- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
çok lanet bir nişanlılık dönemi yaşıyorum. evlenmek benim harcım değilmiş,herkes bu şekilde evleniyorsa... lanet adam bana sormadan balayı otelimizi değiştirmiş neymiş çok pahalıymış. ama senin anan 3binlik damatlık bakıyor oğlmun canı sağolsun diye. benimki can değilmi? hayatımda 1 kez gitmeyecekmiyim balayına... çok kararsızım çok mutsuzum.. nikahım bile kıyıldı ama hiç umrumda değil. ben bu şekilde yapamam. bir kişi çıkıp ayrıl dese düşünmeden ayrılacağımmmmm.
benimde zaten istediğim bu,bir haber ya. Ama durumlarıda çok iyi cimriler. Sinirim geçti.
Allah a şükür ki ailesi yurt dışında değil. sadece o ve ben. seviyorum nişanlımı ben sadece çok sevmediğimi söyledim.
Sana sormadan değiştiremez. Annesi ile bu kararı beraber aldılarsa beraber gitsiler balayına da. Şimdiden bunları yutarsan her istediklerini yapmaya mecbur bırakılacaksın.
Nişanlınla konuş ve dedi bana sormadan değiştirdiğin için bunu kabul etmiyorum Pahalı otel deseydın beraber düşünür konuşur karar değiştirebilirdik ama bensız başkalarıyla benım balayı kararımı değiştirdiğin için bu hatanı düzelteceksin gidip o değişikliği tekrar eski halıne çevireceksin! Ve bundan sonra da benı ıkımızı ilgilendiren kararları alırken kimseye danışmadan önce ve sadece benım fikrimi alacaksın. Evlilik böyle olur benim bildiğim ve sen evliliği kurallarına göre oynamayacaksan evliliğe kalkışıp benim hayatımı da berbat etme!
Bu konuşmayı yap ve hatasını düzeltirse tekrar şans verip gözlemleyebilirsin. Ama tersine giderse o zaman keyfin bılır de bırak. Emin ol daha anlayışlı erkekler var. Benim eşim evlilik sürecinde her şeyi benim istediğim gibi yapmaya çalıştı her şeyde benım fikrimi önce aldı. Bazen hatalı oldugu da oldu ama onu uyardıgımda hatasını anladı kabul etti. Tabi bu durumda her şeyi maddi olarak ikimizin üstlenmesi de etkiliydii. Yani herşeyin parasını ikimiz ödedik düğünler dışında ve bu yuzden kimse şöyle yapın deme hakkına zaten sahip değildi. Sizin aileler yapıyorsa karışma hakları olabilir bir dereceye kadar. Ama eşin karşılayacaksa maddi kısımları kesinlikle senin istediğini yapmak zorunda.
çok lanet bir nişanlılık dönemi yaşıyorum. evlenmek benim harcım değilmiş,herkes bu şekilde evleniyorsa... lanet adam bana sormadan balayı otelimizi değiştirmiş neymiş çok pahalıymış. ama senin anan 3binlik damatlık bakıyor oğlmun canı sağolsun diye. benimki can değilmi? hayatımda 1 kez gitmeyecekmiyim balayına... çok kararsızım çok mutsuzum.. nikahım bile kıyıldı ama hiç umrumda değil. ben bu şekilde yapamam. bir kişi çıkıp ayrıl dese düşünmeden ayrılacağımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?