- Konu Sahibi Denizdekikum
Merhaba kızlar iyi akşamlarr. Daha öncede konu açmıştım boşanmak istiyorum diye nerden başlayacağım bilmiyorum ama konu ilk defa okuyanlar için şu ki; eşimle ailesi için sürekli tartışıyoruz 1 buçuk yıllık evliyim. Düğün paralarımı onlar aldı 20 milyardan fazla para toplandı 1000 kişilik düğün salonu doldu taştı dışarılara adar benim akrabalarım hep 2 şer 2 şer altın taktı. ve düğün paralarımdan hiç haberim yok ertesi günüyle para kalmadı bitti. Ve evi ben döşedim sadece istikbale 7-8 milyarlık mobilya vardı. Her neyse şimdi de kp diyoki 10 milyar toplandı istikbalden son 3 milyar kalmıştı o borcu başımıza yıkıyo benim 1 kızım var mama yiyor bebelac alerji yaptı 5-6 günde aptamil alıyoruz ve aldığı maaş 1.150. 150si yola gidiyo 200 lira kredi borcumuz 200 lira telefon borcumuz doğalgazımız 1 lira geliyor elektriğimiz 100 lira geliyor suyumuzda 40 lira. e ben ne yiyip ne içicem adama bunları diyorum bana diyor ki tabi ödicem dedim düğün paralarını biz almadık bizene ya benim emzirmem lazım 1 lokmada olsa yemem lazım diyoki gerekirse yeme içme ödenecek borç. şuan annemlerin evindeyim gitmek istemiyorum