- Konu Sahibi limonluseker
-
Esinin bi sucu yokki bence ona tavir yapmamalisin kizin yaptigi yanlis bana goreKızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı. Orda bi kızla tanıştım ben uzaktan akrabaları oluyormuş. Kimse tanıştırmadı tesadüf oldu kız yanıma oturdu ben konuştum öylece tanıştık. Baya ısındım kıza çok tatlı biriydi, baya uzun sohbet ettik.
Neyse işte dün de eşim sana bişey söylemem gerek, başkasından duymanı istemem dedi. Bundan çok uzun zaman önce, eşim o zaman liseye gidiyormuş, o kızla sevgili olmuşlar kısa bir süre sonra ayrılmışlar. Ben bunu duyunca dün çok kötü oldum. Yani kendimi bir an aptal durumuna düşmüş gibi hissettim. Eşim bilemezdi o kızın düğüne geleceğini, kız da benimle o niyetle konuşmadı ama aileden herkesin eskiden olan o durumdan haberi varmış. Hatta eşimin kardeşi uyarmış eşimi, o geldi falan diye. Ben de o kızla düğünde güle oynaya konuştum ve herkes gördü yani. Kendimi resmen aptal gibi hissediyorum şu an. Kim bilir herkes ne düşündü hakkımda diyorum. Eşime de soğuk davranıyorum. Kafam çok bulanık kızlar objektif düşünemiyorum. Ben eşime soğuk davranmakla doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam lazım bu durumda.
Aksine, ben kendimi daha iyi hissederdim.Kızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı. Orda bi kızla tanıştım ben uzaktan akrabaları oluyormuş. Kimse tanıştırmadı tesadüf oldu kız yanıma oturdu ben konuştum öylece tanıştık. Baya ısındım kıza çok tatlı biriydi, baya uzun sohbet ettik.
Neyse işte dün de eşim sana bişey söylemem gerek, başkasından duymanı istemem dedi. Bundan çok uzun zaman önce, eşim o zaman liseye gidiyormuş, o kızla sevgili olmuşlar kısa bir süre sonra ayrılmışlar. Ben bunu duyunca dün çok kötü oldum. Yani kendimi bir an aptal durumuna düşmüş gibi hissettim. Eşim bilemezdi o kızın düğüne geleceğini, kız da benimle o niyetle konuşmadı ama aileden herkesin eskiden olan o durumdan haberi varmış. Hatta eşimin kardeşi uyarmış eşimi, o geldi falan diye. Ben de o kızla düğünde güle oynaya konuştum ve herkes gördü yani. Kendimi resmen aptal gibi hissediyorum şu an. Kim bilir herkes ne düşündü hakkımda diyorum. Eşime de soğuk davranıyorum. Kafam çok bulanık kızlar objektif düşünemiyorum. Ben eşime soğuk davranmakla doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam lazım bu durumda.
Kızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı. Orda bi kızla tanıştım ben uzaktan akrabaları oluyormuş. Kimse tanıştırmadı tesadüf oldu kız yanıma oturdu ben konuştum öylece tanıştık. Baya ısındım kıza çok tatlı biriydi, baya uzun sohbet ettik.
cnm herkesın bır gecmısı var esıne neden soguk davranıyrsun kı? bence ac bı tlf. tsk et durust oldugu ıcın.. ayrıca neden aptal konumuna dusesın kı.. tam aksı nasıl mı bak ben sana kendı hıkayemı anlatayımKızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı. Orda bi kızla tanıştım ben uzaktan akrabaları oluyormuş. Kimse tanıştırmadı tesadüf oldu kız yanıma oturdu ben konuştum öylece tanıştık. Baya ısındım kıza çok tatlı biriydi, baya uzun sohbet ettik.
