Ne yapmalıyım ?

Hanımlar aynı taş aynı hamam ben ne yapicam bilemedim ya gerçekten çok bunaldim sizden başka konuştuğum kimsem yok bir arkadaşım vardı 8 senelik bir dostluk onunlada 4 seneden sonra tekrardan görüşmeye başlamıştıkki eşimin ailesi kızın resmen namusuna laf atıp onu kovmaktan beter etti kızın hiç öyle bir niyeti yokken sanki kocamda gözü varmış gibi beni doldurmaya çalıştılar eşime arkadaşımın ona ilgisi olduğunu banada eşimin arkadaşıma ilgisi olduğunu aklımıza sokmaya çalıştılar ve geldiler gittiler laf soktular ve şuan onunlada görüşmüyoruz yanlızlıktan ölücem artık kimsem yok eşime konuş benimle diyorum pc başında şuan isim var oyundayım görev yapıyorum diyor :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve geçen gün ailesinin yanında beni terslerdi asansöre bindik evimize gelmek için bana yaklaştı yakınlaşmaya çalıştı eve gidiyoruz diye sinyal veriyor yani.
Bende yukarda öyle burda böylemi dedim ne alakası var lan bu bir ihtiyaç dedi nasıl yani aşk sevgi ne bilim bağlılık falan arada hiç birşey yokmu dedim onlar bizden geçmiş sadece ihtiyaç dedi bende benim ihtiyacım yok öyle birseye dedim eve gelince arkamı döndüm attım 2 gündür deli gibi hastaydım istifra etmekten bir hal olmuştum adam pc başından kalkıp iyimisin bile demedi akşama kadar sadece yemek çay bukadar :S

ben seni hatırlıyorum çok iyiydi eşinle aran son 1 yılda mı bu hale geldiniz.sen KV ile birlikte oturmuyor muydun?

ben seni hatırlıyorum çok iyiydi eşinle aran son 1 yılda mı bu hale geldiniz.sen KV ile birlikte oturmuyor muydun?

Kayinvalidemle ayırdı evimizi 1 sene flan oldu ayrılalı eşim 3 ayda bir geliyor ya izine soğukluk oldu sanırım arada ablacim, ama bayadır iyi bakalım ablacım özüne dönüyor sanırım su sıralar üzmüyor beni

Son düzenleme:
Okuyunca şok oldum...
Eşinin İş. Sıkıntısı yüzünden Psikolojisi bozulmuş...
Siz böyle değildiniz...
Bence Eşine Irak taki İşi bıraktır
Kendi ülkemizin suyumu çıktı.
Oteller Aşçı Arıyor şuna eleman sıkıntısı var
Bence Eşin Cv Düdüzenleyip otellerin
İnsan kaynaklarına başvuru yapısın canım

Bu arada da ailene yaptığı terbiyesizlikkarakterden
Hep bana hep bana...!

ay bu ne terbiyesizlik be!
adam insanlıkla öküzlük arasında gidip geliyor ne olduğunu unutmuş.
annenize yaptığı vefasızlık ne öyle??!hayret bişey ya..
bi arkadaş yazmış katılıyorum küfür etmenin psikoloji bozulmasıyla alakası yok.tamam iş ortamından bunalmış olabilir o zaman da işini değiştirip yanınıza gelmeyi falan düşünsün insan karısına çocuğuna böyle mağara adamı gibi davranır mı?..tövbe tövbe..maşallah pek de tatlı kızınız var,Allah bağışlasın bu yavrunun adam gibi bir babası olması en doğal hakkı.
Size hemen ayrılın boşanın diyemem.Seviyormuşsunuz ama bence ciddi ciddi tavır koyun.Açıkça mesafeli olun.Değişeceğine söz verdi ama falan diyerek her zamanki gibi davranmayın sakın.
Sizi kaybetme korkusu sararsa o zaman yine aynı hallere kolay kolay dönemez.biraz zaman verin ama dediğim gibi hissedilir bir duvar koyun önüne.

Canım çok üzüldüm durumuna. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah eşin düzelir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…