Geçenlerde aramızda açıktı bi yere yorum yapmış facebook da.(yüzü güzel olanlar huylarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin diye)ordan bi bayan da beğenmiş bunun yorumunu ,bende merak ettim kim bu kadın acaba diye profiline bakmak istedim engelliyim. Şok oldum tabi kadın beni tanımaz ben onu bilmem neyse bi başka adresten denedim açık profili ben bu konuda şaşkınım düşünüyorum bi cevap bulamadım sevgilimle bi ilişkisimi var acaba ki nedir bu anlayamadım lütfen fikir verin bana aldatılıyomuyum.Konuyu anlattım sevgilime bilmiyorum tanımıyorum ben yapmadım diyor
4 yıl oldu çok az görebiliyorumda sürekli tartışıyoruz kıskançlık filan o da kıskanç bende .şu aralar gene küstü bana whatsapp yüzünden dee ben ne yapmalıyım ayrılsammı beraber de olmuyo evlilik için kızımdan dolayı olamıyosa aileler tanışsın istiyorum söylemedim ona dile getirsemmi yada ayrılsammı ki bikez denedim nefes alamadım resmen ne yapacağımı bilemiyorum.(o hiç evlenmemiş )fikirlerinize ihtiyacım var acaba aşığımda göremiyomuyum
Ailesiyle tanışmak istedim kimliğinide görmek istedim tabiki hep ertelemeler vardı.Her akşam uyuyana kadar konuşan bi insandı nasıl evli olduğunu düşünebilirdim ve cinsel yaklaşımıda olmadı hiç seviyo evleneces diye dúşündüm
yılda 1 yada 2 defa yüz yüze görüşüyoruz ben bunu çok önemsemedim(yani ayrı şehirde olmamızı) ama zaten göremiyorum yani şüpheleniyorum ne yapacağımı bilemedim.akşamdan akşama 1 saat filan telefonda konuşuyoruz onda da hep suskun durgun
Arkadasim Senle beraber iken EVLİYMİS.....Yani bugünü degil 4 yıl öncesini düşün, şimdi boşanmış olabilir ama 4 yıl önce EVLİYKEN başkası ile görüşmüş.......Boşandıktan sonra senle gorusseydi birsey demezdim ama senle görüştüğümde evliymis...Emeğimi boşa çıkaramazsın zaten ayrılacaktım sen òğrendin vs.diyor
Bence affetme hatta manevi tazminat davası aç. Mesajları da kanıt olarak göster.Arkadaşlar daha òncede konu açmıştım 5 yıldır görüştüğüm biri var ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve sizlere ilgisizliğinden yakınmıştım.Òzetle anlatayım hep bişeyler olduğunu hissediyordum kuzenimden araştırmasını rica ettim ve evli olduğunu öğrendim 4.yılımızda dünya başıma yıkıldı inanamadım her akşam uyuyana kadar konuşurdu nasıl olabilirdi ki bana güven vermişti.Hislerimin sebebi evleneceğimizi sòyleyip ağırdan almasıydı neyse önce inkar etti sonra benden ayrılırsın diye söyleyemedim dedi ben evli bir erkekle olamayacağımı sòyleyip bitirdim.Aradan bi kaç ay geçti mesaj attı boşandım lütfen gòrüşelim diye ben istemedim kalbim kırılmış hayal kırıklığına uğramıştım güvenimde kalmadı tabiki gene aradan 4 yada 5 ay geçti yanıma geldi elinde kimliği ve boşanma kararı ile bensiz olamayacağını zaten ben olsamda olmasamda boşanacağını söylüyor.Ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım bana yalan söyleyen bu adamı affetmelimiyim.
Daha neler ne emegi yaa. Haa 5 yil boyunca sizi kandirmak icin yalan soylemek icin emek sarfettiya onu demek istiyor!!!!!!Emeğimi boşa çıkaramazsın zaten ayrılacaktım sen òğrendin vs.diyor
Destek affetme yönünde değil genel anlamdaAffet canım affet. Senin affedesin var burda destek arıyosun heralde kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?