Ne yapmalıyım?

celine82

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
12
0
16
İzmir
Selam arkadaşlar.Benim bir çocuğum var iki üç senedir bi çocuk daha düşünüyodum ama maddi sıkıntılar ve eşim davranışları yüzünden erteledim.Tabi bunu kimse bilmiyor.Derken hiç anlşamadığım ömrümce hep beni taklit eden ve kıskanan görümcem eşinle ayrıyken birden birleşti hop hamile kaldı.E şimdi ben de hamile kalmak istiyorum ama bunca zamandan sonra nerden çıktı bu diyenlermi dersiniz görümcenimi kıskandın diyenlermi dersiniz ki başta kaynanam ve görümcem böyle söylerler benim iyice canım sıkılır.Bi kaç sene daha ertelesemmi.Hoş yaşlarımızda geçiyor ama napayım ?

kim ne derse desin,herkes kendi çocuğuna bakacak sonuçta.Onların düşüncesine göre hareket edersen bir bakarsın çocuğun kocaman olmuş,ikinciyle yaş mesafesi artmış budefa da rahatlığa alışmışken düşünmeyim falan derken kimse sana bedavadan çocuk vermeyecek.Hiçbişey düşünmeden çocuk istiyosan ona konsantre ol,herkes kendi evinde ya,onlara ne ki

laf söylemek ,kalp kırmak,can sıkmak isteyen her haline söyleyecekleri sözleri çok olur..
hamile kalırsın görümceni mi kıskandın olur,hamile olmazsan görümcenin bebeği olduğunda hareketlerini kıskançlığa yorumlarlar...
o yüzden hayatımızı başkalarından gelebilecek sözlere karşı devam ettirmeyiz...hayat sizin hayatınız Allahım nasip ettiğince yaşarız...

Baskalarini ne düsünüyorsun arkadasim bosveer durumun müsaitse yap 2. cocugunu kime ne baskalarina göremi duzenleyecegiz hayatimizi ?

Bundan kurtuluş yokki bu yapıdaki insanlar
hamile kalırsan hamileliğine , kalmazsan hamile kalamadığına , cocuğu seversin kıskandığına her türlü lafı yiyeceksin yani
Kendin için neyi doğru buluyorsan onu yap

canım dert ettiğin şeye bak,
hemen istiyorum dediğinde olmuyor zaten,
bakalım kaç ay sonra hamile kalıcan belli değil,
hem birisi birşey dersede şu an düşünmüyorduk kendiliğinden oldu dersin

Eee ama siz zaten gorumcem esiyle ayriyken birlesti
hop hamile kaldi diyerek kiskancliginizi kendi agzinizla belirtmissiniz :)

Görümceniz hamile kalırken size soracak değil, siz de ona soracak değilsiniz. Çocuk sahibi olmanın sırası mı olur. Görümce hamile kaldı, kıskandı demesinler diye bebek fikrini ertelemek. Eve eşya mı alıyorsunuz bu nasıl mantık anlamadım.

neden böyle birşey söylesinler ki? ekonomık olarak hazır olmadıgını söyledin o zaman bıraz dahaa beklemen iyi olacak yapmak mesele değil bakabılmek önemli bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…