Yurtdışından erken gelmiştim 1 2 gün ailem onu bilmiyordu bu sebeple şikayet etmedim. O hata biliyorum ama su an bunu sorgulamak istemiyorum .konu bundan sonrasiyla ilgili ne yapmalıyım la ilgiliailesi okumuş muhtemelen kendisi de belli bir kültür birikimine sahip bir genç kızın
bile bunu söylemekten utanması ve çekinmesi beni çok üzdü
ortada bir suç
bir mağdur
ve bir suçlu var
sen suçtan zarar gören mağdur sun
oysaki korkması utanması sıkılması gereken
suçu işleyen kişi olmalı
anladığım kadarı ile
sen ilişki bittikten sonra şikayetçi olmayı düşündün
evet bu gerçekten akıllarda soru işareti bırakır
aradan zaman geçmiş
buda tıbbi incelemedeki bulguları yok etmiştir
keşke bu kadar beklemeden bu işi dillendirip hakkını arasaydın
şuan şartlar senin aleyhine görünüyor
muhtemelen adam
ayrıldığım için iftira ediyor gönül rızası vardı diyecek
ispatı olmaması da
seni ve aileni zor durumda bırakacak
kendini korumak adına
baştan göstermediğin bu cesareti şimdi söyleme diyorum ben
malesef
hatalısın
hatanın nerseinden dönülse kardır ancak
bu davanın senin aleyhinde sonuçlanması muhtemel
İşin zor benim eşimde polis sorsam bu cümleyi kuracak karakteri bozuksa mesleğini sonuna kadar kullanır derBeni düşündüren o biliyor musunuz. Başkalarına da yapacak .Üstelik bunu yapan pislik rütbeli bir emniyet mensubu
Ne demek delil yok, bir telefon etsen azıcık rol yapsan sesini bile kaydetsen yeterli. İlk iş hemen annenize anlatın,o da size yol gösterecektir.Şimdi içinize atarsanız hep aklınızda kalacak,psiklojiniz bozulacak. Dahası o adam kaç kişinin daha canını yakıp yanına kar kalacak. Annenizle plan yapıp ititraf ettirirsiniz.Hiç bişe bulamazsanız hamileyim diyerek konuyu konuşmaya başlasanız zaten zorla olduğuna da gelir konu,yeterki ses kaydı olsunBenim korkum şu .elde hiçbir delil yok boş yere üzülmelerini istemiyorum
Beni düşündüren o biliyor musunuz. Başkalarına da yapacak .Üstelik bunu yapan pislik rütbeli bir emniyet mensubu
Öncesinde yaşadım evet . Izler dediginiz yüzüm çok sismisti tırnak izleri vs. Ama şu an yoklar. Şahit yüzümün aşırı sistigini gorenler var ama onun arkadaslari onun aleyhinde beyanda bulunmazlar kitecavüz dediğiniz olaydan önce yada sonra başka bir ilişki yaşadınız mı? eğer özellikle öncesinde ilişki yaşamadıysanız ispat edilebilir. olay tecavüzse mutlaka zorlama vardır 1,5 ay kısa bir süre izler hala sizinle olmalı???
Yurtdışından erken gelmiştim 1 2 gün ailem onu bilmiyordu bu sebeple şikayet etmedim. O hata biliyorum ama su an bunu sorgulamak istemiyorum .konu bundan sonrasiyla ilgili ne yapmalıyım la ilgili
Öncesinde yaşadım evet . Izler dediginiz yüzüm çok sismisti tırnak izleri vs. Ama şu an yoklar. Şahit yüzümün aşırı sistigini gorenler var ama onun arkadaslari onun aleyhinde beyanda bulunmazlar ki
Bu it şu an türkiyede önemli operayonlarin yapıldığı yerde. Şu eski polisleri tutukluyorlar ya tvde mutlaka o zaman görüyorum onu ama bu köpekler şu an öyle dokunulmazlar ki öyle çete halini almışlar ki keşke eski zamanlar olsa .Boyle bir suclamada bulunmaniz bile isten atilmasina yeter. Ordumuz serefsiz insanlari barindirmiyor, alninda boyle bir leke olan erkek kesinlikle serefsiz olarak bilinmeli. Olayi annenize anlatin, o gerkeni yapar, bir de bu serefsizin ustlerine durumu bildirin.
Hayır . Yalan söylemek çok zor değil ki. Sis iki günde indi tırnak izleri de soz konusu olmadıAileniz bu izlerin nedenini araştırmadı mı?
Bence yine de şikayet edin. O leke bile yeter ona. Tecavüz davasıyla yargılanmış biri aklansa bile insanların aklında şüphe olur.Bu it şu an türkiyede önemli operayonlarin yapıldığı yerde. Şu eski polisleri tutukluyorlar ya tvde mutlaka o zaman görüyorum onu ama bu köpekler şu an öyle dokunulmazlar ki öyle çete halini almışlar ki keşke eski zamanlar olsa .
Ya arkadaşım. Sen açık mi ariyorsun? Adamla kendi rizamla ilişkiye girdim sonra başka bir zamanda bu olay oldu . Inandigim tüm değerler üzerine yemin ederim ailem dahil yalan soylemiyorum. Konuyu sabote ediyorsun zaten zor duurumdayim daha çok uzuyorsun yalan söylüyorsam benden yoksa sende çıksın.lutfen konumu terketbuda eski konunuz. ve kendi rızanızla ilişkiye girdiginizi okudum. buna ne diceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?