- Konu Sahibi maviucurtma
Arkadaşım önce sana bir kaç sorum arkasından da diyeceğim bir kaç şey olacak.Şimdiden söylüyorum ki üzücü ve kırıcı konuşursam affola..
1)Buraya konu açmışsın ve ne yapmalıyım diye sormuşsun ama sana ters düşen hiç bir cevabı beğenmemişsin.Sen zaten kendi kararını kendin vermişsin o zaman neden bizlere sorma gereği duydun?
2)olmuş sormuşsun arkadaşlar senin kararına fikir beyan ettikleri anda savunmaya geçmişsin "psi. eğitimimle" filan diye.Teşekkür edip geçebilirdin.Neyin savunmasını yapıyosun? burdaki arkadaşlar senin yardım çağrına cevap vermeye çalışıyor. Tartışma platformuna çevirmişsin hem konuyu açmışsın hem kendini ve sevgilini savunmaya geçmişsin.Peki neden o zaman derdinin sonuna ne yapmalıyım değilde hadi tartışalım ben onu eğitirim felan feşmekan bir şeyler yazmadın?Bizlerde ona göre ya sana akıl verir ya da seninle önemli bir konu hakkında tartışırdık.
Baı arkadaşlarımız işte sinirlendirme oda da bulunma yanında bekleme gibi önerilerde bulunmuş..onların hayatı budur saygı duyarım ama nereye ne zamana kadar.Sende bu cevapları beğenmişsin sadece çünkü yapmak istediğin bu ve sadece seninle aynı fikirde olan bir kaç arkadaşımızıda bulup " evet ben doğru yapıyorum onu eğitmeliyim " fikrini pekiştirmeye çalışıyorsun.
Annen baban sana vurmazken , kıyamazken o kim ki sana vurma cesaretini buluyor diyeceğim ama kusura bakma senden buluyor. Şiddet eğilimi olan küçücük çocukları bile bazen anne babaları eğitemiyor.Bence ciddi bir uzmandan yardım almasında fayda var senin için olmasa bile sen alttan alıp susup dayağı engellemiş olsan bile yarın bir dün olacak çocukları için..Ya da siz evlenirsiniz toplarsın çoluğunu çocuğunu yanına başka bir odaya siner onu sinirlendirmeden oturursunuz..!! Ne diyeyim başka hakkınızda hayırlısı..
Canım diyorum ki öyle kolay değil,önyargılı davranmayın,beni anlamaya çalısın,ona karsı hislerimi göz önüne alın, bana hemen bitir ayrıl demeyin.... Öyle kestirip atmayın diyorum.Hala aaaa nasıl müsaade edersin hemen terket diyorlar.Ben de sinirlenmeyeyim de ne yapayım
Son düzenleme: