Ne yapmalıyım?

dayakçı bu adam ya. bütün dayakçı erkekler aynı şeyi söylemiyor mu hepsinin bahanesi bu zaten sinirlerime hakim olamıyorum. k bakmayın lakin itilmişle kakılmış olursunuz ilerde... Allah korusun.

benim erkek arkadaşımda öyle sinirlendiği zaman ne dediğini bilmez kırar üzer ama şiddet kesinlikle asla :20:
neden buna izin veriyorsunuz ki ? bugun tokat atan yarın tekme tokat girişir bir şeye sinirlendiği zaman evlendiğiniz de o zaman ne yapacaksıız bunları düşündünüz mü ?

Maalesef konu sahibi yaşayarak öğrenecek... Biz ne dersek diyelim.. şu anda ciddi şekilde savunmaya geçmiş durumda ne desek anlamayacak.. Evlenince o romantik anlayışlı adamdan geriye sadece sinirli bir adam kalacağının farkında değil.. :ssz:

evlenince erkeklerin nasıl 180 derece döndüğünü anlatsak da anlayamaz.... :19:

aman boşverin yaşayıp görsün dediğiniz gibi ayrılma sakın demeyin yazmış zaten sakın demeyin bencede öğretmense daha iyi bilir yaparak yaşayarak öğrenme en iyi öğrenmedir.

Sayfaların tamamını okumaya sabredemedim, kendince ürettiğin bahanelerle sadece kendi hayatına zarar verirsin. Vuran adamı gözünün nuru olsa çıkarıp atacaksın, bir de tehdit gelince görürsün falan ama adamın suçu yok, bu durumu kabullenen bir sevgilisi var, neyi bekliyorsun arkadaşım seni hastanelik etmesini mi. Adamın değil senin eğitime ve tedaviye ihtiyacın var bence, kırıcı olduysa affola ama dost acı söyler. Umarım gözlerin çabuk açılır, hiç unutma insan sevdiğine kıyamaz, ortada sevgi falan yok

ayril lafini bi kenara koyalim.
kimse ayril demesin, o kelime kotu davirlara sebep oluyo
soyle bi sey deniyelim,bi sonuca varalim kizlar.

KONU SAHIBI, SEVGILINE '"EGER BENI SEVIYORSAN TEDAVI OLURSUN'"'DE
bakalim ne cevap verecek

aman boşverin yaşayıp görsün dediğiniz gibi ayrılma sakın demeyin yazmış zaten sakın demeyin bencede öğretmense daha iyi bilir yaparak yaşayarak öğrenme en iyi öğrenmedir.

" yaparak yaşayarak öğrenme" :9: :9:

konunun sahte olduğunu düşünenlerdenim.... sırf kışkırtmak için sinir etmek için açılmış... :ssz:

o zman konu başlığı ne yapmalıyım değil dayakaçı sevgilimi nasıl tedavi ederim olmalı..yıkıcı olmayın yapıcı olun yazmışya sanırsın ki 10 yıllık evli ,küçük bebeleri var,ailesi buna destek çıkmıyo da,bu adamdan başka gidecek yeri yapacak bir işi yok sanırız.bir de öğretmen.bencede ayrılma evlendıkten sonra konu açarsın eşim kolumu kırdı,gözümü morarttı diye. o zmana kadar büyük bir vukuat olmazsa tabii:41::41::41:

Var yaa szizn gibi feministlerden hiç hoşlanmıyorum.Bayan dediğin hem hanımefendi olur hem de kendini ezdirmez ama sizin düşünce tarzınız erkek gibi yaşamaya alışmışlık.Feminizmin bile cılkını cıkardınız

tatlim sen simdi kendini ezdirmemis mi oluyorsun yani?

adam simdi gelince yiyecegin dayaklari dusun diyor, gelip sizi arabada bi guzel tokatliyor. sen de bi yandan hanimefendiligini koruyup bi yandan da ezilmemis mi oluyorsun??

herkes burada o dayaklarin arkasi gelecek diyor. bunu engellemenin yolu malesef YOK. devam edersen dayak yersin bu kadar basit..

ne diyelim simdi? madem cok seviyorsun kir o guzel popisini ye dayaklarini.. car car car laflar klavye basinda ise yariyor cunku. kolaysa o toz kondur adigin sevgiline yap boyle. yersin iki tokat oturursun asagi

Var yaa szizn gibi feministlerden hiç hoşlanmıyorum.Bayan dediğin hem hanımefendi olur hem de kendini ezdirmez ama sizin düşünce tarzınız erkek gibi yaşamaya alışmışlık.Feminizmin bile cılkını cıkardınız

sizin gibi şiddet karşısında tepkisiz kalan bir kadının feministlerden hoşlanmamasına sevindim. kadın haklarını savunmaktan başka yaptıkları bir şey yok kimseyi dövdükleri aşağıladıkları yok ama feministler kötüdür, size dayak atan sevgiliniz iyidir.

adamın bir suçu yok ki... dayak yemeyi zaten kabul etmişsin. ben tahrik ettim tokat attı yazmışsın birde.
ne diyelim sana söylenecek en iyi şey, tahrik etmemeye çalış. çünkü tokatla kalmayacak.

Son düzenleme:
Şekerim yediğin tokatların hepsine bir bahane uydurmuşsun zaten, kendi kendini avutmaya devam edeceksen bize niye fikir danışıyorsun ?

Konu sahibi profesyonel yardım alın.İkinizinde ihtiyacı var.Siz şiddeti
haklı çıkaracak bahanelerle yok ben kızdırdım fazla konuştum gibi
bahaneler üretmeye başlamışsınız bu sizinde dayaktan psikolojinizin
bozulduğunu gösteriyor(muş).Yeni okudum.
Siz kendinizi suçlamayın sevgilinizi hayatta sizden başka
kızdıran kimse yokmu iş yerinde , okulunda veya ailesinden
herhangi birini de, öfkesini kontrol edemeyip dövüyor mu ?
Yoksa bu şiddet sadece size özelmi.Tabiiki sadece sizedir diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar fake demiş.Eğer öyleyse
Bu konuyu buraya açıp kk den bacım kocandır döverde severde olsun idare et
cevapları alıp başka yerlerde dalga geçmek içinse yanıldın bak herkes nasıl
dayağa karşı.

ayril lafini bi kenara koyalim.
kimse ayril demesin, o kelime kotu davirlara sebep oluyo
soyle bi sey deniyelim,bi sonuca varalim kizlar.

KONU SAHIBI, SEVGILINE '"EGER BENI SEVIYORSAN TEDAVI OLURSUN'"'DE
bakalim ne cevap verecek

Söyledim ve o hiç ikiletmeden tamam su toplantılarım bitsin,işlerim sakinleşsin gideceğim hatta istersen sen de benimle gelirsin dedi.Yani kızlar bakın bu kadar kolay kestirip atmayın,konuşulunca her sey çözülüyor, sizler böyle yaptıgınız için boşanmalar,ev içinde huzursuzluklar oluyor.Her insan hata yapabilir doğaldır.Tedavinin yardımcı olacagını umuyorum .

kizlar bosverinnn kendi söyleyip kendisi cevaplamis zaten sanmiyorum anlayacagini arkadasin bosverin yaa dayagi yiyen o evlenince ayrilmak daha zor esim degilde sevgilim olsaydi simdiye coktan tekemyi yerdi valla.ask sevgi bulmak kolay degil ama bence erkekler hayvan gibi bisey..bizde her sinirlenince vuralim yaa bu ne bicim sevgi..kendini kandirirsin sen baslamis bile böyle seyler ilerde görürsün sen ne olacagini

kizlar bosverinnn kendi söyleyip kendisi cevaplamis zaten sanmiyorum anlayacagini arkadasin bosverin yaa dayagi yiyen o evlenince ayrilmak daha zor esim degilde sevgilim olsaydi simdiye coktan tekemyi yerdi valla.ask sevgi bulmak kolay degil ama bence erkekler hayvan gibi bisey..bizde her sinirlenince vuralim yaa bu ne bicim sevgi..kendini kandirirsin sen baslamis bile böyle seyler ilerde görürsün sen ne olacagini

