Bu olay bir arkadaşının başına gelse sen be yorum yapardın? Bu adamla mutlu olabilirmisin güvenilir misin unutabilir misin seni bu şekilde kaldırmasını ??? Bence yüzüne bile bakma sen 4 yıl bilmeden 2. Kadın olmuşsun ..Arkadaşlar daha òncede konu açmıştım 5 yıldır görüştüğüm biri var ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve sizlere ilgisizliğinden yakınmıştım.Òzetle anlatayım hep bişeyler olduğunu hissediyordum kuzenimden araştırmasını rica ettim ve evli olduğunu öğrendim 4.yılımızda dünya başıma yıkıldı inanamadım her akşam uyuyana kadar konuşurdu nasıl olabilirdi ki bana güven vermişti.Hislerimin sebebi evleneceğimizi sòyleyip ağırdan almasıydı neyse önce inkar etti sonra benden ayrılırsın diye söyleyemedim dedi ben evli bir erkekle olamayacağımı sòyleyip bitirdim.Aradan bi kaç ay geçti mesaj attı boşandım lütfen gòrüşelim diye ben istemedim kalbim kırılmış hayal kırıklığına uğramıştım güvenimde kalmadı tabiki gene aradan 4 yada 5 ay geçti yanıma geldi elinde kimliği ve boşanma kararı ile bensiz olamayacağını zaten ben olsamda olmasamda boşanacağını söylüyor.Ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım bana yalan söyleyen bu adamı affetmelimiyim.
bi nevi oyalamış zatenHer insan hata yapar
Yıllarca boşanıcam diye olayabilirdide
Yaptığını tasvip etmiyorum ama her insan 2. Bi şansı hak eder
Ayrı şehirlerde olduğumuz için belkide ve inanın her akşam arardı nasıl anlayabilirdim ki
Hayır öğrendikten sonra anlaşmalı olmuşBi kaç ayda boşandığına göre sen öğrenmeden açılmış bi dava olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?