Konuşun diyecem ama adam ne diyecek ki?
Onu hala sevdiini söylese çekip gidebilecek misiniz,bir daha onunla ilgilenmeyeceğine yeminler verse inanabilecek misiniz?
Allahım yardımcınız olsun inşallah,gerçekten zor durum.:44:
İnşallah iyi bir işiniz vardır,maddi gücünüz yerinizdedir,kendi ailenizle aranız iyidir.:31:

işim iyi çok şükür ama maddi durumumun cok iyi olduğunu söyleyemicem
evimizi kurabilmek için çok borca girdim çünkü
ailemle aram iyi ama 2,kez onların yanına sığmam
neden derseniz ilk ayrılığımda sağolsunlar benı kabullendıler ama evde gelınımızde var
onun lafları ayrı dert canımdan bezdirmişti beni
evden gitmem için az etmedi bana
abimle arası bozulmasın diye bişey demeyim yıllarca sustum
şimdi aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum
anlıcanız çıkmazdayım
o zmn tek başımayken evi dar eden şimdi bebeğimle gitsem neler etmez bana

bebeginle ailene sıgınmak en son care kaldı ki ayrılsan bile bence kendi ayaklarının üzerinde durmalısın ailen de olsa onların yanından cıkmıssın bir kere ne kadar rahat edebilir ki insan.

esinle yüzlesmekten korktugun icin ertelemissin bence bu zamana dek ama icin icini yiyiyor .esin ne kadar dogruları anlatacak sana kusura bakma ama dürüst olsaydı kızın numarasını yanında sildikten sonra farklı isimle kaydetmezdi.
Allah yardımcın olsun sabır versin evliligi kurtarmak mühim tabi her dara düsünce bosanmak sonuc degil ama olmuyosa da biyerde zorlamamak gerekli bazı seyleri sevgi saygı olmadan aynı evde yasamak zordur

Back
X