• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım..

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
35
İstanbul
Merhaba kızlar iyi akşamlarr. Daha öncede konu açmıştım boşanmak istiyorum diye nerden başlayacağım bilmiyorum ama konu ilk defa okuyanlar için şu ki; eşimle ailesi için sürekli tartışıyoruz 1 buçuk yıllık evliyim. Düğün paralarımı onlar aldı 20 milyardan fazla para toplandı 1000 kişilik düğün salonu doldu taştı dışarılara adar benim akrabalarım hep 2 şer 2 şer altın taktı. ve düğün paralarımdan hiç haberim yok ertesi günüyle para kalmadı bitti. Ve evi ben döşedim sadece istikbale 7-8 milyarlık mobilya vardı. Her neyse şimdi de kp diyoki 10 milyar toplandı istikbalden son 3 milyar kalmıştı o borcu başımıza yıkıyo benim 1 kızım var mama yiyor bebelac alerji yaptı 5-6 günde aptamil alıyoruz ve aldığı maaş 1.150. 150si yola gidiyo 200 lira kredi borcumuz 200 lira telefon borcumuz doğalgazımız 1 lira geliyor elektriğimiz 100 lira geliyor suyumuzda 40 lira. e ben ne yiyip ne içicem adama bunları diyorum bana diyor ki tabi ödicem dedim düğün paralarını biz almadık bizene ya benim emzirmem lazım 1 lokmada olsa yemem lazım diyoki gerekirse yeme içme ödenecek borç. şuan annemlerin evindeyim gitmek istemiyorum

ayrıca abisinin borcunuda ödyoruz 155 lira telefon aldı kendine biz ödüyoruz. dayanamıyorum artık aç susuz evde duruyorum bazen çocuğum aç kalıyor geceyi bekliyorum mamayı getirsin diye oturup ağlıyorum anasının lafını çok dinliyor işte dün geldi konuşmak için babam pazarcı adam o soğukta gece indi 2 poşet malzeme doldurdu kesinlikle yüzüne vurmuyorum ama yaptığı çok ayıp oda amcasının kızının lafını dinlemiş(amcam onun amcasının kızıyla evli en alt katta onlar oturuyor) demiş kendinize götürcekseniz götürün hani aç ya hülya kahvaltıda sadece çikolata pekmez tahin yiyomuş ya size götür halamlara götüremezsin bir şey diyecekseler bana desinler demiş 2de poşet hazırlamış eşimde amcasının kızının poşetlerini almış babamınkileri almamış babam o kadar kırıldı ki çok üzüldüm babam öyle şeyleri bana belli etmesede çok kırıldı utancımdan bakamıyorum suratına

yazınızı tam okumadım sadece göz gezdirdim ruhum daraldı yaa sayılar rakamlar paralar.

bu para bu kadar önemli bişey mi ya aşılamaz mı bu sorunlar?

yazınızı tam okumadım sadece göz gezdirdim ruhum daraldı yaa sayılar rakamlar paralar.

canım ben parasında değilim ama kızım var ve mama yiyo bazende aç kalıyor daha 5 aylık? hani ev alınır araba alınır arsa alınır o para ödenir ama 1 buçuk senedir de 7 8 milyar ödenmeyecek değil ki..

bosan canim hic cekme. cocugunu ac birakmak ne demek ya.

ona sorsan öyle değil çilolatada olsa yemiyomusun? yiyosun. 1 mont alır 40 yerde konuşur mont aldım işte bilmem kaç paraya diye. aç kaldı çocuk diyorum verseene para sabah alayım seni mi beklicez diyo param yok. ama borçları bol bol ödüyoruz

Bebek ac birakilir mi nasil bir vicdansizlik anlamadim.Al bebegini git annenin evine , sen calisirsin annen bebegine bakar.gecinip gidersin .

