Ne yapmalıyım ?

Bu arada sanıyorum ilgilisiniz .
Fma takip etmek istedim ama edemedim bir türlü , başlarından izlediğim kadarıyla çok duygusal bir anime idi .

Kızlar böyle deyince annemde çok kızdı ama , okulu bi sene dondursam mı ?

Bence dondurunca ne yapmak istediğiniz önemli.Yani tabi okulu bir seneliğine bırakmak meslek hayatına bir sene geç atılmak demek ama anlaşılan okul konusunda pek mutlu değilsiniz Yine de çözümü dondurmak değil bence diğer arkadaşlarınızla aranız nasıl peki ?

Bu arada sanıyorum ilgilisiniz .
Fma takip etmek istedim ama edemedim bir türlü , başlarından izlediğim kadarıyla çok duygusal bir anime idi .

Evet.En sevdiğim animedir :)
Kesinlikle tavsiye ederim.Çok sürükleyici değil ama duygusal,çok anlamlı sözler içeren bir seri.Benim için çok derin bir anlamı oldu.Onlarca anime izledim ama Fma'nın yeri bende ayrıdır :)

Aslında bir yıl bi işe girip çalışmak istiyorum ama ...
Çok kararsızım okula da gidip gitmemek konusunda .
Kendimi yorulmuş hissediyorum ,sanki şimdi bir de başka bi şehire gidersem dayanamam gbi

Bende de katekyo hitman reborn çok farklıdır.
Fma kadar derin bi seri olmasa da en sevdiğim seri o oldu :)

Sizin iyi bir morale,iyi bir desteğe ihtiyacınız var bence :) Kendinizi yorulmuş hissetmenizin sebebi çevrenizdekilerin sizi üzmesi,bence bu insanlardan kurtulursanız bu isteksizliğiniz de ortadan kalkar.
Bir de bir yıl ara vermek konusunda bilemiyorum işe girip çalışırsanız da belki aklınız farklı bir şeyle meşgul olur ama sonuçta okul hayatınızı da 1 sene aksatmış olursunuz.Önemli olan sizin sağlığınız ruhsal ya da bedensel ama buna değecek mi bu da önemli bir soru.Şahsi fikrim dondurmanın çözüm olmadığı.
Bu arada resimlerine baktım söylediğiniz animenin çizimi ve konusu hoşuma gitti yakın bir zamanda ben de başlarım :) Teşekkürler öneriniz için :)

Gidersin gidersin istesen. Degmez kimse icin hayatinin en onemli zamanlarini kendine zehir etmege

Doğru, sanki bu yaşlarım geri mi gelecek ?
Sanki bir daha mı üniversite okuyacağım .
Böyle düşününce motive olabiliyorum

Kız saçmalama iki sümüklü yüzünden meslek hayatına bir yıl geç mi başlayacaksın. Görmezden gel başka arkadaş mı yok :)
Var tabii , öyle yapıcam artık .
Onlar hiç yokmuş gibi.
Ama mesela akşam oldu ya şimdi , odama geçtim .
Yallnız kaldım
Yine o geldi aklıma

Ya ne güzel üniversite dönemi ha yerinde olsam her gün gezer tozarım bisürü kitaplar alır okurum
of nasıl özendim sen bi düttürü düdük yüzünden ağlıyosun ha

Ya ne güzel üniversite dönemi ha yerinde olsam her gün gezer tozarım bisürü kitaplar alır okurum
of nasıl özendim sen bi düttürü düdük yüzünden ağlıyosun ha
Doğru , bende öyle yapıcam.
Canım ne istiyosa onu yapıcam .
Sonra üniversitede mal gibi okudum çıktım demek istemiyorum .

Kızlar beni bi özel numara aramış , hiç olmazdı böyle :/
Sizce ex şerefsizim olabilir mi ?

ben üniversitedeyken arkadaşlık, sevgili meselelerine kafamı yorduğuma o kadar çok pişmanım ki... çok boş zamanım varmış ama ben hep boş geçirmişim... şimdiki aklım olsa sosyal aktivitelere katılır, mesleğim ile ilgili araştırmalar yapar, okulumu bitirdiğimde karşılaşabileceğim sorunlar ile ilgili önlemler almaya kendimi hazırlamaya çalışır ve meslek hocaları ile aramı çok iyi tutmaya ve onların tecrübelerini beni yönlendirebilmelerini onlara yardım ederek bir şeyleri öğrenebilmeyi isterdim...

elbet gönül işlerin çevrenden dolayı sorunların olacaktır, akışına bırak olduğu gibi yaşa üniversite bitince herkes hayat telaşına kapılıp unutuyor birbirini... kötü anılar da olsa arada bir bağ yapılmış iyilikler, destekler vs varsa üni zamanlarını özlem ve hasretle andığın için ah keşke diyorsun o günlere dönsem de yine aynı şeyleri yaşasam ama yeter ki dönsem tek derdim onlar olsa diyorsun...

Çok teşekkür ederim haklısınız ..
Ne kadar az insan , o kadar huzur demişler

Ama aklıma takıldı kızlar sizce arayan o olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…