- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi prensesannesi34
-
sızın cocuklarınıza bakmaya gelecekler sonucta sızın yararınıza yanı
cocukların gelmesındede sorun yok yasları buyuk zararları olmaz bence
sızın cocuklarınıza bakmaya gelecekler sonucta sızın yararınıza yanı
cocukların gelmesındede sorun yok yasları buyuk zararları olmaz bence
kendi annenize nasıl davranıyorsanız ve eşinizin annenize nasıl davranmasından hoşlanıyorsanız öyle davranmanız gerekir..ki gelme sbepleri keyfi değil sizin bir işiniz için geliyorlar..o gelen evlatlarda yetim sayılırlar, kalacakları 1kaç hafta bir şey sabırlı olun ve mutlu etmeye çalışın..
kendi annenize nasıl davranıyorsanız ve eşinizin annenize nasıl davranmasından hoşlanıyorsanız öyle davranmanız gerekir..ki gelme sbepleri keyfi değil sizin bir işiniz için geliyorlar..o gelen evlatlarda yetim sayılırlar, kalacakları 1kaç hafta bir şey sabırlı olun ve mutlu etmeye çalışın..
tek sorun kızın altına kaçırması gibi görünüyor.
kayınvalideniz bir çözümünü bulmuştur elbet ama yinede
onlar gelmeden yatağa serecek bir muşamba tarzı örtü ayarlayın.
yada büyük çocuklar için satılan hazır bezlerden alıp her gece altını bezleyin.
hani bez aklıma geldi ama psikolojik olarak kötü duruma düşer diye düşünüyorum.Acaba gece depend felan kullansam mı? Birde validenin o çekingenliği benim biraz mesafeli olmamla ilgili.Bunu devam ettirmelimiyim?
kesinlikle mesafeni korumalısın.tabiki çok ii davran.güleryüzlü ol.ama senden çekinmesi çok güzel. ben kayınvalideme tavırda alsam suratta yapsam kadın benden hiç çekinmiyor:)
çocuklarda büyükmüş.sorun olacağını sanmıyorum.hem onlarada bi farklılık olur yazık.anne baba yok.zaten sizin için geliyorlar.ihtiyacınız var. yatağın altına koruyucu bişey alırsın çok iş çıkarmaz sana.
Teşekkür ederim.Çocukların zararı olmaz ama şu altına kaçırma durumu devam eden çocukla ilgili ne yapabilirim.Depend alsam olumu ki?
onlar gelmeden dediğim gibi yatağa serecek birşey bulun ama yumuşak bir muşamba olsun
yani ses çıkartmasın sonuçta kız çocuğu utanır yazık.
kayınvalidenize sorarsınız siz evde nasıl idare ediyorsunuz diye,onun söylediğine göre bi çözüm bulunur elbet
ama siz çocuğa bişey demeyin kayın valide ilgilensin.
siz gerekli şeyleri alın,depend gibi,bez gibi her ne gerekiyorsa.
mesafe konusundada aynen bu şekil devam edin,ama çok kasmayın kendinizi
tatlı-sert olun,sizden çekinsinler.
Arkadaşlar güzel cevaplar vermişler..Ben başka bir şeyi merak ettim.10 yaşında çocuğun altına
kaçırması pek tabiki çok normal değil. Muhtemelen anne ve babanın ayrılık durumundanda olabilir ama bu
hususta bi yardım alıyorlarmı ,yada aldılarmı tedavi konusunda ..En azından geldiklerinde bu konudada bişeyler yapılabilir
belki .. ??
eğer senin için çözüm olursa o çocuğun yatacağı yatağın yerine idarelik bi yatak ve sıvı geçirmez alez al.
çocuk gittiğinde de eğer yatağı kullanmak içine sinmezse atarsın yada başka birşey yaparsın.
benim işim yatak olduğundan öyle çok müşteri geliyor 1 aylığına idarelik yatakların fiyatlaı 70 80 90 tl den başlıyor.
titiz olduğundan huzursuz olabilirsin bu konu yüzünden ama çözümü kolay.
hem çocukların yaşları büyükmüş bi problem olmaz diye düşünüyorum.
kayınvalidede çekiniyorsa senden dahada dikkatli olurlar.
bez konusu çocuğun psikolojisini bozabilir.
Bez zaten kullanmam.çocuk iyice içe kapanır.alez yada dediğiniz gibi ucuz yatakla iş çözülür.teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?