koca diye boşuna taşıma bence o adamı cnm.
Babanın evi git,annen baksın cocuguna sende calıss.
Ne diye sinir hastası olup,hayatını mahvediyosun kiiii :18:

kadın aç kalıp geceye kadar eşimi bekliyorum bebeğim aç kalıyor diyor...
keşke oraya da gözünüz takılsaydı

allah sabır versin canım.
herşeyi geçtim eşinizin abisinin borcunu siz niye ödüyorsunuz? eşinizi kınıyorum gerçekten.kendi eşini,çocuğunu aç bırakıyor onları doyurmak için para bulamıyor ama ne hikmetse abisinin telefon borcunu ödemeye para buluyor.
boşan canım.zaten ne eşinden nede ailesinden hayır yok.baban annen sana en iyi şekilde bakarlar çocuğunada.sende çalışırsın ailene yardım edersin.:34:

bir insan cocugunun rızkından once baskalarının borcuna telefonuna para ayırıyorsa.... afedersin ama bi halt olmaz ondan.

kabul etmeyin bence. eger ısrar ediyorsa da al kızını git babanın evine. insan karısının yedigi cikolataya kadar konusur mu yahu.

kadın aç kalıp geceye kadar eşimi bekliyorum bebeğim aç kalıyor diyor...
keşke oraya da gözünüz takılsaydı

Merhaba kızlar iyi akşamlarr. Daha öncede konu açmıştım boşanmak istiyorum diye nerden başlayacağım bilmiyorum ama konu ilk defa okuyanlar için şu ki; eşimle ailesi için sürekli tartışıyoruz 1 buçuk yıllık evliyim. Düğün paralarımı onlar aldı 20 milyardan fazla para toplandı 1000 kişilik düğün salonu doldu taştı dışarılara adar benim akrabalarım hep 2 şer 2 şer altın taktı. ve düğün paralarımdan hiç haberim yok ertesi günüyle para kalmadı bitti. Ve evi ben döşedim sadece istikbale 7-8 milyarlık mobilya vardı. Her neyse şimdi de kp diyoki 10 milyar toplandı istikbalden son 3 milyar kalmıştı o borcu başımıza yıkıyo benim 1 kızım var mama yiyor bebelac alerji yaptı 5-6 günde aptamil alıyoruz ve aldığı maaş 1.150. 150si yola gidiyo 200 lira kredi borcumuz 200 lira telefon borcumuz doğalgazımız 1 lira geliyor elektriğimiz 100 lira geliyor suyumuzda 40 lira. e ben ne yiyip ne içicem adama bunları diyorum bana diyor ki tabi ödicem dedim düğün paralarını biz almadık bizene ya benim emzirmem lazım 1 lokmada olsa yemem lazım diyoki gerekirse yeme içme ödenecek borç. şuan annemlerin evindeyim gitmek istemiyorum

Geline takilablarinalmak ne demek ya, ne gorgusuz davranislar bunlar. Kv ve kp ciksalarmis gelin danak diye bari, onlara takilsaymis. Dini olarakta uygun degil ayrica onlar senin hakkin. Benek var birde. Iki taraftada odeyemezler bu haklari Allah islah etsin bunlari. Esinide tabi. Annen baban destekliyorsa orda kal bence iyice burnu surtsun, akillanirsa ne ala yoksa kendi bilir. Once cocugunu dusuncek erkek adam.

Küçücuk bir bebeğe vicdani olmayan onu aç bırakan adamdan hayır beklenmez :(( kendi ailesinin yaptgofa vicdansizlik Allah vicdan versin bunlara

Eşinin akıl sağlığı yerinde mi diye soracaktım geçmiş konuna baktım gördüm. Annenler seni zorla evlendirmişler, umarım yaptıkları hatanın farkına varmışlardır ve sana sahip çıkarlar.

nıye alıyolarmıs altınları ya vermeseydın.altın gelının hakkı mahkemeye bıle versen sen haklısın.zar zor geçiniosunuz eşin ne diye vermiş hayret bişey.ailelerine yarancam diye el kızlarını rezil edıolar ne biçim insanlar var ya.bide çocuğu var ona acı bari..

Back
X