- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
Seni 34 yasina kadar bekletmis..Hic ailen yada vs arkadaslarin sormuyor mu?Ne cevap veriyorsun yada vermek zorunda kaliyorsun?Bence hicbir erkegin bir kizi 7yil bekletmeye hakki yok sana yemin ederim durumu olmayan ac gezen tanidiklarim bile napip edip nikah kiyiyorlar.Bu ya seni oyaliyor ya kullaniyor yada bilemiyorum.Dost aci soyler sakin seni incitmek kucumsemek icin yazdigimi dusunme.27 yasindan beri berabersin adamin azicik dusuncesi olsam kiz 30 yasina gelmeden evleneyim der..Cunku cevre baskisini iyi bilirim kuzenimden dolayi.. 30u gecince ne zaman evlenicek bu kiz niye bekliyor yok sacma sapan talip aramalar..Cevrendeki tum teyzelerin tek derdi seni evlendirmeye calismak oluyor resmen.Yada ailen biliyorsa bu sefer de onlar baski yapar en cokta anneler..Bunun evlenmye gozu yok nerden buldun bunu seni oyaliyor 7yil bekletilir mi vs.diye seni surekli sıkıyorlardir eminim.Onu da gectim bu adamın ailesi bilmiyor mu seni tanismadiniz mi?Oglum sen evliligine harca o paranı biz sonra da gideriz diyemiyorlar mi..Yada oglumun muruvetini ne zaman gorucem ne zaman evleneceksin demiyorlar mi acaba..Gercekten cok merak ettim eminim sen bunlarin bin katini kafanda dusunuyorsundur..Allah yardimcin olsun.Ha bu arada bu 7yil icinde birlikte oldunuz mu?Onun verdigi rahatlıkta olabilir canim..Bilemiyorum bunlar hep tahmin..