Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. sorunumu kısaca anlatmaya çalışacağım.
28 yaşındayım ve bu zamana kadar evlilikten dönen ilişkilerim oldu yorulduğumu hissettiğim için son 2 yıldır hayatımda kimse yoktu. artık bende yavaş yavaş sevilme ihtiyacı duymaya başladım. uzun süredir tanıdığım bir kişi ile görüştük birbirimize karşı zaten bir hoşlantı vardı. uzun süre sonra beni bulduğu için hemen görüşmek istedi. çok güzel bir görüşmeydi ve yanında heyecanlandığımı hissettim. haftasonu için plan yapıldı. ama görüştüğümüz günden sonra beni aramadı. ben aradım 2 gün sonra gayet güzel konuştuk sorun yoktu.
ancak buluşacağımızın öncesi günü rahatsızım diyerek erteledi ve ondan sonra 1 hafta boyunca aramadı ben aradığımda açmadı. başka numaradan arayınca açtı. sonunda mjs attı ve "ben seni farklı görüyorum değer veriyorum ama ciddi ilişki yaşamaya hazır değilim üzülmeni istemiyorum " dedi. yine 1 hafta görüşmedik. sonunda dayanamayıp yanına gittim. yüzüyüze görüştük. e yine herşey çok güzeldi. ama sonrasında yine aramadı. bu dediğim 1 ay içinde oluyor. bende geçen gün artık sinirlenip telefonunu sildim. şimdi dün yine msj atmış.
Kızlar sorum şu size; bu durumdan nasıl kurtulabilirim. çünkü ona karşı aşırı bir zaafım var aradığında cevap vermeden duramıyorum. bu arada 38 yaşında.