Ne yapmalıyım

Forbi2

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
439
437
34
Bundan bir süre önce bir konu açmıştım,bite bir ilişkim ve onun ardından kimseyle olamayışım,olmak istemeyişim.Kimseye ait hissedemeyişimle ilgili.
Onu en son 8 ay önce gördüm ve nodugu o konumda yazıyor.Sonra hiç görmedim,hiç iletişime girmedim.Toplam da biteli de uzun zaman oldu,alışmaya çalışmak değilde onsuz yaşamayı öğrenmiştim.
Dün gece 2 bayan arkadaşımla eğlenmeye gittik.O hayatımdayken gittiğim mekanlara ondan sonra hiç gitmedim ama dün bi güç beni o mekana itti.Hatta kız arkadaşım bana emin misin diye sordu.Herkes deli gibi eğleniyo bense en son onunla durdugumuz yere bakıyorum ve içimden aklımdan hala birşeyler geçiriyodum.Bir ara kızlar başka yere gidelim dediler yok dedim.Alt katta tuvalete gideyim dedim ve erkekler tuvaletinin önünde onu gördüm.Daha 2 dakika önce keşke burda olsa dediğim adam karşımdaydı.Aklımı yitirdim desem yeri var.O beni görmedi hemen yukarı cıktım ve kızlara söldim.birtanesi tuvalete gider gibi yaptı ve onu görunce şaşırmış ayağına yatıp konuştular epey.Sonra dısarı cıktılar devam ettileer.En son bende indim dayanamadım ve tuttum kolundan az öteye gidip konuşmaya başladık,ilk 5 dakika elele konustuk sonra yıne başladık kavga etmeye,kızlar kafayı yiyeceğim adamla normal konusamıyoruz artık.En son bana beni ne zaman ararsan ara gelirim,derdin olursa çözerim ama bizden bişey olmaz bunu ben kendime inandırdım sende inandır dedi.Zaten inandırdım bende.
En son ben baya agır konustum ve gitmek istedi,son bikaç birşey daha sölicem dedim ve ''artık bitti,seninde için rahat olsun,bugece kafamda bazı şeylerde oturdu ''dedim.Çok üzgündü,bana son kez sarılmak istersen sarıl gideyim dedim.Öyle bir sarıldı ki,uyuştum sonra hiç gözgöze gelmeden ben arkamı dönüp gittim.Tam herşeyii atlattım diyorum,mutluyum artık dıyorum yıne karşıma çıkıyor kızlar.Ne kadar mücadele etsemde yıne en başa dönüyorum.Kimseyide istemıyorum hala.
Gece 4:30 da yanımdaki arkadaşlarımdan birine ''böyle olsun istemezdim,üzgünüm ''yazmış.NEye üzgün acaba,hala daha üzülecek neyi kalmış..
Ne yapmalıyım bilmiyorum,uzun oldu biliyorum,bunun dert olmadıgınıda bılıyrum..Allah herkese sağlık,sıhhat versin gerisi hallolur bunuda biliyorum ama saat kaç oldu geceden beri kapatmadım gözümü..
Bu ilişki yüzünden 1 bucuk yıldır insanlıktan çıktım,hiçbir şeyı umursamıyorum artık.Hırs sahibi oldum,bana cektirdiğini çektirmek istıyorum.sonra diyorum ki zaten kendi çekecek sen boşver.O da çok üzüldü yıprandı benden beter oldu çok iyi biliyorum ama hemen toparlanmasını atlatmış gibi rol yapmasını hazmedemiyorum.Ben ne yapmalıyım ?
Takıntı haline geldiğini hissediyorum,sizce yardıma başlamalı mıyım? Bir kaç ay uzaklaşsam burdan işe yarar mı? Bu arada yaşlarımız ben 25 o 31 ..

Önüne bakmalisin dunyadaki tek erkek o degul ve sana da uygun degil. Hayir zaten ayrisiniz neden elele konusma ihtiyaci duyuyorsjnuz ki bu sadece seni uzuyor ijjn uzuldugunu hic dusunmuyorum. Adam senin zayifligini biliyor sarilasi geldiginde sarilayim die kenarda tutuo. Bitmisse bitmistir teee istedigi yere varsin gitsin neden kosyyorsun zorluyorsun pesinden kendini bise xannedio sonra iste erkekler. Cek kendini bitir tamamen..

Eski sevgilininde kafası karışık galiba ne yapmaya çalıştığını anlamadım sende böyle dengesiz birine hakettiği gibi davran üzgünse ona göre davransın aklı başka birinde yedek tutmak istiyor olabilir o_O

X