Ne Yapmalıyım

asmen_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
80
2
26
Ankara
Arkadaşlar daha òncede konu açmıştım 5 yıldır görüştüğüm biri var ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve sizlere ilgisizliğinden yakınmıştım.Òzetle anlatayım hep bişeyler olduğunu hissediyordum kuzenimden araştırmasını rica ettim ve evli olduğunu öğrendim 4.yılımızda dünya başıma yıkıldı inanamadım her akşam uyuyana kadar konuşurdu nasıl olabilirdi ki bana güven vermişti.Hislerimin sebebi evleneceğimizi sòyleyip ağırdan almasıydı neyse önce inkar etti sonra benden ayrılırsın diye söyleyemedim dedi ben evli bir erkekle olamayacağımı sòyleyip bitirdim.Aradan bi kaç ay geçti mesaj attı boşandım lütfen gòrüşelim diye ben istemedim kalbim kırılmış hayal kırıklığına uğramıştım güvenimde kalmadı tabiki gene aradan 4 yada 5 ay geçti yanıma geldi elinde kimliği ve boşanma kararı ile bensiz olamayacağını zaten ben olsamda olmasamda boşanacağını söylüyor.Ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım bana yalan söyleyen bu adamı affetmelimiyim.

Bir kaç hafta veya bir kaç ay desen anlarımda, 4 yılda insan nasıl anlamaz bunu, inanılır gibi değil. Sana yıllarca yalan söyleyip aptal yerine koymuş, kandırmış bi adamı affetmeyi düşünebiliyosan şayet, affet gitsin zaten.

Insan sevgilisinin evli oldugunu 4 yilda anlamazmi?
Ben olsam beni apatl yerine koyup kandiran biriyle degil biŕlikte olmayi dusunmek bir daha yuzune bakmazdim..

Her türlü ilişki "güven" üstüne kurulu. Yaşadıklarınızı hafife almayın derim, üzülürsünüz.

Adam profesyonel yalancı 4 yıl ne demek ya ? Sakın bu adama guvenme bu kadina yaptıklarını sana yapmayacagini kim garanti eder

Ayrı şehirlerde olduğumuz için belkide ve inanın her akşam arardı nasıl anlayabilirdim ki

Her insan hata yapar
Yıllarca boşanıcam diye olayabilirdide
Yaptığını tasvip etmiyorum ama her insan 2. Bi şansı hak eder

Bu olay bir arkadaşının başına gelse sen be yorum yapardın? Bu adamla mutlu olabilirmisin güvenilir misin unutabilir misin seni bu şekilde kaldırmasını ??? Bence yüzüne bile bakma sen 4 yıl bilmeden 2. Kadın olmuşsun ..

Ben kesinlikle affetmezdim.Ki seninle görüşürken değil , sen onun evli olduğunu öğrenince boşanmış.Göz boyamak için resmen.Eşine de yazık zaten öyle bir kocaya sahipmiş.Hem bütün bunları geçersek ; en ufak bir yalan da insanın içi cız ederken sen yıllarca kandırıldıktan sonra o adamla yapamazsın bence.Yapmamalısın da.Çok net oldu ama öyle maalesef.

Ayrı şehirlerde olduğumuz için belkide ve inanın her akşam arardı nasıl anlayabilirdim ki

Hep mi telefonda konuştunuz bu dört senede?

Hiç mi kimliğine bakmadınız?
Hiç mi açık vermedi konuşurken?
Hiç mi ailesiyle tanışmadınız?
Hiç mi konuşmadınız arkadaşlarıyla?
Hiç mi sosyal medya hesaplarına veya değişik tavırlarına denk gelmediniz?
Hiç mi onu tanıyan ama sizin tanımadığınız insanların size bakışından anlam çıkarmadınız?

4 sene boyunca bu kadar saf yerine konulmayı ben kaldıramazdım, 2. şansı düşünürsem de, "bu halimle karşıma kim çıksa aldanacağım zaten, demek ki layığım bu insan" diyerek kabul ederdim şans isteğini.

Bende onu sorguluyorum sürekli mutlu olabilirmiyim aynını banada yaparmı yoksa 2.şansı hak ediyormu?sonra çok ağladığı sevdiği aklıma geliyor aklım karma karışık

Ailesiyle tanışmak istedim kimliğinide görmek istedim tabiki hep ertelemeler vardı.Her akşam uyuyana kadar konuşan bi insandı nasıl evli olduğunu düşünebilirdim ve cinsel yaklaşımıda olmadı hiç seviyo evleneces diye dúşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…