Ne yapmalıyım???

Seni 34 yasina kadar bekletmis..Hic ailen yada vs arkadaslarin sormuyor mu?Ne cevap veriyorsun yada vermek zorunda kaliyorsun?Bence hicbir erkegin bir kizi 7yil bekletmeye hakki yok sana yemin ederim durumu olmayan ac gezen tanidiklarim bile napip edip nikah kiyiyorlar.Bu ya seni oyaliyor ya kullaniyor yada bilemiyorum.Dost aci soyler sakin seni incitmek kucumsemek icin yazdigimi dusunme.27 yasindan beri berabersin adamin azicik dusuncesi olsam kiz 30 yasina gelmeden evleneyim der..Cunku cevre baskisini iyi bilirim kuzenimden dolayi.. 30u gecince ne zaman evlenicek bu kiz niye bekliyor yok sacma sapan talip aramalar..Cevrendeki tum teyzelerin tek derdi seni evlendirmeye calismak oluyor resmen.Yada ailen biliyorsa bu sefer de onlar baski yapar en cokta anneler..Bunun evlenmye gozu yok nerden buldun bunu seni oyaliyor 7yil bekletilir mi vs.diye seni surekli sıkıyorlardir eminim.Onu da gectim bu adamın ailesi bilmiyor mu seni tanismadiniz mi?Oglum sen evliligine harca o paranı biz sonra da gideriz diyemiyorlar mi..Yada oglumun muruvetini ne zaman gorucem ne zaman evleneceksin demiyorlar mi acaba..Gercekten cok merak ettim eminim sen bunlarin bin katini kafanda dusunuyorsundur..Allah yardimcin olsun.Ha bu arada bu 7yil icinde birlikte oldunuz mu?Onun verdigi rahatlıkta olabilir canim..Bilemiyorum bunlar hep tahmin.. :(

Bu kafayla zor evlenir çok şey söylemek istiyorum ama başlarsam sonu gelmiycek
oooo bir bilsen asla evlenmez dediğimiz adamlar hemencecik başkasını buluveriyor, biz de şaşkınlıktan ağzımız açık yorum yapıyoruz
kadınlar kulübü bu konularla dolu... biz de ezberledik artık yorum yaptığımız için...
forumda aktif olan diğer arkadaşlar da eminim böyle düşünüyorlardır.

Artik restini cekmelisin. Bu işin sonu nedir veya varmi diye sor allah allah dengesiz madem evlenmeye niyetin yok ne diye kizida oyaliyorsun

Seni 34 yasina kadar bekletmis..Hic ailen yada vs arkadaslarin sormuyor mu?Ne cevap veriyorsun yada vermek zorunda kaliyorsun?Bence hicbir erkegin bir kizi 7yil bekletmeye hakki yok sana yemin ederim durumu olmayan ac gezen tanidiklarim bile napip edip nikah kiyiyorlar.Bu ya seni oyaliyor ya kullaniyor yada bilemiyorum.Dost aci soyler sakin seni incitmek kucumsemek icin yazdigimi dusunme.27 yasindan beri berabersin adamin azicik dusuncesi olsam kiz 30 yasina gelmeden evleneyim der..Cunku cevre baskisini iyi bilirim kuzenimden dolayi.. 30u gecince ne zaman evlenicek bu kiz niye bekliyor yok sacma sapan talip aramalar..Cevrendeki tum teyzelerin tek derdi seni evlendirmeye calismak oluyor resmen.Yada ailen biliyorsa bu sefer de onlar baski yapar en cokta anneler..Bunun evlenmye gozu yok nerden buldun bunu seni oyaliyor 7yil bekletilir mi vs.diye seni surekli sıkıyorlardir eminim.Onu da gectim bu adamın ailesi bilmiyor mu seni tanismadiniz mi?Oglum sen evliligine harca o paranı biz sonra da gideriz diyemiyorlar mi..Yada oglumun muruvetini ne zaman gorucem ne zaman evleneceksin demiyorlar mi acaba..Gercekten cok merak ettim eminim sen bunlarin bin katini kafanda dusunuyorsundur..Allah yardimcin olsun.Ha bu arada bu 7yil icinde birlikte oldunuz mu?Onun verdigi rahatlıkta olabilir canim..Bilemiyorum bunlar hep tahmin.. :KK43:
İnsanlara açıklama yapamıyorum tabikide yüzüm kalmadı çoğunada bitti demk zorunda kaldım çok şükür çok yakınlşma yaşamadım alnm ak bu konuda aileside biliyor istiyorlar ama bu beyfendi ben istediğim zamn diyo siz istefiğinizde değil diyo çok şahit oldum bu duruma ablasıyla çok samimiyim hem beni destekliyo bide çok sinirli kimse laf söyleyemiyo badtırıyo herkesi

oooo bir bilsen asla evlenmez dediğimiz adamlar hemencecik başkasını buluveriyor, biz de şaşkınlıktan ağzımız açık yorum yapıyoruz
kadınlar kulübü bu konularla dolu... biz de ezberledik artık yorum yaptığımız için...
forumda aktif olan diğer arkadaşlar da eminim böyle düşünüyorlardır.
Doğrudur ne diyim ama o ailesyle daha mutlu bnce

İnsanlara açıklama yapamıyorum tabikide yüzüm kalmadı çoğunada bitti demk zorunda kaldım çok şükür çok yakınlşma yaşamadım alnm ak bu konuda aileside biliyor istiyorlar ama bu beyfendi ben istediğim zamn diyo siz istefiğinizde değil diyo çok şahit oldum bu duruma ablasıyla çok samimiyim hem beni destekliyo bide çok sinirli kimse laf söyleyemiyo badtırıyo herkesi

Kaç yaşında bu adam konu sahibi .

