ne yapmalıyım?!!

Bu adami boyle bi tercih durumunda birakirsan seni tercih etmez. Sen de cok kararli durmuyosun direkt kapiya koyacak ruhu sende gormedim. Onun yerine bak artik ben tek basima bu evin sorumlulugu almaktan cok yoruldum borc batagindan bunaldim bi kadin olarak dogurganligimi kaybediyorum onumu goremedigim icin cocuk da yapamiyorum lutfen artik bana yardimci ol duzenli bi is arayalim bulalim dovmeyi de haftasonlari aksamlari yine yap yani yapma demiyorum de. 6 ay gozlemle. Bu surede somut adimlar atmazsa o zaman yoluna bak. Kendini de hazirlamis olursun bitirmeye. Yok isine gucune bakarsa da devam zaten

Bu kadar borc ve sıkıntı varsa iki iş birden yapması gerek.benim eşim kac işi birden yapmaya çalıştı.dukkanimiz vardı önünde işimizle alakası olmayan şeyleri sattı dukkandan gelen yeter demedi.pazar gunu bile iş arayisinda oldugunu biliyorum.borcumuz da yoktu. Gençken çalıştık çalıştık ilerde çocukla birikim yapamayız derdik.ben olsam eşinizin yerinde parası az falan demem ilk buldugum işe girerim.pazar gunu akşamları falan da dovmecilerde iş ararım. Bodrum Antalya gibi yerlerde dövmeciler hep gece açık. Bir de bence siz ona fazla güven vermissiniz. Eve para getiren biri var kendi paranızı kendiz harcayacaginiz soyleyin. Dogru buldugumda değil ama onun düzelmesi için gerekirse maaşımi alamadim falan deyin.

Malesef işin bu kısmını epey oldu geçeli.bende bu şekilde bir tercih durumunda bırakmayı tercih etmiyorum ama düşündüğümde farklı bir yol bulamıyorum.evet ayrılmak konusunda çok kararlı değilim çünkü asıl istediğim bu değil.Sadece önümü göremiyorum ve sürekli olarak pişman olur muyum düşüncesi var içimde.en azından ben bu kadar düşünmekten helak oldum,biraz da o düşünsün benim ne kadar ciddi olduğumu görsün istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…