• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım..

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
ortak tanıdık aracılığıyla beni görüp beğenen biriyle tanıştım 1 ay önce yüz yüzede bir kez görüştük beğendik güzel gidiyordu arada tartışıyoduk sürekli trip yapıyormusum öyle diyip duruyordu mesela hoşuma gitmeyen bişey söyledğinde ben kapatıyorum teli demiştim bu trip ona göre sonra birden konuşmamaya başladı bende konuşsun yada bir tepki versin diye facebooktan siliyorum nasılsa konuşmuyoruz dedim tmm silebilrsin dedi arada bişey yok elle tutulur o da içime sinmedi son kez konuşalım diyip ekledim şu an kafam yerinde değil sonra konuşalım yazdı sürekli online ama 2 gündür bekliyorum konuşalım diye yazmıyorumda bizi tanıştıranlara çok trip yaptığımı söylemiş sorun bu ne yapıcağımı şaşırdım .

siz bir yuva kurmak icin tanistiniz es yoldas olmak icin. bence faceten silmek istemeniz sacma silmeniz eklemenizi cok sacma buldum. ben olsam bende yorulurdum hele en bastan cok yorulurdum hic baslamazdim. ben karsinizdakini hakli buldum toparlanabileceginide sanmiyorum.

siz bir yuva kurmak icin tanistiniz es yoldas olmak icin. bence faceten silmek istemeniz sacma silmeniz eklemenizi cok sacma buldum. ben olsam bende yorulurdum hele en bastan cok yorulurdum hic baslamazdim. ben karsinizdakini hakli buldum toparlanabileceginide sanmiyorum.

haklısınız kaçırdım çocuğu :31:

Olomuyorsa zorlama
Şimdiden seni nazlamak istemiyo işte
İlerde hiç nazlamaz

her dediğine evet diyebilcek
bir kadın arıyor demekki
sendede o yapı yok anlaşılan
yol ver gitsin
:46:

valla erkek olsam bende kızların şu kaprisli tavırlarından bayılırdım..

dünyada tek mı sanıyolar kendılerını dıye dusunurdum..

sımdı faceden bı ekle,bı sıl,bı dürt bakalım..

valla erkek olsam bende kızların şu kaprisli tavırlarından bayılırdım..

dünyada tek mı sanıyolar kendılerını dıye dusunurdum..

sımdı faceden bı ekle,bı sıl,bı dürt bakalım..

ben kapris yaptığıma inanmıyorum o kadar..son kez konuşalım diye eklemiştim kabul etti cumadan beri bekliyodum dediğim gibi. biraz önce sonuç almak için konuşmucaz sanırım dedim sonra konuşcaz dedi şakamı yapıyon 4 gün oldu dedim istemiyorsan bekleme dedi bende sende istemiyorsan söyle dedim cevap vermedi çıktı ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Back
X