Doğrudur ne diyim ama o ailesyle daha mutlu bnce
bence aileden ziyade, evlenmekten korkuyor bu...
dedin ya ailesi de beni istiyor destekliyor diye, benzer bir durumu bir arkadaşım yaşamıştı. senin gibi uzun yıllar flört ettiler sonra adamın ailesi baskı yaptı yeter artık evlenin, biz x kızımızı istiyoruz ve destekliyoruz dediler, adam da baskılara dayanamadı evlendi kızla ama bir türlü mutlu olamadılar çünkü adam hiç kabullenemedi evliliği, defalarca aldattı kızı.

bence aileden ziyade, evlenmekten korkuyor bu...
dedin ya ailesi de beni istiyor destekliyor diye, benzer bir durumu bir arkadaşım yaşamıştı. senin gibi uzun yıllar flört ettiler sonra adamın ailesi baskı yaptı yeter artık evlenin, biz x kızımızı istiyoruz ve destekliyoruz dediler, adam da baskılara dayanamadı evlendi kızla ama bir türlü mutlu olamadılar çünkü adam hiç kabullenemedi evliliği, defalarca aldattı kızı.
Yazık olmuş ben ailesinin desteğiyle olsun istemem önce kendi istiycek

Herkesin bir aklı ve beyni var karar vermk için neden ailenin baskısıyla yada benim baskımla olsun istemem onuda zaten kimse yönlendiremz dediğim dedik biridir fena

Neyi bekliyor anlam verilemez. Hele de birikimi varken yanasmiyorsa bu insanı dahada çileden çıkarır allah sabir versin al karşına ciddi ciddi konuş 7 yil olmus yasinizda kucumsenemez ailen bile soylenmeye başlamıştır. Cok onemli degil belki insanlarin soyledikleri ama psikolojik olarak yipranirsin boyle giderse..Isin zor allah yardimcin olsun.

Neyi bekliyor anlam verilemez. Hele de birikimi varken yanasmiyorsa bu insanı dahada çileden çıkarır allah sabir versin al karşına ciddi ciddi konuş 7 yil olmus yasinizda kucumsenemez ailen bile soylenmeye başlamıştır. Cok onemli degil belki insanlarin soyledikleri ama psikolojik olarak yipranirsin boyle giderse..Isin zor allah yardimcin olsun.
Saol arkadaşım farkındayım zor ve zor bir süreçten geçtim ne psikoloji kaldı nede bir heves ben ayrılmaya karar verdim artık çok şans verdim o değerlndiremedi

Bencede canım benim zamanını çalmasina izin verme.Kötü konusmak seni daha uzmek istemem :( ama durum ortada.. Ayrılmak istedigini söyle aklı başına gelirse zaten seni birakmaz o kaybetme korkusunu bi yaşasın bakalım

Bencede canım benim zamanını çalmasina izin verme.Kötü konusmak seni daha uzmek istemem :KK43: ama durum ortada.. Ayrılmak istedigini söyle aklı başına gelirse zaten seni birakmaz o kaybetme korkusunu bi yaşasın bakalım
Ne yaşarsa yaşasn beter olsun bu duruma getirdi

Cok uzuldum canim..O zaman gozunu korkutmanin vakti gelmiste geciyor bile..De ki beni istemeye geliyorlar sürekli.Ailem artik seni ciddiyetsiz buluyor beni vermelerinden korkuyorum falan vs desen belki biraz tutusur?

Cok uzuldum canim..O zaman gozunu korkutmanin vakti gelmiste geciyor bile..De ki beni istemeye geliyorlar sürekli.Ailem artik seni ciddiyetsiz buluyor beni vermelerinden korkuyorum falan vs desen belki biraz tutusur?
Çok kez bu muhabbetleri yaptım sadece sinirlndi canı sıkıldı okadar ben görücüye bile çıktım haberi vardı bu durumu bile kabul etti daha ne olsun

Çok kez bu muhabbetleri yaptım sadece sinirlndi canı sıkıldı okadar ben görücüye bile çıktım haberi vardı bu durumu bile kabul etti daha ne olsun
Ay canim ya..O zaman birak vallahi zorla kendini kabul ettirmeye calisirmis gibi.Bu adam belliki sorumsuz belkide allah seni bu adamdan koruyor belki sonradan çok sukredeceksin.Çünkü bu adam tutarsiz yarin bir gun evlendiginizde bunu ekmek almaya bile gonderemezsin.Sorumsuz cunku.Basina bela alma.Bak daha gencsin.Benim akrabam 38yasinda evlendi daha yeni.Hemde dugun nisan soz cok kisa zamanda yapildi herseyi de halloldu.Cokta mutlu Allah nazarlardan saklasin.Belki bundan kurtulursan daha hayirli biriyle olacaksin..Bundan adam olmaz.Seven insan sevdigi insanin evine gorucu geldigini duydugu anda kosar ertesi gunu ailesine soyler istemeye gidiyoruz hemen bu hafta diye..Ne genis bir mide var anlamiyorum.Rabbim yardimcin olsun..

• Beğen
Reactions: anu
Back
X