Ne yapmalıyım !!!

gecmisgelecek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
94
96
98
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. sorunumu kısaca anlatmaya çalışacağım.
28 yaşındayım ve bu zamana kadar evlilikten dönen ilişkilerim oldu yorulduğumu hissettiğim için son 2 yıldır hayatımda kimse yoktu. artık bende yavaş yavaş sevilme ihtiyacı duymaya başladım. uzun süredir tanıdığım bir kişi ile görüştük birbirimize karşı zaten bir hoşlantı vardı. uzun süre sonra beni bulduğu için hemen görüşmek istedi. çok güzel bir görüşmeydi ve yanında heyecanlandığımı hissettim. haftasonu için plan yapıldı. ama görüştüğümüz günden sonra beni aramadı. ben aradım 2 gün sonra gayet güzel konuştuk sorun yoktu.
ancak buluşacağımızın öncesi günü rahatsızım diyerek erteledi ve ondan sonra 1 hafta boyunca aramadı ben aradığımda açmadı. başka numaradan arayınca açtı. sonunda mjs attı ve "ben seni farklı görüyorum değer veriyorum ama ciddi ilişki yaşamaya hazır değilim üzülmeni istemiyorum " dedi. yine 1 hafta görüşmedik. sonunda dayanamayıp yanına gittim. yüzüyüze görüştük. e yine herşey çok güzeldi. ama sonrasında yine aramadı. bu dediğim 1 ay içinde oluyor. bende geçen gün artık sinirlenip telefonunu sildim. şimdi dün yine msj atmış.
Kızlar sorum şu size; bu durumdan nasıl kurtulabilirim. çünkü ona karşı aşırı bir zaafım var aradığında cevap vermeden duramıyorum. bu arada 38 yaşında.

bence sizi kirmadan istemedigini belirtmeye calismis, bundan sonra cok istekli olursa,
ki birden böyle bisey olucagini zannetmiyorum, konusabilirsiniz ama hic bir sekilde siz
istediginizi belli etmeyin daha fazla, genel olarak ne yazikki olumsuz görünüyor

Hiç uğraşma ,arama sorma, cevap verme.
Fazla üstüne düşmüşsünüz, şansını kaybettin de geç

Bence kendini üzme artık, 28 yaşındayım hemen evlenmeliyim psikolojisine filan da sokma sakın kendini. Görüşmüşsünüz ama olumsuz olmuş, unutmak kolay değil ama bir yerden başlamak zorundasın. Numarasını tamamen sil, bir daha ararsa mesaj atarsa cevap verme. Açıkça söylemiş sana, bundan sonraki yaptıkları, gidince görüşmenizin güzel geçmesi, sana mesaj atması, ilgi göstermesi bunlar hep egosunu tatmin etmek için yaptığı şeyler. Çok yanlış buluyorum bu hareketleri, hem olumsuz konuş hem de ilgiye devam et. Senin ona olan ilgin hoşuna gidiyordur, ama emin ol bu ilişkide yıpranan sen olursun. En doğrusu önüne bakmak, kafanı dağıtacak bir şeyler bul. Spora git, bir kursa yazıl ama artık iletişim kurma onunla...

Bazen erkekler iş ciddiye binince böyle tepkiler verebiliyorlar.Ben olsaydım üstüne düşmezdim.Bir arkadaşımın eşi onunla görüştükten 8 ay filan sonra aramış.Arkadaş'bu zamana kadar nerdeydin' diye sorunca adam 'düşünmem gerekti' demiş.Böyle de olabilir.Bilemiyorum.Hayırlısı inş.

Evet zorlamamak gerekiyor bununda farkındayım. ama şöyle bir durum var bu kişi 4 yıldır hayatımda ve hep karşıma çıkıyor. en sonunda bu böyle olmuyor sürekli karşıma çıkıyorsun dedim. sanırım böyle oluncada farklı anlamlar yükledim.

evlilikle ilgili hani artık evlenmeliyim gibi bi düşüncem yok. zamanı gelince olur kanısındayım. sadece hayatımdan çıkaramıyorum bir türlü. yaa öyle zamanlarda çıkıyor ki karşıma. ve kendisi geliyor bana çok istediğini anlatıyor sevdiğini söylüyor ama sonra 180 derece dönüyor.

Son düzenleme:
O sizinle yeterince açık konuşmuş aslında. Ciddi bir ilişkiye hazır değilim demiş. Benim tahminim sizinle ilgilendi belki de cinsel anlamda arzuladı ama sizin ciddi düşündüğünüzü bildiği için size de değer verdiği için devam etmek istemedi. Tabi bu sadece bir tahmin. İkinizi de tanımayan birinin tahmini.

