arkadaşın yazdıklarına kesinlikle katılıyorum, bu hayat sizin. sizi düşünmeyen -üzgünüm ama- sizi kullanan insanlar için hayatınızı mahvetmeyin, bu insanlar öz kardeşleriniz olsa bile.
60 milyar nedir yahu, biz ev tadilatı yaptırdık, eşya aldık, düğün nişan vs 60 milyar tutmamıştır muhtemelen.
yengenizin bu hale gelmesinde abiniz kadar siz de suçlusunuz bilesiniz, en başından beri yaptıklarına göz yumulmuş her isteği karşılanmış. yengenize çok kızdım ama size de kızdım bilesiniz, bu insanlar için kendini hayatınızı ertelemeyi düşünüyorsunuz çünkü.
madem 4.5 milyara bebek odası alacak 60 milyarlık yardım yapacak durumunuz var evlilik masraflarınızı da rahatlıkla karşılayabilecek bir geliriniz var demektir. kimseye hiç bi şey danışmaya ihtiyacınız yok sevgilinizden eminseniz evlilik adına, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. size şimdiye kadar abilik yapmayıp sömüren adama mı hesap vereceksiniz allah aşkına hem?
annenize söyler izninizi alırsınız sonra da başınızın çaresine bakarsınız, yengenize de b.k yemek düşer bu durumda. midemi bulandırdı yengeniz ya hakikaten. boşanıyorsa da boşansın bunun derdine siz niye düşüyorsunuz kocas düşünsün para vermeyince beni boşamakla tehdit eden kadınla benim ne işim var diye.
nolursa olsun kendinize, ilişkinize, hayatınıza, gençliğinize yazık etmeyin.