• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

qulumsee

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
37
2
18
İstanbul
3 yıllık ilişkim dün kesin olarak bitti..hala çok seviyorum ama telefonunu tamamen kapatmış ayrılık sebebi evlenemiyoruz diye istediler vermedi ailem kaçalım dedi bende ikna edebiliriz biraz zaman ver dedim mutsuz da olacağımı bilsem bitti dedi ve ulaşamıyorum kızlar ne yapmalıyım çok severken tamamen bırakmalı mıyım?

Aynen ailenizin vermeme sebebi nedir? Acar telefonunu. Bir anlık öfke de olabilir. Zamana ve oluruna bırakın..Herşeyin hayirlisi.

Ailesinin onaylamadığı kişi ile evlenenler genelde çok pişman oluyor.Ailenin vardır bir bildiği bence aileni karşına alma sakın..Peki ailen neden onaylamıyor bu birlikteliği

Ailen neden istemedi bilmiyorum fakat tek bildiğim ne olursa olsun kimse için aileni karşına almaya değmez.. Kaçalım demesi de hoş değil.

Canım sakın ama sakın ailenin sözünden çıkıp kaçayım falan deme hiç kimse sana ailenden daha fazla değer verip sevemez seni

ailenin istemediği biriyle kesinlikle evlenme derim cünkü mutsuz olma olasılık cok yüksek.

Benim ailemde istemiyordu onları karşıma aldım kaçtım sonuçmu babamın evindeyim.Sakın aileni karşına alma onlar bizim göremediğimiz şeyleri görüyorlar.

neden vermedi sorusunu ben de sorayım

x mezhebinden gibi bir gerekçe ise adam haklı derim ikna vs diye niye peşlerinde koşayım demiş olabilir

ama işi vs gibi gerekçeler ise güzelce konuşun

ama ilk sıkıyı görünce kaçıyorsa da gitsin huzura erin

Birincisi ailenizin niçin istemediğini söylemeniz gerek ki yorum yapabilelim.
Eğer mezhep farkı gibi bir şeyse karakterinden çok nereli olduğu sorgulanıyorsa aileniz haksız.
Ama iş,karakter,aile yapısıyla alakalıysa aileniz haklıdır bence.
Yani kimse evladı kötü olsun istemez.
Büyük konuşmak istemiyorum ama ailemi yoksayamam ben biri için.
Zor olur.Ya bir gün beni bırakırsa?
Ya ailesi kendi ailesini bıraktı geldi diye yüzüme vurursa?
Ya adam kavga sırasında gidebiliyorsan git babanın evine derse?
Zor değil mi ailesiz evlenmek.
Adamın ikna edelim demek yerine kaçalım deyip kaçıp gitmesi hiç hoş değil.
Erkek adamsın sen,yuva kurmaya niyetlisin.
O zaman göğüs gereceksin bir şeylere ikna edeceksin.
İlk engelde kaçmak nedir?
Tabi ailenizi bilemediğim için yorum yapıyorum böyle.Belki de aileniz saçma bir nedenden dolayı saygıszca davranmışlardır bilemem.

Back
X