cnm herkesın bır gecmısı var esıne neden soguk davranıyrsun kı? bence ac bı tlf. tsk et durust oldugu ıcın.. ayrıca neden aptal konumuna dusesın kı.. tam aksı nasıl mı bak ben sana kendı hıkayemı anlatayım
esım bır kızı cok sevmıs kızda att imiş burnu havadaymıs ıstemeye gıtmısler aılesıne senın oglunda devlet memuru olsun oyle verırız kızı demısler neyse kızda zaten huyu suyu ıyı degılmıs esımde ayrılmıs kızda bunu yedırememıs kendıne hemen sonra benle tanısmıs ılk goruste asık olmus zatı ılk gordugunde evlenme teklıfı ettıesımın kuzenının facede bır sayfası vardı bende uye oldum tabı o kızda uyeymıs ıste herkes guzel sozler sarkılar paylasıyo bende asıgım ya ask taze otur seyler paylasıyorum (bu arada oncekı sevgılımden cok vurgun yemıstım) bu kızda ayrıldıgı ıcını bıde bızı bılıyormus sureklı sıtemlı sozler sarkılar paylasmıs bende kızın adını bılıyorum ama ne bıleyım bu kızın o kız oldugunu kızın paylastıgı sozu gıttım begendım bıde yorum yaptım bozver kardesım uzulme vs bu erkekler hep boyle ama hayat elbet dogru ınsanı karsımıza cıkarır falan fılan dıyorum ve ıse gıdıyorum kızda bunu gormus cıldırmıs bı saydırmıs tabı ben gormedıgım ıcın yorumda yapmadım kuzenıde bır bakmıs eskı kız baya cıldırmıs saygı cercevesını asmıs ama bende tık yok ne demıs bılıyomusun tum aıleye vallaha nuru takdır ettım o nasıl asıllıktır ya nasıl bır hanım kısılıktır kız agzına gelenı saydı yetmedı benı aradı saydırdı nur hıııccc kendınden odun vermedı sankı hıc bırsey olmamıs gıbı
uzun oldu ama bence hıııccc uzulme o dusuncelerı de sıl at kafandan gecmııısss bıtmıs bence ınsanlar bravo medenı kız vs gıbı dusunmuslerdır:)
sanırım o cümle bana ait ama yanlış anlamışsınızlimonluseker ; El alem ne dedi , ne diyor diye düşünmeyin. Sağ duyunuza kulak verin. O ne diyor ? Bu durum size anlatılmadan önce kızı kendinize yakın bulduğunuzu anlıyorum.
Arkadaşlık etmeyi dahi düşündüğünüz bir insanken bir anda düşünceniz değişti değil mi ? Neden ? El alem ne der. Lise dönemindeki masum bir flört olmasa idi yaşananlar ; o kızda yanınıza gelip sizinle sohbet etmeyi veya karşılıklı oynamayı düşünmezdi.
Gördüğüm bir yoruma istinaden yazmadan geçemeyeceğim. "... eğer o kız çok değerli olsaydı önemli olsaydı eşiniz onla evlenirdi" Hem cinslerimizi avutmak veya destek olmak amaçlı yorum yaparken geride kalan tüm kadınları gömmek zorunda değiliz. Fikren uyuşmamış ve yollarını medenice ayırmış olabilir insanlar.
yahu gülüp geçin tesadüfün iğne deliği diyin kafaya takmayın...Kızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı. Orda bi kızla tanıştım ben uzaktan akrabaları oluyormuş. Kimse tanıştırmadı tesadüf oldu kız yanıma oturdu ben konuştum öylece tanıştık. Baya ısındım kıza çok tatlı biriydi, baya uzun sohbet ettik.
Lisedeyken.Lİ-SE-DEY-KEN yani ikiside çocukken.Yaşları 15 i geçmez.Allah aşkına kim ne düşünecek.Veya düşünsünler.Aptallık nerde.Kızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta sonu eşimin kuzeninin düğünü vardı. Orda bi kızla tanıştım ben uzaktan akrabaları oluyormuş. Kimse tanıştırmadı tesadüf oldu kız yanıma oturdu ben konuştum öylece tanıştık. Baya ısındım kıza çok tatlı biriydi, baya uzun sohbet ettik.
sahsen ben olsam oyle dusunurdum ozguvene bak derdım.. sende bılmedıgını caktırma benceinşallah öyle düşünmüşlerdir canım.. ama bana daha çok hiç bişeyden haberi yok saf saf konuşuyor diye düşünmüşlerdir gibi geliyor..
sanırım o cümle bana ait ama yanlış anlamışsınız
demek istediğim o kişinin değersizliği değil ya da kötü biri olması değil.
tercih edilmemiş olması.aralarında sevgiye dair önemli bir şeylerin kalmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?