Ne yapmalıyım?

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Arkadaşlar merhaba. Benim yaklaşık 3 senedir düzenli giden bir ilişkim var çok şükür. O beni çok seviyor. Bende onu çok seviyorum. Ciddiyiz ve yaza istemeye gelecekler inşallah. Ama sorun şu ki ailesiyle kültür farkımız çok fazla. Ailesi fazla dindar. Kapalılar. Yanlış anlaşılmasın saygım sonsuz ama ben kendime uygun bulmuyorum ve içimden gelmiyor kapanmak. Erkek arkadaşım hoşgörüyle karşılıyor sen istemedikten sonra kimse kapatamaz seni diyor. Ama ailesiyle benim aramda kalsın istemiyorum. Ki fazla katı olduklarından dolayı sürekli kafamda kuruyorum. Dışlarlar mı? Bizi ayırırlar mı? Hep düsüncelerim bunlar. Kafam hep oraya takılıyor. Ama bunun dışında mutluyum. Ne yapmalıyım?

Eşimin ailesi hep kapalı aralarında açık benim

Eşimin annesi babası hacı ve dinini tam yaşıyanlardan ama ben açığım aramızda çok iyi maşallah boşuna kafanda kuruyorsun

Eşimin annesi babası hacı ve dinini tam yaşıyanlardan ama ben açığım aramızda çok iyi maşallah boşuna kafanda kuruyorsun
Maşallah Hoşgörü çok önemli işte ama umarım bende sizin gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…