Durum şu da olabilir; aradaki yaş farkından/kendi yaşından dolayı da sizi ilerde sıkıntıya sokmak istememiş olabilir. Yani artık ben bu yaştan sonra evliliğe nasıl adapte olurum uyum sağlayabilir miyiz? Ya da ben rahata/bekarlığa alışmışım tek bir kadınla ömrümü geçiremem de olabilir kafasındaki.

Ama ne olursa olsun ortada net bir şey var ki o da "ben seni farklı görüyorum değer veriyorum ama ciddi ilişki yaşamaya hazır değilim üzülmeni istemiyorum" cümlesi.

Seni aramıyor, sen arıyorsun telefonuna bakmıyor, başka numaradan aradığında açıyor
Durum yeterince açık bence
Zorla güzellik olmaz

Telefonda ve yaninizda size iyi davranmasi nezaketinden...

Sizi kirmamak için elinden geleni yapmis.. Bence ustelemeyin çünkü bir ilişki istemediğini çok acil belirtmiş numarasini şilin hic tanismamis sayin

bir çok olasılık var bu durumda.
1.) ilk görüşmede senden beklediği şekilde etkilenmedi ki gayet normal bir şey bu.
2.) Gerçekten amaç gezmek tozmak da demeyelim de kendi dediği gibi ciddi bir ilişki değil de sen de ciddi bir ilişki isteyip bunu belli ettiysen uzaklaşmıştır. Yani doğruyu söylemiş olabilirdi. Bu durumda da aferin demek lazım çocuğa seni oyalayı, birbirinize zaman kaybettirmediğiniz için. Sonuçta istekler paralel olmalı değil mi?
Zaafın değil de hani kaybetmeyi kabul edemiyorsun gibi geldi bana.

Seni aramıyor, sen arıyorsun telefonuna bakmıyor, başka numaradan aradığında açıyor
Durum yeterince açık bence
Zorla güzellik olmaz

hayır o ilk görüşmeden sonra oldu. sonrasında aramadım ben onu. evet haklısınız daha akıllı davranmak lazım. yorumunuz içinde teşekkür ederim

pessss
38 yaşında bir erkeğin bu şekilde davranmasına anlam vermek mümkün değil. ablası sen o'nu bırak büyüsün daha çok küçük.

hiç aramayın bence
klasik erkek palavraları tavırları gözü yememiş hepsi bu
zaaf olasını gerektirecek bir şey yok ararsa açmayın
kimse vazgeçilmez değildir

Bu bir zaaf değil tamamen boşlukta olduğunuz için kendinizi soktuğunuz bir durum... Bir söz var denenmiş bir şeyi tekrar denemek ne kadar doğru yada olumlu sonuçlar doğurur bunu siz düşünün... Aradaki 10 yaşı da göz önünde bulundurun derim...

işte bu yüzden buraya yazma gereği duydum. yaptığınız yorumlarla ki çok net yorumlar bunun için ayrıca teşekkür ederim hepinize kendime gelmemi ve doğru olanı yapmamı sağlıyorsunuz. valla ne kadar saçmaladığımı şimdi daha net görüyorumm.

evet daha olgunluğa erişemedi. çünkü öncesinde kendisi istedi ben uzak durdum. sanırım kendini geri çekince de kaçan kovalanır mantığı devreye girdi. egosunu tatmin ettim sadece.

ilk görüşmemiz değil uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi ve hep ilgisi olduğunu belli etti ben uzak durdum. bi sanş vermeliyim diye düşündüm.
benim yapımı biliyor gezip tozacak biri olmadığımı da biliyor.
ve evet kaybetmeyi kabullenememekte olabilir.

evet daha olgunluğa erişemedi. çünkü öncesinde kendisi istedi ben uzak durdum. sanırım kendini geri çekince de kaçan kovalanır mantığı devreye girdi. egosunu tatmin ettim sadece.

bu kulaklar neler duydu neler
bizler kadın hissiyatıyla davranıyoruz hep
bize uzak davransa bir erkek aklımıza hemen "ne oldu acaba?, ay bir sıkıntısı mı var?, işleri çok mu yoğun?" vs vs gibi şeyler geliyor
işin aslı erkekler çok daha hedefe ilerleyecek yapıdalar ve kafalarına koyduysalar yaparlar.
çok yoğun çalışıyorum aramaya fırsat bulamadım
şu an seni mutlu edebilecek kadar kuvvetli değilim
senin yerin çok farklı ama ben sana uygun değilim
bira zara verelim kafamı toparlayıp seni ararım lafları fasafiso

ne şiş yansın ne kebap hesabı yapıyorlar.
erkek isterse arar sorar zaman yaratır.
bunu yapmayan kişi için de zaman kaybetmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…