Beni yanlış anlamanı istemem ama ben karısının çalışmasını istemeyen erkekleri iyi niyetli bulmuyorum. Birçoğunun amaçları kadini kendilerine muhtac bir birey haline getirip, evde kendi borularini öttürmek. Kadin ona karşı sesini çıkaramasın, her yaptığını sineye çeksin, gerektiğinde kapıyı çarpıp gidemesin, ona bağımlı olsun...Merhaba kızlar, erkek arkadaşımın ailesi çok zengin bizimde durumumuz çok şükür iyi ama onlar kadar değil.Bu ileride onun ailesi tarafından sorun olur mu acaba? Ve ben güzel bir üniversitede okuyorum. Ama o ileride çalışmamı istemiyor ihtiyacım olmayacağını söylüyor ve bu beni çok üzüyor çünkü çok emek verdim bu noktaya gelene kadar. Ama onu da üzmek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Şuan onun beni sevmesinin 5. ilişkimizin 1. yılı.
Haklısınız bende en çok babamı düşünüyorum o kadar emek verdi bana ama nasıl halledeceğim bilemiyorumBeni yanlış anlamanı istemem ama ben karısının çalışmasını istemeyen erkekleri iyi niyetli bulmuyorum. Birçoğunun amaçları kadini kendilerine muhtac bir birey haline getirip, evde kendi borularini öttürmek. Kadin ona karşı sesini çıkaramasın, her yaptığını sineye çeksin, gerektiğinde kapıyı çarpıp gidemesin, ona bağımlı olsun...
Ha kadın zaten hali hazırda ev kızıdır, o zaman onla evlenen erkek de bunu bilerek evlenir. Bunda bir problem yok. Ama hali hazırda çalışan, okuyan kadınları işte çalıştırmamayı ben iyi niyetli bulmuyorum.
Zaten bu eylemi iyi niyetli gerçekleştiren erkekler kendini belli eder. Kadın 1 2 sene çalışır, çocuk olunca adam der ki karısına: 'Sen rahatina bak, ben ailemizi geçindiririm.' O zaman eyvallah.
Bir de ailen seni onca sene okutmuş, emeklerin boşa mı gidecek bir erkek öyle istiyor diye?
Siz calismak istemiyor musunuz?Haklısınız bende en çok babamı düşünüyorum o kadar emek verdi bana ama nasıl halledeceğim bilemiyorum
en azından fikir olur diye düşündüm :)Sanki çalışmanı istemiyorsa olmaz desek bizi dinleyeceksin de
Allah'ım bu KK beni çok önyargılı yaptıya da öngörülü mü bilemiyorum
Ekonomik farkliligin asilamayacak problemler olusturacagini dusunmuyorum ama calismak isterseniz ve bunu engellerse o zaman sikinti var. Bastan pesin pesin konusup anlasin bence..
Mezun olur olmaz evlenmek istiyorne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ki?
sen okulunu bitir, işe gir.
he evlendikten sonra ya da çocuğun olduktan sonra kendin karar verirsin çalışıp çalışmamaya.
ama mesleğin ve de mesleğinle ilgili en az 1 senelik bir tecrüben olsun evlenmeden önce.
Burada kimlere ne fikirler verildi bir bilsenen azından fikir olur diye düşündüm :)
en azından fikir olur diye düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?