Sanki okulda boyle birileri yokmus gibi davran. Yeni arkadasliklar edinYani o kızlara nasıl davranayım sizce ? Ben görmezden gelmeyi düşünüyorum .
Yoksa konuşayım mı ?
Ama kızın diğer arkadaşıma yaptığı gibi herkesi doldurmasından korkuyorum.Sanki okulda boyle birileri yokmus gibi davran. Yeni arkadasliklar edin
Eevet doğru , Allah'tan tutabildim kendimi .Bos versene her kesi. Guzel guzel git okuluna, takma kimseyi kafaya. Eski sevgilini unutmaman normal. Agla bagir, cagir, kir dok kus icindekileri. Boyle boyle iyileseceksin. Ama aramayi kafandan cikar. Kendini ezik, onu vazgecilmez duruma sokmaktan baska bir seye yaramaz aramak.
Boyle bi sey yapacagini sanmiyorum.Ama kızın diğer arkadaşıma yaptığı gibi herkesi doldurmasından korkuyorum.
Aslinda okullarin acilmasi sana iyi gelir diye dusunuyorum. Yeni arkadasliklar edin, derslerine adapte ol. Kafani dagitirsin yaniEevet doğru , Allah'tan tutabildim kendimi .
Bazen acım geçmiş gibi oluyorum.
Ama gece o yastığa kafamı koyunca , çok kötğ
Okula hiç gidesim yok .
Yurda gidicem de , yerleşicem de.. .. ..
Gözümde o kadar büyüyor ki o şehir yolu ble
Hiç sanmıyorum.Bu ne ya ben lise öğrencisiyim benim arkadaşlarım da bile başka bir arkadaştan dolayı tavır yapma olayı yok.Çocuk mu bunlar taraf tutuyorlar böyle ? Bence bekleyin biraz daha üstelik anlamadım yani siz gayet normal bir şey söylemişsiniz ne için özür dileyeceksiniz ? Belki onlar da bir hafta içinde yaptıkları şeyin saçma olduğunun farkına varırlar.
Evet değil ama böyle sankiDunya o ikisinden ibaret degil canim
Benim de tek ümidim bu .Aslinda okullarin acilmasi sana iyi gelir diye dusunuyorum. Yeni arkadasliklar edin, derslerine adapte ol. Kafani dagitirsin yani
Bence kurtulduğunuza şükredin o zaman.Bu ne böyle karaktersizlik resmen.Yarın siz o arkadaşınızla iyi olduğunuz da bu da gelip size ''ee siz de barıştınız ben de barışayım o zaman'' mı diyecek ne saçma.Kendi fikrinden,duygularından yoksun insanlardan oldum olası nefret etmişimdir böyle insanları da çevrenizde çok barındırmayın bence.Şahsi fikrim 1 arkadaşınız olsun ama insan olsun gerisi mühim değil.Hiç sanmıyorum.
Ben diğer arkadaşıma bunun çok saçma ve çocukça olduğunu zaten söylemiştim .
İnsan silmenin kolay olduğunu mhim olanın insanları kazanmak olduğunu da söyledim
Bana söylediği şuydu
Artık geçti , xle konuşacaktın bilmem ne bilmem ne.
Ben de çok tuhafsamıştım. Çocuk gibiler.
Evet canım haklısın.Bence kurtulduğunuza şükredin o zaman.Bu ne böyle karaktersizlik resmen.Yarın siz o arkadaşınızla iyi olduğunuz da bu da gelip size ''ee siz de barıştınız ben de barışayım o zaman'' mı diyecek ne saçma.Kendi fikrinden,duygularından yoksun insanlardan oldum olası nefret etmişimdir böyle insanları da çevrenizde çok barındırmayın bence.Şahsi fikrim 1 arkadaşınız olsun ama insan olsun gerisi mühim değil.
Hocanın kabul edip etmemesi önemli değilmiş söylemem gerekirmiş , yahu zaten söyleyecektim .
Tam o sırada geldin.
Bir de arkamdan diğer kızlarla dedikodumu yapmışlar.
Duydum
Düşündükçe sinirleniyorum ya .
Ama görmezden geleceğim onları .
Teşekkür ederim ,umarım artık hayatıma iyi niyetli insanlar girer.Çok ayıp ya gerçekten de.Yerinizde olsam asla konuşmazdım onunla.Ne demek yakın arkadaşının arkasından dedikosunu yapmak ya
Aslında olaya şu tarafından bakacak olursanız en azından nasıl insanlar olduklarını görmüş oldunuz.Sizi çok zor bir zamanınızda daha çok üzebilirlerdi.Sonuçta böyle insanlardan her şeyi beklerim ben.Saniyesinde dedikodu ne demek yani.
Umarım çok daha güzel arkadaşlıklar kurarsınız daha iyi insanlarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?