Ne yapmalıyım ?

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Kızlar başlamadan önce herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum .
İlk mesajımdan bu yana bdv bölümünde hep bana yardımcı oldunuz .
O'nun yüzünden bu siteye üye olmuştum :) Ne trajik o bitti artık belki de hayatımda olmayacak ama her zaman ben bu sitede olacağım :)
Sorun şu ki kendimi büyük bi boşlukta hissediyorum . Ne yapsam dolmayacakmış gibi .
Okullar açıldı biliyorsunuz. Üniversite öğrencisiyim. Ama okula gitmek istemiyorum
Okulda arkadaşlarımdan birinin hainliğine uğradım .
Olay şuydu .
Sınava girdikten sonra imza atmayı ikimizde unutmuştuk , kendisi bi devlet kurumunda çalışıyordu aynı zamanda da okuyordu .
Ben merkezden gittim ama bu ben gelemem , beni söyle i vs dedi.
Dedim ki ben de ben söylerim ama x hoca kabul etmez biliyosun bak ben de gidiyorum . demiştim.
Okula gittim hocanın yanına girdim tam söyleyecektim kendisi geldi .İmzasını attı çıktı gitti
Sonra telefonalrımı açmamıştı
Ben de ertesi gün yüzüne bile bakmamıştım.
Meğer benden özür beklermiş , söylemem gerekiyormuş. vs.
Yanlış anlaşılma oldu yani.
Ama ben önceden bu yana iyi niyetli olmadığını düşünüyorum onun .
Diğer arkdaşım da bana tavır yaptı neden dedim x den dolayı işte filan dedi.
İkisini de sildim.
Görmek istemiyorum
+
Onu hala unutamıyorum özlüyorum .
Dün gece sabaha kadar ağladım .
Aramak istedim çok çok
ama aramadım , tuttum kendimi .
Sabaha ararım diye kendi kendimi kandırdım .
Sabah olunca kafam aydı tabi ne arıycam o şerefsizi dedim .
Yardım ...

Yani o kızlara nasıl davranayım sizce ? Ben görmezden gelmeyi düşünüyorum .
Yoksa konuşayım mı ?

Bos versene her kesi. Guzel guzel git okuluna, takma kimseyi kafaya. Eski sevgilini unutmaman normal. Agla bagir, cagir, kir dok kus icindekileri. Boyle boyle iyileseceksin. Ama aramayi kafandan cikar. Kendini ezik, onu vazgecilmez duruma sokmaktan baska bir seye yaramaz aramak.

Eevet doğru , Allah'tan tutabildim kendimi .
Bazen acım geçmiş gibi oluyorum.
Ama gece o yastığa kafamı koyunca , çok kötğ
Okula hiç gidesim yok .
Yurda gidicem de , yerleşicem de.. .. ..
Gözümde o kadar büyüyor ki o şehir yolu ble

Bu ne ya ben lise öğrencisiyim benim arkadaşlarım da bile başka bir arkadaştan dolayı tavır yapma olayı yok.Çocuk mu bunlar taraf tutuyorlar böyle ? Bence bekleyin biraz daha üstelik anlamadım yani siz gayet normal bir şey söylemişsiniz ne için özür dileyeceksiniz ? Belki onlar da bir hafta içinde yaptıkları şeyin saçma olduğunun farkına varırlar.

Aslinda okullarin acilmasi sana iyi gelir diye dusunuyorum. Yeni arkadasliklar edin, derslerine adapte ol. Kafani dagitirsin yani

Hiç sanmıyorum.
Ben diğer arkadaşıma bunun çok saçma ve çocukça olduğunu zaten söylemiştim .
İnsan silmenin kolay olduğunu mhim olanın insanları kazanmak olduğunu da söyledim
Bana söylediği şuydu
Artık geçti , xle konuşacaktın bilmem ne bilmem ne.
Ben de çok tuhafsamıştım. Çocuk gibiler.

Aslinda okullarin acilmasi sana iyi gelir diye dusunuyorum. Yeni arkadasliklar edin, derslerine adapte ol. Kafani dagitirsin yani
Benim de tek ümidim bu .
Artık bu işe yaramalı ki kendime gelebileyim.
Geçen senelerde dersler çok yoğundu sürekli bi proje bişi olurdu..
Bu yıl yoğunda değil.

Okuluma hevesle giidebilmeyi isterdim

Bence kurtulduğunuza şükredin o zaman.Bu ne böyle karaktersizlik resmen.Yarın siz o arkadaşınızla iyi olduğunuz da bu da gelip size ''ee siz de barıştınız ben de barışayım o zaman'' mı diyecek ne saçma.Kendi fikrinden,duygularından yoksun insanlardan oldum olası nefret etmişimdir böyle insanları da çevrenizde çok barındırmayın bence.Şahsi fikrim 1 arkadaşınız olsun ama insan olsun gerisi mühim değil.

Evet canım haklısın.
x e bunu yaptıysan bana da yaparsın dedi
O noktada koptum zaten .
Sizin bana güveniniz yokmuş dedim
O zaman bitti benim için bu sondu dedim .
x i de aramayacağım , haksız olduğumu düşünmüyorum ben dedim .

Hocanın kabul edip etmemesi önemli değilmiş söylemem gerekirmiş , yahu zaten söyleyecektim .
Tam o sırada geldin.
Bir de arkamdan diğer kızlarla dedikodumu yapmışlar.
Duydum
Düşündükçe sinirleniyorum ya .
Ama görmezden geleceğim onları .

Kızlar böyle deyince annemde çok kızdı ama , okulu bi sene dondursam mı ?

Çok ayıp ya gerçekten de.Yerinizde olsam asla konuşmazdım onunla.Ne demek yakın arkadaşının arkasından dedikosunu yapmak ya
Aslında olaya şu tarafından bakacak olursanız en azından nasıl insanlar olduklarını görmüş oldunuz.Sizi çok zor bir zamanınızda daha çok üzebilirlerdi.Sonuçta böyle insanlardan her şeyi beklerim ben.Saniyesinde dedikodu ne demek yani.
Umarım çok daha güzel arkadaşlıklar kurarsınız daha iyi insanlarla :)

Teşekkür ederim ,umarım artık hayatıma iyi niyetli insanlar girer.
Arkadaşlarımı iyi seçebilirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…