Ne yapmalıyım ?

HulyaGulsah

Ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
635
7
48
İçel Mersin
Merhaba hanımlar, 2,5 senelik evliyim 18 aylık bir kızım var eşim normalde ırakta çalışıyor şuan kurs için geldi 1,5 ayı kaldı geri dönecek ve 3 ayda bir izine geliyor 15 gün kalıp gidiyor.
Biz çok severek evlendik ve çok mücadele verdik ve aile rızası olmadan evlendik eşim çok değişti karşımda sevdiğim adam yok gibi malesef en ufak şeye bağırıyor ve sürekli küfür ediyor ve kızımın yanindada ediyor ve susup kalıyorum tersledigim zaman daha ağır küfürler ediyor ve benim ailemin yanında arkadaşlarımın yanında toplum içinde hep aynı bu durum beni çok üzüyor ve çok yoruyor artık sevmiyor değilim tabiki çocuğumun babası hala seviyorum ama bir yandanda bir burukluk var icimde soğuyorum sanırım
Bir kaç örnek verebilirim mesela bu sabah kızımıza peynir vermiş kızımda öksürmeye başlamış laaaaan diye bağırdı gittim koşarak yanına baktım düzelmiş kızım lan ne ya ben essekmiyim benim ismim yokmu dedim s... senin tahtanı dedi
Biz çok zor günler atlattık ve hep annem destek oldu sigaramıza kadar kızımızın ihtiyaçlarına kadar ve şuanda annem çok zor durumda aynı sitede oturuyoruz bize 2 gün üst üste kahvaltıya gelseler burun kırın yapıyor bana diyor alışmış kudurmuştan beterdir yok şunu niye verdin kardeşime pişmaniye verdim diye 2 ay konuştu başıma kalktı sana bir daha birşey almiyacam dusunmeyede gelmezsin sen diye ve biz zor duruma düşünce maddi acıdan direk hadi sizinkilere kahvaltıya gidelim şunu de alsın su kadar işte versin sonra verelim şuan çok mahcup oluyorum anneme sürekli küfür ediyor ben haklı olsamda yağ gibi üste çıkıyor ve gine o haklı oluyor ve küfür etmeye devam başlıyor nasıl yapıyor anlamıyorum ben onun ailesinden okadar çok çektim onlara beni savunuyor ama bana kendimi savunmama izin bile vermiyor benim annemle lanli lunlu konuşuyor annem benim için susuyor annemde çok mahcubum geçen kardeşimi evimizden kovdu almayı açık bırakmışsın p... gelme bize bir daha olum istemiyorum lan dedi gözlerim doldu şimdi ne yapmalıyım hanımlar bir akıl verin lütfen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu ne densizlik, bu adamla nasıl ömür geçer?
Ben asla yapamazdım, tabi şartlar bazen insanlar asla dedikleri şeye mecbur bırakabiliyor.
Naçizane tavsiyem bu adamdan ne koca nede baba olur, boşanın.
Ailenizin yanına yerleşin anneniz çocuğunuza baksın siz çalışıp eve destek olun.
Hem siz zulümden kurtulmuş olursunuz hemde ailenize destek çıkarsınız.

Dün boşanmaktan bahsettim ilk defa 4 seneye yakındır beraberiz ve ilk defa özür dilediğini psikolojisinin bozulduğunu söyledi bensiz yapamadığını ailesinin ona karşı davranışlarından dolayı ırakta çalıştığından dolayı psikolojisinin iyi olmadığını söledi biraz gözlemliyorum Allah büyük bakalım canım saol fikirin için bende öyle düşünüyordum özür dileyene kadar bakalım değişecekmi

cnm ordaki işi bırakma gibi durumu yokmu? tr de daha guzel iş bulabilir. anladıgım kadarıyla ırakta kosullar onu cok etkılemiş ister istemez agresıf olmaya baslamıs.. o işde calıstıgı surece böle agresıflıgı devam edıcektır.. baska iş aramaya baslasn bence..

Son düzenleme:
Ay ne kadar terbiyesiz ya.. Kufrun psikolojiyle alakasi yok demek ki is ortaminda erkekler surekli kufurlu konusuyolar alismis. Irakta nasi calisiyo yurda dönün dendi

boşanmak elbet zor ama böyle bir adamla da 1 ömür geçmez.Yapmanız gereken belli.

Hickimse o adama haddini bildirmemis de ondan bu tavirlar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım vallahi aile durumlarımızda karışık biraz oyuzden ya kızımı onlara vermek zorundayım yada benimle beraber rezil olucak annem 2. Evliliğini yaptı evlerinde toplam 13 kişiler iyi insanlar ama argo küfür var evde yani diyarbakirlilar üvey babamlar ve üvey kardeşlerim var hepsini çok severim ama onların arasındada şiddet var kızım öyle bir ortamda büyüsün istemem ondan ayrilamamda uyurken özlüyorum çok ağır bir durum yani bakalım düzelticem kendimi özüme donucem dedi bakalım gözlemliyorum canlarım

Canim durumun zormuş Allah yardımcın olsun, ama eşine onu uykuda bile ozledigini belli etme biraz seni kaybetme korkusu olsun duzelsin madem ayrılamayacaksin..bu arada resimdeki kızınız heralde maşallah allah bağışlasin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ay canım ya okurken gözlerim doldu Allah yardımcın olsun kızına bağışlar seni babasız kalmız o yavrucukta inşillah tek temennim eşin düzelir inşallah
boşanma madem özür falan diledi beraz daha sabret ama olucak gibi değilse babanın evine git çekme daha fazla kahrını küfüür ne demek ya ..
benimde 1 senelik bi ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz çok kıskanç çok seviyo ama evlenmeye cesaret edemiyorum değişik diye işimiiz zoor bayanlar :2:

Recep ivedik senin eşinin yanında beyefwndi kalır allah kolaylık versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canım destekleriniz için teşekkür ederim evet kızım o benim amin canım tekrardan saol galiba başladı ağzından tatlı dil düşmüyor şuan kızımı beni havuza indirdi bugün normalde izin vermez yani ve beni giderken kucağında taşıdı gelirken kucağında getirdi :)
Kızımızada dayısı baktı saolsun :)

Allah yardımcınız olsun
insanın gidecek bir yerinin olmaması ne kadar kötü ya

Hemde çok kötü canım ama sanırım düzeltiyor eşim kendini eskisi gibi davranıyor bana bugün içim çok huzurlu ve mutluyum bugün birçok kere kızımızı ve beni mutlu etti sürekli bizimle vakit geçirdi çocuk gibi oyunlar oynadı bizimle :)
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bakalım

1 sene az bir süre canım bende öyle yaptım 1 sene beraberligimiz sürdü sonrası böyle işte iyi tanımaya çalış sonra olan yavrularımıza oluyor ben 1 sene boyunca evden çıkamadım izin vermedi kıskançlığından balkondaydım sadece bütün gün gorumcemin köpeğiyle konuşuyordum resmen artık stresten

umarım degişmesi kalıcı olur
bidaha sizi hiç üzmez

inşaLLAH DÜZELİR ..
AMA KÜFÜR KÖTÜ Bİ ALIŞKANLIK ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…