Ne Yapmalıyım?

pardon ama diğer kız da aramızda da ben mi bilmiyorum.
kim üzülecek buna
evet tercih edilmemiş sevmemiş ki bitmiş işte.sevseydi eşi onunla devam ederdi dimi.
ayrıca neden karşı taraf incinsin ki
incinecek bi kişi olsa eski sevgilisinin karısıyla böyle bir muhabbete girermiydi.
ilk paragrafınızla son paragrafınızı bir okuyun bence
siz de kendinizi anlamayacaksınız.
yada biz anlaşamıyoruz.

Aramızda olmasına gerek yok ki. Hem cinslerimizi avutmak veya destek olmak amaçlı yorum yaparken geride kalan tüm kadınları gömmek zorunda değiliz. Fikren uyuşmamış ve yollarını medenice ayırmış olabilir insanlar. :)

kız beni tanımıyordu ve kimin eşi olduğumu bilmiyordu. eşimle yan yana değildik düğünde ben bayanların yanında oturuyordum. kız hatta parmağımdaki yüzüğü görüp evli misin diye sordu. yani onda iyi bi niyet ya da art niyet yok. zaten ilk konuşan ben oldum ben tanışmak istedim kıza içim ısındığı için.

hangi cümlemde gömmüşüm karşı tarafı merak ettim ama ben.
fikren uyuşmamış o yüzden de tercih edilmemiş.
bizim de tercih etmediklerimiz var
nedir yani bunun doğru tabiri.ne dememiz lazımdı.

böyle ota çöpe lütfen evliliğinizin havasını bozmayın....eşinizin bi kabahati yok dürüstçe söylemiş.....siz konuştuysanız ne olur ki herkes bilerek konuştuğunuzu sansa bile sizi yüceltir bu durum bence

Ne düşünebilir ki herkes? Ben olsam derim ki “ ne kadar öz güvenli biri, ne kadar kendiyle barışık ki eşinin eski hayatına sünger çekebilmiş.”

Eşine niye soğuk davranıyorsun ki saçmalık. Adamın senden önce de bir hayatı vardı ve düğüne de o kızı eşin çağırmadı. Ayrıca iyi ki o kızın eşinin eski sevgilisi olduğunu bilmeden güle oynaya sohbet etmişsin. Yoksa surat asacaktın ve herkes 'bak gördün mü kıskandı' diyecekti. Şimdi sen soran olursa 'ben biliyordum eskiden sevgili olduklarını. geçmiş bitmiş niye kıskanayım' de gitsin. Böyle şeyleri de fazla abartma bence. Teee lisedeyken olmuş olay.

Neden bu kadar taktınız anlamadım çıkmışlar anlaşamamışlar ayrılmışlar tüm herkes mi biliyormuş çıktığını ya da tüm düğünü bırakıp sizi mi gözetlemişler ayrıca bakmış olsalar ne olur ay ne saf kocasının eski çıktığıyla konuşuyor mu dediler desinler ne var kız yanına oturmuş muhabbet etmiş onlar eskide kalmış eşinize neden tavır yapıyorsunuz anlamadım yanınıza gelip sizi uzaklaştırması mı lazımdı o zaman daha çok dikkat çekmez miydi ve o kız rencide olmaz mıydı bırakın artık şu elalem ne dedi düşüncelerini Allah aşkına. Kız da size kötü bir şey dememiş nesini takıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…