Bence erkekler hayvan gibi bi şey...Bu ne biçim cümle yaa,ailenizden böyle mi gördünüz, anneniz de babanıza karsı böyle saygısızca laflar mı ediyordu.Çok ayıp hanımefendiliğinizi unutmayın.Her sey konuşuulunca çözülüyor.Benim sevgilim doktora gitmeyi kabul etti.sizlerse böyle davranarak hem evliliğinizden sıkılıyor,hem de hiçbir sorununuzu cözemiyorsunuz

evet birlikteyim...çünkü yıkıcı olmak çok kolay, önemli olan yapıcı olmak,bir şeyleri kazanabilmek.Beni çok sevdiğine inanırken hatalarını düzeltme fırsatı vermeden neden ayrılayım ki..Bu zamanda aşklar hiç kolay bulunmuyor

Arkadaşım sen buna aşkmı diyorsun ? Kusura bakma ama ben aşk bu ilişkinin neresinde anlamadım.
"telefonda tartışırken dur oraya geliyorum, sen şimdi yiyeceğin dayağı düşün dedi." Ne kadar kaba bir üslup, neden bu şekilde davranmasına izin veriyorsun:19::19:
Ayrıca hata bir kere yapılır ikincisi üçünsü artık hata değildir bilinçi yapılan birşeydir bu.:20:

tokat atan memnun tokatı yıyen memnun ne denırki bu duruma evli bile değilsiniz ki evli olsanızda bu durum normal değil ama sevgiliyken insan daha bı dıkkatlı olur adam ben insan değilim karşımdakının benden güçsüzolması hiç önemlı değil kafam bozulursa dayağı yer oturur dıyor sende isteyerek yapmadı dıyorsun ayrıl demeyen dıyorsun ozaman size afıyet olsun

Erkek arkadaşım beni hiç üzmedi.Her kadının isteyeceği gibi çok romantik ,yakışıklı, anlayışlı,kibar ve beni çok seviyor.Hatta hep şikayet ederdim neden bu kadar ince düşüncelisin diye.Şimdiye kadar hiçbir hatası olmadı.

Her kadının isteyeceği gibi romantik anlayışlı ve kibar
yok canım yok istemem benimki hanzo kalsın razıyım en azından ne kötü sözünü duyuyorum nede tokat yiyiyorum:ssz:
şimdiden tokat atıyosa o çok romantik sevgilin evliliğinizin ilk aylarında tekme tokat girişir
şimdiden size bol romantik egzantirik ekşınlı günler diliyorum nede olsa bu yorumları okuyup yine bildiğini okuyacaksın

Söyledim ve o hiç ikiletmeden tamam su toplantılarım bitsin,işlerim sakinleşsin gideceğim hatta istersen sen de benimle gelirsin dedi.Yani kızlar bakın bu kadar kolay kestirip atmayın,konuşulunca her sey çözülüyor, sizler böyle yaptıgınız için boşanmalar,ev içinde huzursuzluklar oluyor.Her insan hata yapabilir doğaldır.Tedavinin yardımcı olacagını umuyorum .

He bacım he kadınlar suçlu zaten. Ne var 2 tokattan aile içinde olur öyle şeyler koca dediğin döver de söver de arada sever de! Niye boşanıyorlar ki!! Siz kendinizi buna layık görüyorsanız bize laf söylemek düşmez. Ama kendini buna layık görmeyen, gururlu kadınlara da burada kendinizi temize çıkarmak için laf atmayın. Kocanız değil, çocuğunuzun babası değil, bulunmaz hint kumaşı hiç değil. Siz kendinizin değerini bilmezseniz ondan hiç beklemeyin. Sinirlendi tokat attı ohh paşam ne güzel bulmuş yolunu.

Back
X